Text And Image Section

A legnagyobb játékosok a legkisebb focirajongóknak!

Éld át az UEFA EURO 2024™️-et a Lidl-lel május 16-tól!

Minden elköltött 8.000 Forint után egy 3 kártyából álló csomagot adunk ajándékba*. A gyűjteményben összesen 108 exkluzív kártya vár. Cseréld el és tedd teljessé kollekciódat a híres játékosokkal a Legend, Experience vagy Top Scorer kategóriákból. A kártyákhoz tartozó albumot keresd a kasszavégeknél!

Játék menete

A Match Attax All Stars játékot ketten játsszák. Akár egy igazi focimeccsen, a cél az ellenfél legyőzése úgy, hogy több gólt szerzel. A szabályokat az album hátoldalán találod.

Kollekció

Összesen 108 exkluzív kártya érhető el: tárold az albumban az összes kártyádat, és kövesd nyomon, ki hiányzik még a kollekciódból!

Az akció időtartama: 2024.05.16. - 06.19.,

illetve a készlet erejéig.

Játssz az UEFA EURO 2024™ sztárjátékosaival!

Szkenneld be a kártyáid hátoldalán található QR-kódot, és máris kipróbálhatod magad a világ bármely pontján élő szurkolók ellen.

Töltsd le az ingyenes Match Attax All Stars alkalmazást

Láttad már videónkat? Nézd meg!

*Az akció időtartama: 2024.05.16. - 2024.06.19. között, illetve a készlet erejéig. A kasszánál megvásárolható albumok és kártyacsomagok korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre, már az akció első napján elfogyhatnak. A kék színű csomagolásban lévő UEFA EURO 2024 kártyacsomagból minden magyarországi üzletünkben elköltött 8 000 Ft értékű vásárlás után 1 db átvehető a pénztárnál, kizárólag az akció időtartama alatt. Tájékoztatjuk, hogy az akció során minden esetben a Lidl-nyugtán szereplő végösszeg az irányadó! FIGYELMEZTETÉS! Fulladásveszély! A játék apró, ezért lenyelés veszélye áll fenn, amely fulladást okozhat. Az UEFA EURO 2024 kártyacsomagot csak szülői felügyelet mellett ajánlott használni, csak 3 évnél idősebb gyermekek számára alkalmas!