Lidl Fehérvári úti bolt homlokzat

Megnyitottuk új áruházainkat Kunszentmártonon és a IV. kerületben

2020.09.24.

2020. szeptember 24-én két új Lidl áruház is megnyitotta kapuit, így már Kunszentmártonon és Budapest IV. kerületében, a Görgey úton is sok szeretettel várjuk vásárlóinkat, ezzel pedig 185-re bővült üzleteink száma.

A nyitást mindkét helyszínen már kora reggel nagy érdeklődés övezte, hiszen a fantasztikus nyitási akciók mellett a Lidl-től megszokott, kiváló minőségű termékekkel, a többi között helyben sütött pékáruval, magas minőségű, friss zöldség-gyümölcs kínálattal, friss húsokkal, mélyfagyasztott termékekkel, és nem élelmiszer jellegű termékkínálattal várjuk vásárlóinkat.

A két áruházról elmondható továbbá, hogy kialakításuk a legmodernebb dizájn szerint, korszerű gépészettel, környezetbarát megoldásokkal történt törekedve a legmagasabb vásárlói élmény megteremtésére.
Látogassanak el Önök is legújabb áruházainkba!

A Lidl célul tűzte ki, hogy megszünteti a mikroműanyag használatát

2020.09.22.

A Lidl célként tűzte ki maga elé, hogy 2021 végéig saját márkás kozmetikai termékkínálatának nagy része az összetételnek köszönhetően mikroműanyag-mentes lesz.

A minél nagyobb átláthatóság érdekében a vállalat az érintett testápolási és kozmetikai készítményeit a jövőben megkülönböztető jelöléssel is ellátja.


A készítmények esetében már most számos termékről elmondható, hogy nem tartalmaz mikroműanyagot, az új, "Összetétel mikroműanyagok nélkül" jelölés azonban még tovább növeli majd az átláthatóságot a vásárlók számára. 


Bővebb információkért kattintson ide! 

Lidl Fehérvári úti bolt homlokzat

Meghosszabbított vasárnapi nyitva tartás

2020.09.21.

2020.09.27-től megváltozik nyitva tartásunk, melynek értelmében vasárnaponként hosszabb ideig, 17:00 óra helyett immár 18:00 óráig tartanak nyitva magyarországi áruházaink.

Hétköznaponként, valamint a szombati napokon változatlan nyitva tartásunk, melyet ide kattintva tekinthetnek meg.

Várjuk Önöket szeretettel továbbra is a hét minden napján!

Telitálka 2020 díjátadó

2 millió forinttal támogatta a Lidl a menhelyi kisállatokat

2020.09.15.

Nagy sikerrel zárult a Lidl Magyarország 6. Telitálka – Állati jó fesztivál kampánya, melynek eredményeként az áruházlánc vásárlói segítségével összesen 2 millió forint értékű, minőségi állateledellel támogatta a Rex Kutyaotthon Alapítvány lakóit.

Az adomány 250 kisállat másfél hónapos ellátását fedezi, amelyet a vállalat már át is adott az alapítványnak.

Vásárlói kérdőív Véleménye fontos nyereményjáték

Gratulálunk a nyerteseknek!

2020.09.14.

Nyereményjátékunk augusztusi nyertesei:

Presits Ferenc László – Lengyeltóti
Velki Pėter – Mezőberény
Megyesi Rita – Zsámbék
Róth-Kreisz Tamara – Ráckeve
Zana Ilona – Dorogháza
Feketéné Kozma Mária – Kazincbarcika
Balázs Gyuláné – Kópháza
Samókné Malik Henrietta – Bénye
Gyetvánné Rojkovics Erika – Vác
Rogács Tibor – Szekszárd

Nyereményük fejenként 20.000 Ft értékű Lidl vásárlási utalvány!

Köszönjük Vásárlóinknak a lelkes részvételt, és szívből gratulálunk a nyerteseknek!

Ne feledjék, a játék folytatódik!

Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Lidl 2020

Érték és Minőség Nagydíjakat kapott a Lidl Magyarország

2020.09.11.

Magyar termékeivel négy kategóriában nyerte el a rangos Érték és Minőség Nagydíjat a Lidl Magyarország, melyet szeptember 9-én, a Gazdaság Ünnepén megrendezett ünnepélyes díjátadón vehetett át a vállalat.

Idén a diszkontlánc mind a négy nevezett terméke kiállta a szigorú zsűri próbáját, így a hagyományos magyar ízvilág jegyében készült Hazánk Kincsei szilvalekvárral és a Hazánk Kincsei lángossal, a vállalat saját házasítású, karakteres jegyekkel rendelkező Bock Cultus Cuvée száraz vörösborával, és a Grill&Fun Kézműves Hamburgerével nyerte el az elismerő Érték és Minőség Nagydíjat.

Tesztgyőztes Belbake Pudingpor

Legjobb saját márkás termék a Belbake csokoládéízű pudingpor

2020.09.08.

A Dívány.hu munkatársai is jól tudják, hogy a puding próbája az evés, így tesztjük során kilencféle csokis ízesítésű terméket kóstoltak meg. Értékelésük alapján a vakteszten a Lidl-ben kapható Belbake pudingpor lett a legjobb saját márkás termék.

A csokoládé ízesítésű finomságot a kóstolók szubjektív szempontok alapján egy ötfokú skálán értékelték. A sokak által kedvelt édesség kellemesen kakaós és nem túlzóan édes ízvilágával hívta fel magára a tesztelők figyelmét.

Tudjon meg többet a teszt további részleteiről itt.

A teszt nem reprezentatív és szubjektív.

Tesztgyőztes Nixe tonhalsaláta

Nagy tonhalsaláta teszt

2020.08.28.

A Maradok a pénzemnél blog munkatársai 11-féle tonhalsalátát teszteltek és a Lidl saját márkás terméke, a Nixe mexikói tonhalsaláta vívta ki magának az első helyezést.

