Banner

Köretek és tészták

Köretek, tészták és egytálételek


A főzelékek és tészták mindannyiunk gyerekkori kedvencei! Nézze meg Ön is , hogy kell elkészíteni ezeket a gyors és egyszerű ételekért!

Lágytojás és keménytojás


Hogy készül a tökéletes főtt tojás? Hány percig főzzük a lágytojást? Tartson Széll Tamással a Lidl Konyhában, és nézze meg, hogyan csinálják ezt a profi séfek!

Az igazi vajas kruton


Kiváncsi rá, hogyan süssön otthon igazi vajas krutont? Tartson a Lidl Konyhával, ahol Széll Tamás megmutatja, hogyan sütik ezt a profi séfek!


Házi gyúrt tészta


Ínycsiklandó, friss, házi gyúrt tészta gyorsan és egyszerűen? Nem ördöngősség, Széll Tamás megmutatja, mit-hogyan csináljon!


Rizsfőzés


Rizst főzni mindenki tud...de hogy csinálják ezt a profik? Mennyi vízben? Mit adnak hozzá? Mi a különbség a "klasszikus" és a jázmin rizs között? Nézze meg, hogy készíti a tökéletes főtt jázmin és "A" rizst Széll Tamás @Lidl Magyarország Séftippjeiben!


A tökéletes főtt kukorica


Hogy készül a tökéletes főtt kukorica? Mit csináljunk a kukorica héjával? Hogy fűszerezzük? Meddig főzzük?


Savanyúság házilag: céklasaláta, savanyított hagyma és karfiol


A 3-2-1 szabállyal bárki tud mennyei házi savanyúságot készíteni! Széll Tamás megmutatja hogyan készítsen tökéletes házi savanyúságokat, céklasalátát, savanyított hagymát és karfiolt!


Tarhonya készítése házilag


A magyar konyha egyik sarokköve az igazi házi tarhonya. Tartson Széll Tamással, és lesse el, hogyan készíthet tarhonyát Ön is gyorsan és könnyen a saját konyhájában!


A tökéletes nokedli / házi galuska készítése


Hogyan készítsen otthon igazán jó galuskát? Milyen a tökéletes házi nokedli?Tartson velünk a Lidl konyha Séftippjeiben és megtudhatja!


Bodag, vakaró, avagy cigánykenyér sütése


Bodag? Bodak? Cigánykenyér, Vakaró? Mindegy, melyik nevét használjuk, a végeredmény ugyanaz: egy ínycsiklandó házi lepény.


Burgonyapüré - krumplipüré


Hogy lesz az burgonyapüré igazán omlós, krémes, egyszóval tökéletes?


Salátaöntet, Vinaigrette


Hogy készül a tökéletes salátaöntet? Mindenki konyhájában másképp! Tartson velünk a Lidl Konyha Séftippjeiben, ahol Széll Tamás beavatja Önöket az ő vinaigrette receptjébe!