danger
A böngésző nem támogatott

A böngésző nem támogatott

Lidl Szakácskönyv 2018
Lidl Szakácskönyv 2018
Lidl Szakácskönyv 2018

Szakértőink

Széll Tamás, a Lidl séfje

Az egyik legtehetségesebb és legsikeresebb magyar séf. Éveken át vezette az ország egyik első számú éttermét. 2016-ban megnyerte a világ legrangosabb szakácsversenyének európai fordulóját, 2017-ben pedig a világdöntőn negyedik helyet szerzett. A mindennapokban saját éttermeire koncentrál, szabadidejében horgászik, valamint szenvedélyes filmrajongó. Receptjeinek elkészítését hasznos tippekkel könnyíti meg.

Galló Nóra, a Lidl dietetikus szakértője

Tanácsadó dietetikusként tevékenykedik, kutat, magyarul és angolul egyaránt publikál, ehhez kapcsolódóan PhD-tanulmányait a Semmelweis Egyetemen végzi. Fontos számára a folyamatos fejlődés, ezért rendszeresen képzi magát a hazai és nemzetközi konferenciákon. Hitvallása az egészséges életmód, szeret sportolni és imád sütni-főzni is. Minden receptnél hasznos tanácsokkal járul hozzá egészségünk megőrzéséhez.

Herczeg Ágnes, a Lidl borszakértője

Az ország egyik legsokoldalúbb borszakértője, nemzetközi borakadémikus, több mint 18 éve foglalkozik borokkal. Számos hazai és külföldi borászat szaktanácsadója, rendszeresen bírál nemzetközi borversenyeken, egyetemen tanít. Több boros témájú könyv szerzője, rendszeresen ír különböző magazinokba. Egy 11 éves kislány büszke édesanyja. Receptre szabott tippjeivel segít az ideális borok kiválasztásában.

Főzzön együtt sztárokkal!

Állandó, mégis mindig megújul. Hogy mire gondoltunk? Természetesen az év végével immár hagyományszerűen érkező szakácskönyvünkre, mellyel idén is a leghűségesebb vásárlóinknak kedvesedünk, és mely kiadványban ezúttal is izgalmas receptek tucatjait szedtük csokorba, melyeket Széll Tamás ez alkalommal sztárokkal együtt készített el. Mi így szeretnénk a főzéssel töltött időt örömtelivé, a közös étkezéseket pedig igazi ünneppé varázsolni.

Video Title
Video Title
Video Title

Ízelítő a sztárvideókból

Szabó Győző és a fantasztikus marhahátszín

Bár Győzőnek nem ismeretlen terep a konyha, hiszen saját éttermében maga is szokott főzni, de egy-egy étel elkészítésénél még ő is kikéri Széll Tamás segítségét. Szabó Győző az első videóban a tökéletes marhahátszín elkészítéséhez kér tanácsot, Tamás pedig a hússütési trükkökön túl megmutatja Győzőnek, hogyan érdemes a spárgát hollandi mártással kombinálni, hogy egy igazán friss köretet kapjunk friss Lidl alapanyagokból. És hogy milyen lesz a végeredmény? Azt az alábbi videóból megtudhatjuk!

SZABÓ GYŐZŐ ÉS A FANTASZTIKUS MARHAHÁTSZÍN
SZABÓ GYŐZŐ ÉS A FANTASZTIKUS MARHAHÁTSZÍN
SZABÓ GYŐZŐ ÉS A FANTASZTIKUS MARHAHÁTSZÍN

Viszkok Fruzsi és a csajos túrófelfújt

Viszkok Fruzsi ebben a videóban egy csajos este menüjéhez kéri Tamás segítségét, és készít vele egy remek túrósoufflét, amit Fruzsi meglepetésként tud tálalni a barátnőinek egy finom bor kíséretében. A videóból ezen kívül megtudhatjuk, pontosan mi is az a soufflé, hogyan érdemes meggydzsemmet készíteni, és mire kell vigyázni a tojások felverésénél.

VISZKOK FRUZSI ÉS A CSAJOS TÚRÓFELFÚJT
VISZKOK FRUZSI ÉS A CSAJOS TÚRÓFELFÚJT
VISZKOK FRUZSI ÉS A CSAJOS TÚRÓFELFÚJT

Winkler Robi és a roppanós batáta titka

Winkler Robi ebben a videóban egy számára kedves, rég bezárt büfé specialitása, a vaslapon sült édesburgonya elkészítésében kéri Széll Tamás segítségét. Megpróbálják együtt rekonstruálni az emlékekben élő ízeket, és megismerhetjük az édesburgonya elkészítésének fortélyait, illetve arra is fény derül,  hogy milyen köretet lehet feldobni egy kevés sörrel.

WINKLER ROBI ÉS A ROPPANÓS BATÁTA TITKA
WINKLER ROBI ÉS A ROPPANÓS BATÁTA TITKA
WINKLER ROBI ÉS A ROPPANÓS BATÁTA TITKA

Király Viktor és a megunhatatlan forró csoki

Király Viktor ebben a videóban egy számára kedves téli emléket felidézve kéri Tamás segítségét, hogy ajánljon neki egy finom receptet hidegebb őszi/téli napokra. Tamás pedig megmutatja Viktornak, hogyan készíthet minél egyszerűbben egy igazán finom forró csokit, sőt azt is megtudhatjuk, mikor használnak még a profi cukrászok is mikrohullámú sütőt, és miért nem érdemes habosra verni a csokoládét.

KIRÁLY VIKTOR ÉS A MEGUNHATATLAN FORRÓ CSOKI
KIRÁLY VIKTOR ÉS A MEGUNHATATLAN FORRÓ CSOKI
KIRÁLY VIKTOR ÉS A MEGUNHATATLAN FORRÓ CSOKI

Szandi és az ünnepi mazsolás briós

Szandi az első videóban egy számára különleges alkalommal, a karácsonyi sütéssel-főzéssel kapcsolatban kéri Tamás segítségét. Tamás megmutatja neki, hogyan varázsolhat egy igazán finom reggelit az ünnepi asztalra úgy, hogy közben még a családra is jusson idő. Sőt, Tamás a kelt tészta rejtelmeibe is elkalauzolja Szandit és a Lidl Konyha nézőit és tippeket ad, mit, mikor és hogyan érdemes elkészíteni!

Szandi és az ünnepi mazsolás briós
Szandi és az ünnepi mazsolás briós
Szandi és az ünnepi mazsolás briós