danger
A böngésző nem támogatott

A böngésző nem támogatott

  • A Lidl üzleteiben színes választékkal várjuk az egész családot!

    A divat szenvedélyes rajongói trendi újdonságokkal bővíthetik a ruhatárukat, és a sportok szerelmesei is megtalálhatják a mozgáshoz kényelmes öltözetet. Kínálatunkban az egészen nagyméretű ruhák is megtalálhatók, így a Lidl-ben mindenki rábukkanhat a számára tökéletes textíliára.

  • OEKO-TEX tanusítvány

    A Lidl textiltermékei kiváló minőségű OEKO-Tex tanúsítvánnyal rendelkeznek (káros anyagokra is tesztelték őket). A textil megbízhatóságát igazoló elismerést csak kimagasló minőséggel lehet kiérdemelni. A minősítési eljárás során a textíliákat valamennyi feldolgozási szakaszban ellenőrzik, a nyersanyagtól egészen a késztermékig.

  • Fenntartható textilfeldolgozás

    A Lidl-ben időszakos jelleggel biopamut termékeket is találhat, amelyeket a fenntartható textilfeldolgozás jegyében GOTS-logóval láttak el. Ez azt jelenti, hogy az így gyártott természetes fonalat biológiailag ellenőrzött keretek között termesztett gyapottal készítették. A GOTS-logós minősítésű textília egyáltalán nem tartalmaz káros anyagot, mert erőforrás-kímélő eljárásokkal készült, megbízható nyersanyagokból.