Banner

Pácok, öntetek és szószok

Pácok, öntetek és szószok


Feltétek amik kiegészítik és még finomabbá teszik éltelinket! Nézze meg hogy készítsen BBQ-szószt a grillezésre , vagy mártásokat húsételekhez és zöldségekhez!

Tökéletes házi majonéz készítése


Hogy is készül a tökéletes házi majonéz? Széll Tamás mesterszakács megmutatja, hogyan csináljon Ön is házi majonézt otthon gyorsan és egyszerűen!

BBQ RUB


Grillezéshez, smokerezéshez elengedhetetlen egy igazán tuti szárazpác, avagy BBQ rub. Lesse el Széll Tamástól, hogy csinál házi BBQ rubot egy mesterszakács!


Grillolaj készítése


A szabadtéri grillezés ízvilága - otthon a konyhában? Széll Tamás bemutatja az éttermi trükköt: így készítsen házilag grillolajat!


Házi BBQ szósz


Kápráztasson el mindenkit a következő kertipartin Széll Tamás házi BBQ szósz receptjével!


Klasszikus hollandi mártás készítése


Oszlassuk el a tévhiteket, és nézze meg, hogyan készül a klasszikus hollandi mártás! Tartson Széll Tamással, és készítse el otthon Ön is!


Burgundi mártás


Sült- és vöröshúsokhoz, egy jó, grillezett steakhez ínycsiklandó kiegészítő a burgundi mártás.


Paprika ajvár házilag


Tökéletes házi ajvár készítése sült kápia és kaliforniai paprikából és sült padlizsánból? Széll Tamás megmutatja, hogyan is készítse el ezt otthon, egyszerűen!


Angolkrém


Hogy készül az angolkrém? Van aki hígabbra, van aki sűrűbbre készíti...Széll Tamás megmutatja hogyan készítse el a tökéletes verzióját!


Velouté mártás készítése


Igazán különleges mártást keres, ami egyaránt jó halhoz, csirkéhez, zöldségekhez? Széll Tamás tuti tippje a velouté, vagyis fehérmártás!