A tesztelők a tonhalsaláták minőségét és ár-érték arányát vizsgálták, így a vakteszt során a termékeket illatuk, állaguk, valamint ízük szerint pontozták. A vizsgált szempontok alapján a Lidl-ben kapható Nixe mexikói tonhalsaláta kiváló minősége és ára-érték aránya miatt került ki győztesen a tesztelt termékek közül. A kóstolók kiemelték a nyertes termék esetében a tonhalsaláta finom illatát, a tonhaldarabok nagyságát és fűszerezését.

A teszt további részleteiről ide kattintva tájékozódhat.

A teszt nem reprezentatív és szubjektív.

2020 ensz weps kezek

A Lidl csatlakozott az ENSZ nők szerepének erősítését célzó irányelvéhez

2020.08.19.

A Lidl Magyarország aláírta az ENSZ nők szerepének erősítését célzó irányelvét (Women’s Empowerment Principles – WEPs), ezáltal csatlakozott a nők előmozdítása érdekében életre hívott globális kezdeményezéshez.

Ezzel a lépéssel a vállalat folytatja az egyenjogúság előmozdítását mind a vállalaton belül, mind értékláncát tekintve. Az áruházlánc hisz abban, hogy az esélyegyenlőség és a sokszínűség a hosszútávú siker alapvető elemei. Ez alapján a vállalat törekvése, hogy aktívan hozzájáruljon a nők munkahelyi előmozdításához, melyet vállalati alapelveiben és magatartási kódexében is rögzített.

Tesztgyőztes Grill&Fun Hamburger húspogácsa

Legjobb saját márkás termék a Grill & Fun Hamburger húspogácsa

2020.08.11.

A Maradok a pénzemnél blog tesztjén a legjobb saját márkás termék lett a marhahúsból készült hamburger húspogácsa.

A szerkesztőség munkatársai az egyik legnépszerűbb street food kedvenc összetevőjét azok illata, állaga, valamint íze szerint pontozták. A tesztelők kiemelték a marhahúspogácsa kellemes illatát, jó darálását, valamint a marhahús jellegzetes, finom ízét. 

A teljes tesztet ide kattintva olvashatja el.

A teszt nem reprezentatív és szubjektív.

Szuper tanár 2020 pályázat nyertes

Megvan 2020 online Szupertanára!

2020.08.10.

Véget ért a Lidl és a Dívány közös Szupertanár pályázata, melyre idén rekordszámú pályamunka érkezett és csúcsot döntött a leadott szavazatok száma is.

Az év online Szupertanára 2020-ban a Szentistvántelepi Általános Iskola pedagógusa, dr. Lenhardtné Kwaysser Fatime lett, aki többek között színes videópakkokkal, heti motivációs naptárral, digitális nyomozós feladatokkal és online meseszínházzal is készült tanítványainak. Munkája elismeréseként az értékes nyeremények mellett a Szupertanár iskolája is jutalomban részesült, az intézmény 1 millió forint értékű egészséges élelmiszerrel gazdagodott a Lidl Magyarország felajánlásából.

Tesztgyőztes Lidl Herlitz töltött tolltartó

A nagy tolltartó teszt

2020.08.05.

A Maradok a pénzemnél blog munkatársai töltött tolltartókat teszteltek és a Lidl-ben kapható Herlitz márkájú tolltartót ítélték a legjobb ár-érték arányúnak a tesztelt termékek közül.

A teszt során megvizsgálták a töltött tolltartók felszereltségét és minőségét, melyek mellett fontos szempont volt a termék ára is. Az elbíráláskor a szerkesztőség munkatársai az alsós tanulók szükségleteit vették figyelembe, hiszen számukra kiemelten fontos, hogy könnyen rendszerezhessék és megtalálják amire csak egy tanórán szükségük lehet. A vizsgált szempontok alapján a Lidl-ben kaphatóa legjobb ár-érték arányú Herlitz töltött tolltartó.

A teszt további részleteiről ide kattintva tájékozódhat.

A teszt nem reprezentatív és szubjektív.

Lidl VinAgora győztes borok 2020

Négyszeres Lidl-siker a VinAgorán!

2020.08.04.

Közel 800 bort bírált az 50 fős zsűri a 21. VinAgora Nemzetközi Borversenyen. A rangos megmérettetésen a Lidl Magyarország három saját házasítású bora is aranyérmes kitüntetést kapott, Pannon Imperial Extra Dry pezsgőnket pedig Champion minősítéssel díjazták.

A Szekszárdon megrendezett versenyre rekordszámúnevezés érkezett, a kivételes mezőnyt tekintve pedig külön büszkeség, hogy vállalatunk három aranyéremmel és egy Champion díjjal is gazdagodhatott Magyarország egyetlen nemzetközi borversenyén. Győztes boraink között szerepel a Villányi Cabernet Sauvignon, valamint a Lidl saját házasítású Bock Cultus Cuvée és Villányi Cabernet Franc borai. A Champion-díjat 2020-ban a habzóborok és pezsgők kategóriában a Pannon Imperial Extra Dry pezsgőnknek ítélte a zsűri, mely a kategóriára jelöltek közül a legjobbnak bizonyult.

 

Tudjon meg többet a versenyről és a díjazott borokról: https://vinagora.hu/ 

Tesztgyőztes Grill&Fun Mini grillkolbász baconnel

Legjobb saját márkás termék a Grill&Fun Mini grillkolbász baconnel

2020.07.31.

A Maradok a pénzemnél blog munkatársai 14-féle mini grillkolbászt teszteltek és a Lidl-ben kapható Grill&Fun bacon-ös mini grillkolbász lett a legjobb saját márkás termék.

A tesztelők méltatták a Lidl mini grillkolbászának sütés utáni kellemesen füstös illatát, valamint kiemelték, hogy a grillezés során kívül kellemesen ropogósra sül, míg belül jól megtartja ruganyosságát. Kellemes illatán és állagán túl a Lidl saját márkás terméke finom, húsos-baconös ízjegyeivel győzte meg a szerkesztőség tagjait.

