A böngésző nem támogatott
Gyorsan, finomat, olcsón!


Gyors, finom, és a kevés hozzávalónak köszönhetően olcsón elkészíthető – szerintünk ez a tökéletes vacsora alapja! Olyan szuper, könnyen elkészíthető recepteket gyűjtöttünk most össze Önöknek, amiket érdemes elmenteni maguknak, hiszen olyan alapreceptek, amelyek a hó végén vagy egy sietős estén egyaránt jól jöhetnek.
Egy gyors és ízletes tésztaétel mindig remek megoldás. Az olaszok hagyományosan a tésztaételeket primi-nek nevezik, és az előételek (antipasti) és a húsos főétel (secondi) közt szolgálják fel, egyfajta ízelítő fogásként – talán ennek is köszönhető, hogy a klasszikus olasz tésztaételek kevés hozzávalóból készülnek, az ételek lényegét a jó minőségű alapanyagok ízének hangsúlyozása adja. A Spaghetti all’Amatriciana olyan tészta, amit biztosan mindenki szeret majd: húsos, paradicsomos, pikáns – tutibiztos fogás!
Ha szupergyors és különleges húsmentes vacsorára vágynak, próbálják ki a sült paprikasalátát grillezett halloumi sajttal! Ha pedig inkább egy tésztára vágynának, ajánljuk Önöknek a spagettit saját készítésű szicíliai paradicsomos pesztóval vagy paradicsomos, pirított káposztával.
Egy sült elkészítéséhez sem feltétlenül kell rengeteg hozzávaló. A paprikás-joghurtos pácban pihentetett kiterített csirke mindössze 45 perc alatt megsül a különleges, kilapításos módszernek köszönhetően, így gyors vacsorának is ideális lehet, már csak egy salátát kell mellé kevernünk, és tálalhatjuk is! A magyaros ízek kedvelői mindenképp próbálják ki a pirított, csirkemájas és –combos tarhonyát – gyermekkorunk egyik kedvenc ételét Széll Tamás alakította át, az eredmény pedig magáért beszél. Szintén nagyon gyorsan elkészülnek, és garantáltan sikert aratnak majd a szuperropogós pulykafalatok – a ropogós bundának felnőttek és gyerekek egyaránt képtelenek ellenállni. Fűszerezzük ízlés szerint, felnőtteknek nyugodtan készíthetjük pikánsabbra!