danger
A böngésző nem támogatott

A böngésző nem támogatott

  • Húskalauz Széll Tamással: tudjon meg mindent a húsokról!

    Olvasott már igazi húsbibliát, amelyből a tarjától a farhátig, a combtól a hátszínig minden finom kis részletet megtudhat a húsokról? Széll Tamás egy igazi húskalauzzal készült, hogy bevezesse a LIDL olvasóit a sertés-, a marha- és a csirkehúsok világába.

Sertés

  • A sertés részei

    Hol található a sertésben a felsál, mi a sertés „diója” és dagadója? Ez mától nem nehéz kérdés, mert Tamás hiánypótló összeállításából ez rögtön kiderül! Ha viszont Ön kifejezetten a marha hátszínre, vagy a szárnyasok részeire kíváncsi, akkor görgesse át ezt a részt!

Szárnyasok

  • A szárnyasok részei

    Miért nevezzük igazi ízbombának a farhátat? Melyik a legszaftosabb szárnyashús, és milyen vitaminok vannak a májban? Folytassuk a Húskalauzt a szárnyashúsok fajtáival, és derítsük ki együtt, milyen finomságokat készíthetünk belőlük!

Marha

  • A marha részei

    Hol van a marha stefániája, és miért tökéletes a hátszín a grillezéshez? Ismerje meg a marhahúsok sokszínű felhasználási fortélyait a Húskalauz harmadik részéből!