A teszt további részleteiről itt tájékozódhat.

A teszt nem reprezentatív és szubjektív.

Lidl műanyagcsökkentés

17 tonnával kevesebb műanyagcsomagolás a Lidl zöldség-gyümölcs kínálatában

2020.07.30.

Tovább csökkentette műanyag-felhasználását a Lidl Magyarország, ezúttal zöldség-gyümölcs kínálatában optimalizálta számos termék csomagolását. A fejlesztés eredményeképpen, éves szinten több mint 17 tonna műanyagot takarít meg a vállalat.


A Golden, Idared, Fuji, Gála és Jonagold almák esetében a korábbi műanyag sorolóbetétek kerültek kiváltásra környezetbarát papírtálcákra, míg a 3 db-os zöld csípős paprika és a Red Chief és Granny Smith esetében a 4 db-os kiszerelés állt át lédigre, így a csomagolásból 100%-ban eltávolításra került a műanyag. Az éves szinten 17,1 tonna műanyagmegtakarítást eredményező fejlesztés a Lidl hatodik műanyagmérséklő intézkedése saját márkás termékkínálatát tekintve. 
 

Tesztgyőztes Argus Alkoholmentes sör

Első helyen a Lidl Argus alkoholmentes világos sör

2020.07.24.

A vakteszten 9-féle alkoholmentes világos sört vetettek össze a Divány.hu munkatársai, akik szigorúan szubjektív szempontok alapján, egy 1-től 5 pontig terjedő skálán pontozták a termékeket.

Az összesítés és átlagolás után a Lidl saját márkás terméke, az Argus Free alkoholmentes világos sör került ki győztesen a nagy nevekkel teli mezőnyből.

A tesztről részletesebben itt olvashatnak.

A teszt nem reprezentatív és szubjektív.

Állati jó fesztivál Rex Állatotthon Telitálka 2020

Támogassa velünk Ön is a Rex Állatotthon lakóit!

2020.07.21.

A Lidl Magyarország immár 6. alkalommal indítja el Telitálka kampányát, azzal a céllal, hogy támogassa a nehéz sorsú kisállatokat.

Csatlakozzon Állati jó fesztiválunkhoz, hogy együtt segíthessünk a Rex Állatotthon lakóinak.

Töltse fel kutyusáról, cicájáról vagy bármilyen háziállatáról a legviccesebb fotót, mi pedig állateledelre váltjuk. Kis kedvencével most nagyot segíthet, sőt versenybe szállhat a Lidl legviccesebb kisállata címért és az értékes nyereményekért.

A további részletekért kattintson ide!

Lidl Balaton átúszás

Ha nyár, akkor Lidl Balaton-átúszás!

2020.07.17.

Augusztus 1-jén 38. alkalommal rajtol az ország legnépszerűbb nyíltvízi szabadidősport-eseménye, melynek a Lidl Magyarország idén immár negyedik alkalommal lesz a fő támogatója.

Az amatőr és profi sportolókat is megmozgató 38. Lidl Balaton-átúszás résztvevői augusztus 1-jén rajtolhatnak el, hogy teljesítsék az ország legnépszerűbb nyíltvízi úszó eseményét: a Révfülöp - Balatonboglár közötti 5,2 km-es, vagy az idei újdonságként kínált Balatonboglárról rajtoló és ugyanoda beérkező 2,6 km-es „Féltávot”. A versenyzők a balatonboglári Platán strandon érnek partot, ahol a Lidl számos, az egészséges életmód előmozdítását célzó programokkal várja a versenyzőket és a szurkolókat. A vállalat idén kiemelt hangsúlyt helyez a környezeti fenntarthatóságra, melyeket edukatív játékok formájában sajátíthatnak el a résztvevők.

mentes jelölések

Külön jelölést kapnak a Lidl speciális termékei

2020.07.14.

Új jelölőrendszert vezet be a Lidl Magyarország, melynek köszönhetően az egészségtudatos, valamint ételintoleranciában szenvedő vásárlók sokkal gyorsabban és egyszerűbben igazodhatnak el a termékek között, és vásárolhatják meg a számukra legmegfelelőbbet.

A Lidl reagálva a fogyasztói igényekre, az utóbbi években számos új, egészségtudatos, glutén- és laktózmentes, valamint biotermékekkel bővítette termékszortimentjét. A minden igényt kielégítő, magas minőségű termékkínálat biztosítása mellett az áruházlánc fontosnak tartja a vásárlói folyamatok egyszerűsítését is. Ennek jegyében újfajta jelölőrendszer kerül bevezetésre: az ártáblákon a laktózmentes, gluténmentes, bio, vegetáriánus, vegán, GMO-mentes, hozzáadott cukor nélküli, sócsökkentett, cukorcsökkentett és a magyarországi gyártóhelyről származó termékeket különböző szín és piktogram jelöli az áruházakban - így az ártáblákon megjelenő megkülönböztetett jelöléseknek köszönhetően gyorsabbá és egyszerűbbé válik a mindennapi bevásárlás.

Magyar görögdinnye gyümölcs

Érkezik a magyar görögdinnye a Lidl-be!

2020.07.10.

Július 11-étől kizárólag magyar beszállítótól érkező magvas görögdinnyét vesz át raktáraiban a Lidl Magyarország, mellyel elindul az igazi dinnyeszezon az üzletekben.

A hazai dinnye előnyben részesítésével az áruházlánc célja ezúttal is a magyar termelők kiemelt támogatása. A Lidl Magyarország a 2019-es szezonban közel 12 000 tonna magyar görögdinnyét értékesített belföldön és a külpiacokon összesen.

szupertanár 2020

A Lidl és a divany.hu 2020-ban az év online Szupertanárát keresi!

2020.07.06.

