Banner

Húsok elő- és elkészítése

Húsok elő és elkészítése


A finom húsételek nagyon sok konyha elengedhetetlen fogásai! Nézze meg Ön is, hogyan kell szakszerűen darabolni, sütni, panírozni vagy akár tartósítani a húsokat!

Csomagolt húsok: tények és tévhitek


Tisztázzuk a csomagolt húsok mítoszát! Séftippünkből megtudhatja, miben másak a különböző csomagolások, és hogyan használhatja őket helyesen!

Friss húsok helyes tárolása és hűtése


Tudja meg Ön is Széll Tamástól, hogyan szállítsa haza és tárolja otthon a húsokat szakszerűen! Megtanulhatja a hűtőlánc fogalmát és trükköket leshet el, amik segítenek megőrizni a friss húsok minőségét.


A tökéletes húsvéti főtt sonka


Tippek, trükkök, tények és tévhitek a húsvéti sonka és annak főzése körül! Tartson Széll Tamással a Lidl Konyhában, és nézze meg, hogyan készítik a tökéletes húsvéti sonkát a profi séfek!


Késélezés, késtípusok


Melyik kés-mire jó? Mikor-melyiket használjuk? ...és hogyan élezzük őket, ha nincs fenőkő? Széll Tamástól most mindent megtudhatnak a konyhai késekről!


A tökéletes marhasteak


A marhahús csúcsa: a steak! Lesse el a tökéletes Rump-steak, Ribeye, Denver steak készítésének trükkjeit Széll Tamástól a Lidl Konyha Séftippjeiben.


Rántotthús és cukkini klasszikus, zsemlemorzsás és parmezános bundában


Nincs családi ebéd a nagyinál rántotthús nélkül! Vagy valami kevésbé húsosra vágyik? Esetleg egy rántott cukkini? Vagy valami igazán extra: parmezános bundában rántott hús? Széll Tamás beavatja Önt a legprofibb panírozás és rántott ételek készítésének rejtelmeibe!


Pörköltalap


Minden pörkölt szíve-lelke a pörköltalap. Persze mindenkinek van rá egy házi receptje-praktikája, de ha kíváncsi vagy, hogy készíti ezt egy mesterszakács, tartson Ön is Széll Tamással a Lidl Konyha Séftippjeiben!


Hal filézése


tökéletes halfilé elkészítése nem könnyű, de a Lidl Konyha segít Önnek!


Hús tartósítása zsírban


Hogyan készül a zsírjában sült hús? Hogy tartósítsuk utána? Milyen fűszereket adjunk hozzá? Többek közt ezekre is választ kaphat a Lidl Konyha Séftippjeiben!


Házi, fűszeres darálthús, kolbásztöltelék és fasírt készítése


A darálthús megannyi magyaros étel alapja, azonban itt sem mindegy, milyen alap kerül a fogásokba! Tartson Széll Tamással, és sajátítsa el a tökéletes fűszeres darálthús készítésének az alapjait, legyen szó akár kolbásztöltelékről, akár fasítról!


Tökéletes házi húsleves készítése csirkéből és marhából


Hogy készül Széll Tamás kedvenc házi húslevese csirkéből és marhából? Tartsanak a Lidl Konyha Séftippjeivel és Önök is megtudhatják!


Egész csirke bontása egyszerűen


Hogyan bontsunk csirkét csirkepörkölthöz vagy rántott csirkéhez? Mi sem egyszerűbb!