Üveggolyók a rajtvonalon

AUGUSZTUS 25-TŐL KIZÁRÓLAG A LIDL-BEN!

Üveggolyó

Ismerd meg a Fresh Heads szörnyecskéket!

A kedves kis szörnyecskék egy farmon élnek és nagyon szeretik a friss gyümölcsöket és zöldségeket. Minden Fresh Heads egy különleges karakter, és mindegyiknek van egy kedvenc csemegéje, amitől energiát kap.

Keresd az albumot és mind a 24-féle üveggolyót a Lidl-ben!

 

 

Töltsd le!

JÁTSSZ A FRESH HEADS APPLIKÁCIÓVAL!

A játék letölthető az App Store-ból, a Google Play áruházból és a Huawei AppGallery-ből.

Juss ki a labirintusokból a készüléked mozgatásával! Játssz a kedvenc Fresh Heads szörnyecskéddel, és fejleszd őt az érmék segítségével! Fedezd fel a változatos szinteket, amiket Történet és Árkád módban is játszhatsz. Szeretsz kreatívkodni? Építsd meg a saját szintedet a Szerkesztő módban! Mind a 24 digitális üveggolyó feloldásával pedig tiéd lehet Drago, a 25. virtuális üveggolyó!

 

TÖLTSD LE MOST!

NYERTESEK NEVEI

A NYEREMÉNYJÁTÉK LEZÁRULT.

2022.08.25. - Kéri Abigél
 2022.08.26. - Békési János
 2022.08.27. - Deák András
 2022.08.28. - Gábor Dorina
 2022.08.29. - Bódisné Sebők Ágota
 2022.08.30. - Kis Ildikó
 2022.08.31. - Deák-Stifner Dorottya
2022.09.01. – Nagy Szakál Fanni
2022.09.02. – Tarcsai Ádám
2022.09.03. – Berecz Anikó
2022.09.04. – Kriston Anita
2022.09.05. – Gonda Tamás
2022.09.06. – Horgász Rebeka
2022.09.07. – Kotroczó Csilla
2022.09.08. – Varga Szabina Mária
2022.09.09. – Osztheimer Balázs
2022.09.10. – Hajdu Tamás Csaba
2022.09.11. – Filótásné Vaczkó Andrea
2022.09.12. – Urbán Bernadett Kata
2022.09.13. – Koós Beatrix
2022.09.14. – Györök Nikolett
2022.09.15. – Molnár Zsanett Anna
2022.09.16. – Visszaigazolásra vár
2022.09.17. - Melegh László
2022.09.18. – Szabó Alexandra
2022.09.19. – Báló Árpád
2022.09.20. – Miereisz Benjámin
2022.09.21. – Kazai Natália

Ismerd meg közelebbről is a Fresh Heads karaktereket!

Letty

Helló, Letty vagyok, és úgy vigyázok a Fresh Heads szörnyecskékre, mint egy igazi olasz anyuka! Fordulj hozzám tanácsért vagy egy kis szeretgetésért miközben főzöm vagy egy tál salátát eszem!

Worms

Szia, Worms vagyok, néha kicsit kifürkészhetetlen, de én diktálom az ütemet! A matematika és az ugrálókötelezés a hobbim.

Weenie

Helló, Weenie vagyok, imádom a vicceket és a beöltözős bulikat! A Halloween a kedvenc ünnepem, és mindig én vagyok a töklámpás faragó bajnok.

Pups

Szia, Pups vagyok, és imádom a már délután elkezdődő családi vacsorákat! A zöld, a sárga vagy a piros a kedvenc paprikám? Igazából mindegyiket szeretem!

Red

Szia, én Red vagyok, ennek az őrült szörnytársaságnak a vezére! Gondoskodó figura vagyok és szeretek focizni a barátaimmal.

Blue

Szia, Blue vagyok, a legenergikusabb figura! Szeretek sportolni, imádom a bogyókat és képes lennék egész nap ezeket enni.

Avoodoo

Szia, Avoodoo vagyok, a csoport legfiatalabb tagja és egy csupaszív figura. Szeretek ölelkezni és játszani. Imádom az avokádót, különösen salátában és arcmaszkként.

Spooks

Szia, én Spooks vagyok, és sajnos nagyon balszerencsés, de így is igazi pozitív szörnyecske! Érdekel, hogy mitől szoktam fitt és boldog lenni? Kitalálod? Hát a gombáktól, amik egészségesen tartanak!