Az év online Szupertanára címmel a Lidl és a Dívány idén is keresi az év legkreatívabb, legszuperebb módszerekkel dolgozó pedagógusát.

A pályázatra olyan pedagógusok jelentkezését várjuk, akik egyedi módszereikkel színes foltjai a magyar oktatásnak, akik ki tudnak lépni a tankönyvek által alkotott keretek közül, akik sikeresen alkalmazkodtak a digitális oktatás, a homeschooling rendszeréhez, könnyen veszik az akadályokat, és nincs számukra lehetetlen, ha kihívásokról van szó.

A megmérettetésre 2020. július 20-ig lehet jelentkezni. A zsűri által kiválasztott három döntős közül a Dívány oldalán a közönség szavazatai alapján dől el, hogy ki nyeri el az értékes fődíjat. A Lidl Magyarország jóvoltából a nyertes tanár egy iPad Pro-val és 100.000 Ft értékű Lidl utalványkártyával lesz gazdagabb, a pedagógus iskolájának pedig 1.000.000 Ft értékű egészséges élelmiszert biztosítunk.

A további részletekért kattintson ide!

W5 eco tisztítószerek

A Lidl tovább csökkenti műanyag-felhasználását

2020.07.01.

A Lidl Magyarország elkötelezett a saját márkás termékek műanyag csomagolásának újrahasznosíthatósága iránt.

A folyamatos optimalizálásnak köszönhetően egyes W5 tisztítószerek flakonjai nemcsak 100 százalékban újrahasznosított műanyagból készülnek, hanem újrahasznosíthatóak is.

A Lidl elhivatott a környezetterhelés csökkentése mellett, ezért a vállalat a REset Plastic stratégiájának részeként azt a célt tűzte ki, hogy 2025-ig a saját márkás termékei plasztik csomagolóanyagait újrahasznosíthatóvá tegye. Egyes W5 tisztítószerek flakonjai az optimalizálás révén már 100 százalékban újrahasznosított PET-ből készülnek, továbbá az átlátszó műanyagokra való átállásnak köszönhetően a tisztítószeres flakonok jó újrahasznosíthatósági tulajdonságokkal rendelkeznek. Így az áruházlánc a saját márkás termékei esetében a korábbi csomagolási megoldásokhoz képest évente nagy mennyiségű újonnan gyártott műanyag-felhasználását spórolja meg. A Lidl saját márkás W5 tisztítószerei már újrahasznosított műanyagból készült csomagolásban érhetőek el az áruházak polcain: így a W5 általános és W5 ECO ecetes általános tisztítószer, a W5 WC- és W5 ECO WC-tisztító gél, a W5 fürdőszobai tisztító és a W5 ablaktisztító is.

A Lidl csatlakozott az ENSZ Globális Megállapodásához

A Lidl csatlakozott az ENSZ Globális Megállapodásához

2020.06.30.

A Schwarz Csoport részeként a Lidl csatlakozott az ENSZ Globális Megállapodásához, elköteleződve ezáltal a felelősségteljes, fenntartható vállalatirányítás elvei mellett.

Az ENSZ Globális Megállapodás a világ legnagyobb és legfontosabb kezdeményezése a felelős vállalatirányításért. Bővebb információt vállalati honlapunkon talál.

Lidl az én egészséghősöm pályázat

Lezárult a Lidl órarendtervező kampánya

2020.06.29.

Nagy sikerrel zárult a Lidl Magyarország idei órarendtervező kampánya, amely ezúttal az egészséges táplálkozás jegyében Az Én Egészséghősöm tematikára épült.

A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének együttműködésével indított pályázatra több mint 250 alkotás érkezett, melyek közül a szakmai zsűri Szabó- Szabó-Joó Sára SuperHagyMan nevű alkotását, míg a közönség több mint 1700 szavazattal Gách Bence Krisztián Szupi Ubi órarendtervét találta a legjobbnak. A díjazott munkánk alapján készül el a vállalat 2020/2021-es tanévre szóló órarendje, melyet a nyár folyamán a megvásárolt tanszerek mellé ajándékként kapnak a gyermekek az ország minden Lidl áruházában. A nyertesek egy értékes tablettel és 30 000 forint értékű Lidl utalványkártyával is gazdagabbak lettek.

Lidl szelektív hulladék játék

Sikerrel zárult Szelektív kidobós kezdeményezésünk!

2020.06.25.

Nagy sikere volt a Környezetvédelmi világnapon (június 5.) a Lidl Magyarország által indított Szelektív kidobós programnak, melynek keretében a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára hívta fel a vállalat a közösségi média követőinek figyelmét.

A tematikáját tekintve is újdonságnak számító ügyességi játékban a képernyő tetejéről érkezőh ulladékokat kellett a megfelelő szemetesekbe irányítani, s ezáltal pontokat gyűjteni a résztvevőknek. A közösségi média kampányban az áruházlánc edukációs tartalmakkal is segítette követőit, kiemelve néhány fontos szabályt és érdekességet a szelektív hulladékgyűjtés területéről. A játék népszerűségét mutatja, hogy a több ezer regisztráló, 23.273 játék során több mint félmillió kidobott hulladékot válogatott szét eredményesen.

Ahhoz, hogy a család számára természetes rutinná váljon az általa termelt hulladék külön gyűjtése, szükséges, hogy a gyermekek is minél korábban megismerkedjenek az alapokkal. A kampány során ezért a Lidl a legkisebbekre is gondolt, számukra letölthető foglalkoztató lapokat készített.

Köszönjük minden játékosnak a részvételt és szívből gratulálunk a nyerteseknek!

Folyamatosan csökkenti műanyag-felhasználását a Lidl

Folyamatosan csökkenti műanyag-felhasználását a Lidl

2020.06.25.

A Lidl Magyarország eleget téve 2018-as vállalásának, áruházaiban már nem kaphatóak az egyszer használatos műanyag termékek.

