Nézze meg Karácsonyi videónkat!

Főzzön együtt sztárokkal!

Állandó, mégis mindig megújul. Hogy mire gondoltunk? Természetesen az év végével immár hagyományszerűen érkező szakácskönyvünkre, mellyel idén is a leghűségesebb vásárlóinknak kedvesedünk, és mely kiadványban ezúttal is izgalmas receptek tucatjait szedtük csokorba, melyeket Széll Tamás ez alkalommal sztárokkal együtt készített el. Mi így szeretnénk a főzéssel töltött időt örömtelivé, a közös étkezéseket pedig igazi ünneppé varázsolni.

Ízelítő videóink

Anger Zsolt és a hízott kacsamáj

Anger Zsolt visszatért és elrabolta Széll Tamást, hogy kiszedje belőle a tökéletes kacsamájpástétom és az otthon megvalósítható fine dining titkát! Ebből a részből az is kiderül, hogy milyen színe van egy rajzfilmnek, milyen a "kísérleti Lidl Konyha" és mitől lesz márványos a pástétom. Érdemes megnézni!

"Aromatizált" lazac Kiss Virággal

Az egészségesen kiadós reggeli után egy igazi villámebédet mutat Széll Tamás Kiss Virágnak. Milyen különleges ízvilággal és rafinált technikával készül az "aromatizált" lazac? A videóból kiderül!

A Gundel (Takács) palacsinta

Gundel-palacsinta Gundel Takács Gáborral? Testhez álló feladat! Persze nem kell egyedül elkészítenie ezt a nem is annyira egyszerű édességet, Széll Tamás ugyanis ismét segít! A tökéletes palacsinta receptért nézze meg a videót!

"Salt in bocca" - Kiss Ramóna & Lékai Máté

A Lidl Konyha történetében most  először fordul elő, hogy Széll Tamás tanít és utána csak figyel! Alaposan feladta a leckét Kiss Ramónának és Lékai Máténak, akiknek önállóan kell elkészíteniük egy fargassügér "salt in bocca-t", de mint mindig, most is segít a séf!