Donald

Szia, én Donald vagyok és vegetáriánus! Szeretem a hosszú sétákat a mesés tengerparton egy nagy pohár szőlőlével.

Drifter

Szia, én Drifter vagyok és mindenben részt szeretnék venni! Néha túlságosan izgatottá válok, ezért szabadidőmben jógázni szoktam, hogy kitisztítsam a fejem.

Lumber

Helló, én Lumber vagyok, kedves és tisztaszívű. A legnagyobb vágyam, hogy egy nap megtaláljam a lelkitársamat. Egyébként nem vagyok kövér, csak sok folyadékot tárolok, mint az uborkák!

Chip

Szia Chip vagyok, van kedved velem játszani? Életerős vagyok és imádom a krumplit. Főzve, sütve, törve, mindenhogy finom!

Spotty

Szia, Spotty vagyok, egy igazán jó arc, aki mindig figyel a barátaira, még akkor is, amikor egy szelet lédús és finom mangót majszolok!

Boomer

Hello, én Boomer vagyok! Egy nagyon energikus személyiség, aki tele van szenvedéllyel és szeretettel. Különösen akkor, amikor egy finom gránátalmával kínálsz meg.

Freckles

Szia, Freckles vagyok, mindig vidám és kíváncsi természet. Érdekel egy szaftos hír? Ugyanolyan ragyogó és puha bőröd lehet, mint az enyém, ha sok C-vitamint fogyasztasz. Egyél sok narancsot és kívánságod teljesül!

Princess

Helló, Princess vagyok, egy igazi díva, aki imád öltözködni! Vannak, akik szerint édes vagyok, míg mások inkább bársonyosnak tartanak. A kedvenc gyümölcsöm az őszibarack, amely olyan puha, hogy kedvem támad megsimogatni.

Spikes

Szia, Spikes vagyok a csapat bohóca! Néha kicsit ingerlékeny tudok lenni, de egy kis rockzenétől és ananásztól mindig megnyugszom.

Berry

Szia, Berry vagyok, kis növésű, de nagyon öntudatos! A nyár a kedvenc évszakom, akkor úgy érzem magam, mint egy király.

Slipper

Helló, én Slipper vagyok, és előre is bocsánat a kétbalkezességem miatt! A kedvenc gyümölcsöm a banán, mert sportosnak és eszesnek érzem magam tőle.

Shaniqua

Szia, engem Shaniqua-nak hívnak! Magabiztos vagyok és nagyon szeretem a citromot. A sok C-vitaminnak köszönhetően energikus vagyok és mindennap ragyogok.

Mel

Szia, a nevem Melissa, de mindenki csak Melnek szólít! Egy gömbölyded hölgy vagyok, aki nagyon makacs tud lenni, ám ugyanakkor édes is. Pont annyira, amennyire a kedvenc gyümölcsöm: a dinnye.

Frappy

Szia, én Frappy vagyok és imádom a málnát! Az édes íze igazi mókamesterré változtat. A nevetés egészséges, ezért nagyon szeretek nevetni és megnevettetni másokat.

Steve

Szia, engem Steve-nek hívnak! Gyakran szégyenlős vagyok, ezért elpirulok. Nagyon okos és leleményes vagyok. Szabadidőmben szeretek barkácsolni és almából készült sütiket készíteni.

Stewie

Szia, én Stewie vagyok és Új-Zélandról származom! Erős vagyok, de néha ügyetlen. Szeretek rögbizni, ám még ennél is jobban kivit enni.

*A promóció időtartama: 2022.08.25. - 2022.09.21. között, illetve a készlet erejéig. A kasszánál megvásárolható zsákok, dobozok, üveggolyók és versenypályák korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre, már a promóció első napján elfogyhatnak. A kék színű csomagolásban lévő Fresh Heads üveggolyóból minden magyarországi üzletünkben elköltött 6 000 Ft értékű vásárlás után 1 db átvehető a pénztárnál, a készlet erejéig. Tájékoztatjuk, hogy a promóció során minden esetben a Lidl-nyugtán szereplő végösszeg az irányadó! A Fresh Heads karakterek csak illusztrációk és az igazi karakterektől színükben és alakjukban is eltérhetnek.

FIGYELMEZTETÉS! Fulladásveszély! A játék apró, ezért lenyelés veszélye áll fenn, amely fulladást okozhat. A Fresh Heads üveggolyókat csak szülői felügyelet mellett ajánlott használni, csak 3 évnél idősebb gyermekek számára alkalmas!