Az alternatív és a minél fenntarthatóbb, környezetbarát termékekre való átállásnak köszönhetően a vállalat így mintegy 37 tonna műanyagot takarít meg.

A Lidl beszállítóival együttműködve környezetkímélőbb alternatívákból és újrahasznosítható anyagok felhasználásával biztosítja vásárlóközönsége számára a már jól ismert és kedvelt termékeket, így a szezonális kínálatban elérhető papírpoharakat, papírtányérokat, papír szívószálakat, a természetben lebomló, cukornádból készült papír mélytányérokat, valamint fa evőeszközöket. A termékfejlesztéseknek köszönhetően az áruházlánc Cien saját márkás fültisztító pálcika anyaga papír alapú lett, így 100%-ban műanyagmentes és újrahasznosítható csomagolásban kerül a polcokra.

Cien naptej sensitive

Első helyen a Cien Sun 50+ SPF naptej!

2020.06.24.

Első helyezést ért el a Lidl Cien Sun 50+ SPF naptej a Maradok a pénzemnél blog nagy nyári naptej tesztjén.

A vakteszten 12-féle 50-es fényvédő faktorral rendelkező terméket vetettek össze azok illata, állaga, vízlepergető hatása, valamint ár-érték aránya alapján. A saját márkás Cien Sun 50+ SPF naptej kellemes illata és krémes állaga mellett, kedvező árával nyűgözte le a Magyar Ár-Érték Arány Kutató Egyesület tagjait. A tesztelők kiemelték, hogy a krém a használat során nem hagy zsíros érzetet a bőrön, így ideális választás lehet a forró nyári napokra is.

Próbálja ki Ön is!

A teljes tesztet ide kattintva olvashatja el.

Az év boltja 2020

Év Boltja 2020 díjat nyert a Lidl diszkont kategóriában

2020.06.16.

A Lidl Magyarország siófoki áruháza nyerte el Az Év Boltja 2020 címet diszkont kategóriában, amely a vállalat legnagyobb üzleteként járul hozzá a környéken élők és a nyaralók kényelmes vásárlásához.

Az elmúlt évek során többlépcsős – az eladóteret, a raktárt és a parkolót is érintő – bővítés és felújítás történt, amelyek közül a legátfogóbb korszerűsítési projektre idén februárban került sor és amelynek köszönhetően immár megújult külsővel és modernebb belsővel várja vásárlóközönségét.

Az év boltja 2020 - Az év zöldség és gyümölcs kereskedője

A Lidl Magyarország nyerte el "Az Év Zöldség és Gyümölcs Kereskedője" díjat "Az Év Boltja 2020" verseny keretében

2020.06.16.

Kiváló minőségű, rendkívül széles, friss zöldség és gyümölcs kínálatának köszönhetően a Lidl Magyarország nyerte el "Az Év Zöldség és Gyümölcs Kereskedője" díjat "Az Év Boltja 2020" verseny keretében.

A Store Insider szaklap a Tobacco Magazinnal karöltve idén hatodik alkalommal hirdette meg Az Év Boltja versenyt, melynek célja, hogy megtalálják Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit és amelynek keretében 2020-ban először szállhattak ringbe a kereskedelmi láncok Az Év Zöldség és Gyümölcs Kereskedője díjért.

A pályázat szigorú kritériumrendszerének és a zsűri döntésének értelmében Magyarországon először a Lidl Magyarország használhatja a megtisztelő, "Az Év Zöldség és Gyümölcs Kereskedője" elismerést.

Az áruházlánc és vásárlói számára egyaránt fontos a frissesség és a minőség, ezért a vállalat kiemelt figyelmet fordít arra, hogy élelmiszer kínálata minőségi, friss termékekből álljon. Legyen szó friss salátáról, idény gyümölcsökről vagy különleges egzotikumokról, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, hiszen hetente átlagosan 130-féle friss, kiváló minőségű zöldség és gyümölcs kerül a polcokra.

Superbrands 8x 2020

Nyolcszoros Superbrands díjas a Lidl Magyarország

2020.06.09.

A Lidl Magyarország, hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő élelmiszerlánca, immár nyolcadik alkalommal nyerte el a Superbrands díjat és ezzel ismét bekerült a legkiválóbb márkák hazai rangsorába.

A nagyközönség által is ismert, magas minőséget szimbolizáló Superbrands díjakat idén tizenhatodik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága, mely olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat.

Szelektív kidobós

Elindult a Szelektív kidobós!

2020.06.05.

Ünnepelje velünk Ön is június 5-én a Környezetvédelmi Világnapot!

A jeles nap alkalmából egy izgalmas ügyességi játékkal készültünk Vásárlóink számára 2020. június 4.-25. között. A Szelektív kidobósban a képernyő tetejéről érkező hulladékokat kell a megfelelő szemetesekbe irányítani: minden helyesen elhelyezett hulladék egy pontot ér, három rossz választás után azonban a játék véget ér.

Tegye magát próbára, hiszen a szelektív hulladékgyűjtéssel most nemcsak bolygónk, de Ön is nyerhet! A játék végén a három legtöbb pontot elérő játékos fejenként 10.000 Ft értékű LIDL vásárlási utalvánnyal gazdagodik, míg a legalább egy hulladékot helyesen válogatók között 5 db 5000 Ft értékű LIDL vásárlási utalványt sorsolunk ki.

Játsszon velünk Ön is és keresse a további részleteket, valamint a játékszabályzatot ide kattintva!

60 millió forint értékű élelmiszerrel támogatja a Lidl a Heim Pál Gyermekkórházat

Újabb 60 millió forint értékű élelmiszerrel támogatja a Lidl a Heim Pál Gyermekkórházat

2020.06.04.

A Lidl Magyarország társadalmi felelősségvállalási programjának keretében egy évvel ezelőtt írt alá hosszútávú együttműködési megállapodást a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvánnyal, azzal a nem titkolt céllal, hogy elősegítse a kórházban fekvő beteg gyermekek egészséges étkeztetésének fejlesztését.

A Lidl az együttműködés sikereit látva döntött úgy, hogy további egy évre meghosszabbítja a támogatási szerződést és további 60 millió forinttal támogatja a Heim Pál Gyermekkórházat. Az alapítványnak nyújtott támogatás két aspektusból is fontos a Lidl számára. Egyrészt évente átlagosan több mint 35 ezer beteg gyermek egészséges étkeztetéséhez, gyorsabb felépüléséhez járul hozzá, másrészt tovább erősíti a vállalat azon törekvéseit, hogy a hazai gazdaságokkal stabil és hosszú távú együttműködést alakítson ki, hiszen az adomány túlnyomó többsége magyar beszállítóktól származik.

Animal Cannibals Széll Tamás grillezés

Kannibálokkal indítja a grillszezont a Lidl

Grillezzen velünk!

Közel hetvenféle grilltermékkel, bővebb választékkal és környezetkímélő alternatívákból készült grilleszközökkel indítja az idei sütési szezont a Lidl, melyhez az ütemet a magyar rap-szcéna egyik legmeghatározóbb párosa szolgáltatja és invitálja grillezésre a vásárlókat.

Mindenki nagy várakozással tekint a nyár elé és alig várja már, különösen ezen nehéz időszak után, hogy újra élvezhesse az együtt töltött időt a családdal és a barátokkal. A Lidl Magyarország és az Animal Cannibals közös kampánya épp arra hívja fel a figyelmet, hogy otthon a családdal vagy a barátokkal milyen jó szórakozás a grillezés. Nincs szükség nagy összejövetelre, elég, ha kimegyünk a teraszra, a gangra vagy a kertbe és már indulhat is a sütés. Míg Qka MC a grillezés, addig Ricsi a bogrács nagymestere – mesélték a fiúk a forgatás alatt, akik Széll Tamással tökéletesíthették főzési-sütési technikájukat, majd hozzátették, hogy a szabadban készült ételek nem csak kiváló lakomát jelentenek számukra, hanem felejthetetlen családi élményekkel is gazdagodnak minden alkalommal.

A videóklippet ide kattintva tekintheti meg.

Grill nyereményjáték facebook

Grillezzen otthon és nyerjen!

2020.05.18.

Vegyen részt 2020. május 18. és 24. között a Lidl Facebook oldalán meghirdetett Maradj otthon, grillezz otthon nyereményjátékon, hogy esélye legyen megnyerni értékes grill csomagjainkat!

Mutassa meg nekünk kedvenc grillreceptjét a felhívás alatt kommentben, hogy hazavihesse heti nyereményeinket vagy akár a fődíjat, egy elektromos grillt! A további részletekért, valamint a játékszabályzatért keresse fel Facebook oldalunkat.

Az év legsikeresebb promóciója 2019

Ezüst díjat nyert a Lidl "Az év legsikeresebb promóciója 2019" versenyen

2020.05.06.

A Trade magazin szervezésében idén 12. alkalommal került megrendezésre a legjobb promóciókat bemutató szakmai nap - ezúttal online formában - melyen kihirdették "Az év legsikeresebb promóciója 2019" verseny nyerteseit.

Az idei megmérettetésre az FMCG  piac szereplői 6 kategóriában nyújthattak be nevezést, közülük a kereskedelmi kategória ezüst érmét nyerte el a Lidl Magyarország a fókuszcsoportos kutatások eredményeinek és a 10 tagú zsűri döntésének értelmében. A 15 éves jubileum alkalmából meghirdetett óriási, nyereményjátékkal egybekötött születésnapi kampány keretében a 400.000 azonnali nyeremény mellett vállalatunk napi, heti és havi nyertest sorsolt ki a vásárlók között, a fődíj pedig egy 15 évre szóló Lidl bevásárlás volt, összesen 18 millió forint értékben.

otthon sütés

Otthon süthető pékáru a Lidl-től

2020.05.05.

A frissensült péksütemények fagyasztott változataival bővült a Lidl állandó kínálata. Az áruházlánc mélyhűtőiben tízféle édes és sós pékáru kapott helyet, melyek otthon könnyedén elkészíthetőek és a sütőből kivéve bármikor frissen, ropogósan fogyaszthatóak.

Az áruházlánc a vásárlói igények maximális kiszolgálására, valamint a kialakult helyzetre rendkívül gyorsan reagálva, hazai beszállítói partnereivel szorosan együttműködve nagy volumenű termékfejlesztésbe kezdett. A magyar innovációnak köszönhetően a vásárlók kedvenc péksüteményei már fagyasztott formában is elérhetővé válnak a hazai áruházak kínálatában: kétféle császárzsemle, zsúrvekni, mini fonottkalács, mini ciabatta, túrós rétes, sajtos pogácsa, kakaós csiga, barackos túrós táska és a belga csokis táska. A fagyasztott péksütemények kettő, hat, nyolc, valamint tíz darabos kiszerelésben vásárolhatóak meg. A péksütemények otthon könnyedén elkészíthetőek: nincs szükség semmilyen hozzávalóra, a csomagolásból kivéve azonnal betehetjük a sütőbe és az előírt módon, a megfelelő hőfokon kisütve akár rögtön fogyasztható. A biztos siker és a harmonikus ízvilág érdekében pontos elkészítési útmutató és videó is segíti a vásárlókat. A Lidl gyorsfagyasztott, otthon elkészíthető pékárui segítségével a frissen sült, ropogós péksütemények fogyasztásának élménye a mindennapok részévé válhat.

Tesztgyőztes Tokaji Amethyst Szamorodni

Aranyérmet nyert a Lidl Tokaji Amethyst Szamorodni bora a Berliner Wein Trophy 2020 versenyen

2020.04.30.

A Lidl saját házasítású Tokaji Amethyst Szamorodni borát arany minősítéssel díjazták a Berliner Wine Trophy nemzetközi borversenyén.

Az esemény Európa egyik legnagyobb és legrangosabb megmérettetése a termékkategóriát tekintve, melyet évente kétszer – télen és nyáron –  is megrendeznek és a 2019-es évben összesen több mint 13 600 tételt neveztek.

Az immáron 24. alkalommal megrendezett borversenyre közel 40 országból érkeztek a kiváló nedűk, ahol a 250 főből álló nemzetközi, szakmai zsűri több mint 7500 bor közül ítélte oda a legjobbaknak járó érméket. 

Vállalatunk méltán büszke e rangos eseményen aranyérmet elnyert borára, hiszen az áruházlánc saját házasítású Tokaji Amethyst Szamorodni bora Tokaj egyik legszerethetőbb borkülönlegessége. Az ép és aszús szemek együttes feldolgozásának köszönhetően egy harmonikusan édes és komplex bor, mely nemcsak desszertek, hanem nagyon sokféle étel mellé, sőt önmagában is tökéletes választás.

Kóstolja meg Ön is!

A borverseny további részleteiről ezen a linken tájékozódhat bővebben.

Grill nyereményjáték a Facebookon

Grill nyereményjáték a Facebookon

2020.04.27.

Vegyen részt 2020. április 27. és 2020. május 24. között a Lidl Magyarország Facebook oldalán meghirdetett "Grillezz otthon" nyereményjáték sorozaton, hogy versenybe szállhasson az értékes grill nyereményekért!

Ehhez nem kell mást tennie, mint kommentben megírni a választ a felhívásban szereplő kérdésre. Figyelje Facebook oldalunkat, hiszen 2020. május 24-ig, négy héten keresztül minden hétfőn újabb kihívásokkal készülünk. Játsszon velünk minden héten, hogy akár négyszeres eséllyel indulhasson a fődíjért!

A további részletekért, valamint a játékszabályzatért keresse fel Facebook oldalunkat!

 

Lidl borértékesítés

Tovább szárnyal a Lidl borértékesítése

2020.04.17.

A Lidl Magyarország 23,7 millió palack bort értékesített 2019-ben, ezzel pedig megőrizte, sőt tovább növelte piaci részesedését a hazai és külpiaci borértékesítésben egyaránt.

Az áruházlánc tovább erősítve vezető borexportőri pozícióját több mint 5 milliárd forint értékben exportált borokat, így már a teljes magyar palackos borexport közel 30 százalékát tudhatja magáénak, míg az itthoni értékesítés rekord szintre ugrott közel 12 millió palack eladásával. A vállalat célja továbbra is, hogy támogassa a hazai borászatok exporttevékenységét és elősegítse a külpiacra való jutásukat. A Lidl büszke egyedülálló, kiváló minőségű, elérhető árú borkínálatára és kiemelten fontosnak tartja a magyar beszállítóktól származó termékkínálatának bővítését. Az áruházlánc polcain olyan kiváló, neves pincészetek közreműködésével készült saját házasítású borokat is találhatunk, mint például a Bock Cultus Cuvée, a Bodri Sárkányos Cuvée, vagy a Juhász Testvérek Pincészete Celeste Egri Bikavér Prémium.

Maradjon otthon, főzzön otthon!

Maradjon otthon, főzzön otthon!

2020.03.27.

Nézzen körül a kamrában, válogasson a receptjeink közül a Segít a séf műsorunkban, váljon a konyha nagymesterévé a Séftippek segítségével, és fedezze fel az otthonfőzés örömét!

Koronavírus Covid-19

Önökért vagyunk!

Aktuális információk

Kedves Vásárlóink!

A COVID-19 koronavírus terjedése miatti aggodalom mindannyiunkat érint és korlátozza a megszokott életterünket.

Mi a Lidl-nél éjt nappallá téve azon dolgozunk, hogy biztosítsuk a termékek elérhetőségét országszerte mind a 182 áruházunkban.

Megértésüket kérjük, ha átmenetileg nem minden termék érhető el minden helyen – az élelmiszerek pótlása és a polcok feltöltése folyamatos.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani annak a több ezer kollégánknak a kiemelkedő munkájáért, akik az áruházakban, a raktárakban és különböző szakterületeken dolgoznak Önökért nap, mint nap.

Köszönjük fáradhatatlan erőfeszítéseteket!

Köszönettel tartozunk beszállítóinknak és termelőinknek is, akikkel napról napra szorosan és zökkenőmentesen tudunk együttműködni, különösen ezekben a nehéz időkben. 

Tartsunk össze és vigyázzunk egymásra!

Mi itt vagyunk Önökért!

Hazánk Kincsei szatmári szilvalekvár

Első helyen a Hazánk Kincsei szatmári szilvalekvár

2020.03.20.

A Maradok a pénzemnél blog munkatársai 9-féle szilvalekvárt teszteltek és a Lidl sajátmárkás terméke, a Hazánk Kincsei szatmári szilvalekvár vívta ki magának az első helyezést.

A kóstolók kiemelték a kiváló minőségét bizonyító intenzív és érett szilvalekvár illatát, sűrű állagát valamint éppen kellően édes ízét. 100 gramm lekvár összesen 350 gramm szilvából készült, ráadásul ez az ínyencség nem tartalmaz sem hozzáadott cukrot, sem egyéb adalékanyagot.

Tudjon meg többet a teszt további részleteiről itt.

Tesztgyőztes Lupilu pelenka maxi

Tesztgyőztes a Lupilu pelenka

2020.03.09.

A Maradok a pénzemnél blog munkatársai 12-féle országosan kapható pelenkát teszteltek és a Lidl sajátmárkás terméke végzett az első helyen.

A teszt során a pelenkákat három fő szempont szerint tették próbára: azok nedvszívó képessége, méretezése, valamint azok kényelmi funkcióinak figyelembevételével. A szerkesztőség munkatársainak értékelése alapján a Lupilu pelenka nyerte el az első helyezést.

A teszt további részleteiről ide kattintva tájékozódhat.

Lidl logo placeholder

6000 munkavállalóját mozgósította a Lidl a jó ügy érdekében

2020.03.09.

Jótékonysági ruhagyűjtési akciót hirdetett a Lidl Magyarország 2020. január végén munkavállalói körében, melyhez a vállalat 182 áruházából, 3 logisztikai központjából és a központi irodaházából több mint 6000 munkavállaló csatlakozott.

A gyűjtés során több mint 120 raklap összesen 18 tonna ruha és lábbeli gyűlt össze, melyet hátrányos helyzetű gyermekeknek és családtagjaiknak juttat el a Lidl két civil szervezeti partnerén, a Baptista Szeretetszolgálaton és a Máltai Szeretetszolgálaton keresztül.

Henkel Lidl nyereményjáték síléc

Henkel nyereményjáték

2020.01.16.

Vásároljon Persil, Tomi, Silan, K2r vagy Bref terméket a Lidl üzletekben, küldjön sms-t a 06 30 555-5585 telefonszámra és nyerje meg a három pár síléc egyikét!

A nyereményjáték időtartama: 2020.01.20. – 2020.02.26.

Az SMS formátuma: 9 jegyű AP-kód*nyugtaszám*évhónapnap*saját név*cím
SMS példa: A01234567*0416/00342*20191204*MintaEmma*1234 Budapest, Fa u. 3

Az sms nem emeltdíjas. Kérjük, őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot!

A sorsolás időpontja: 2020.03.04.

Játékszabályzat

Gratulálunk a nyerteseknek

Vargáné Márton Ilona – Budapest
Vlajku Eszter – Szada
Horváth Márta – Kiskőrös

Tesztgyőztes Frakk édes Chardonnay pezsgő

Legjobb sajátmárkás termék a Frakk édes chardonnay pezsgő

2019.12.20.

A Maradok a pénzemnél blog munkatársai 20-féle édes pezsgőt teszteltek és a Lidl-ben kapható Frakk édes chardonnay pezsgő lett a legjobb sajátmárkás termék.

A kóstolók a teszt során elsőként a pezsgők illatát, majd a szénsavasságukat, az édességük mértékét és végül a gyümölcsízt értékelték. A Lidl terméke kapcsán kiemelték a pezsgő friss, gyümölcsös illatát és aromáját, valamint az egyedülálló ízvilágát. A tesztről bővebben itt tájékozódhat.

Tesztgyőztes Mister Choc Kakaós Krém

Tesztgyőztes a Mister Choc mogyorós-kakaós krém

2019.12.19.

A Maradok a pénzemnél blog munkatársai 20-féle mogyorós-kakaós krémet teszteltek és a tekintélyes mezőnyben a Lidl sajátmárkás terméke, a Mister Choc mogyorós-kakaós krém vívta ki magának az első helyezést.

A teszten kiemelkedően teljesített a Lidl-ben időszakosan elérhető finomság. A kóstolók kiemelték a ropogós mogyoródarabok és a lágy csokoládékrém kitűnően harmonizáló párosítását, a krém frissen pörkölt mogyorót idéző illatát, valamint annak természetes, intenzív ízét.

A teljes tesztet ide kattintva olvashatja el.

Tesztgyőztes mákos bejgli

Tesztgyőztes a Lidl helyben sütött mákos bejglije

2019.12.18.

A Dívány.hu munkatársai öt élelmiszerüzlet-lánc mákos bejglijét tesztelték és a Lidl helyben sütött áruja kiemelkedett a mezőnyből és az első helyen végzett.

A klasszikus karácsonyi süteménynek nemcsak tésztája kellemes, de töltelékben is bővelkedik; kedvező ára miatt pedig jó alternatívája lehet az otthon készített süteménynek.

A teszt további részleteiről itt tájékozódhatnak.

Szerethető munkahelyek 2019

Szerethető munkahelyek díj 2019

2019.12.12.

A Szerethető Munkahelyek Díjat a Dreamjo.bs csapata hozta létre 2017-ben azzal a céllal, hogy bemutassák azokat a cégeket, ahol a munkatársak véleménye alapján igazán jó dolgozni.

Közel 500 vállalkozás mérettette meg magát az idei versenyben a "Szerethető Munkahelyek Díj 2019" elnyerése kapcsán.

A díjat 100 kis- és középvállalat és mindösszesen 25 nagyvállalat mondhatja magáénak és büszkék vagyunk arra, hogy a Lidl Magyarország is a nyertesek között foglal helyet.

Pénzcentrum Az év üzletlánca 2019

A Lidl a 2019-es év üzletlánca Magyarországon

2019.12.12.

A Pénzcentrum év elején indított közönségszavazása alapján a 2019-es év üzletlánca a Lidl lett. Az online portál felmérésében azt vizsgálata, hogy melyik az olvasók kedvenc FMCG boltja, a 2019-es év üzletlánca.

Több mint 86 ezer szavazat érkezett a felmérés során. Az összesítetések szerint a Lidl az összes szavazat 36,5 százalékát, azaz  több mint 31 500 voksot kapott, vagyis közel annyit, mint a második-harmadik-negyedik helyezett együttvéve. 

Ezúton is köszönjük vásárlóink hűségét és bizalmát!

Lidl Ferrero Kinder nyereményjáték

Legyen izgalmas a tél a Kinder hűtött finomságaival és nyereményeivel!

2019.12.06.

Vásároljon Kinder® hűtött termékeket egyszerre legalább 1000 Forint értékben bármely magyarországi Lidl áruházban 2019. december 2–15. között, töltse fel a blokkon található AP-kódot a vásárlás adataival a kinder.hu weboldalra és legyen Öné nyereményeink egyike!

A promóció időtartama: 2019. december 2–15.

Részletek és további információ a kinder.com oldalon.

Játékszabályzat

Legjobb sajármárkás csokimikulás

Legjobb saját márkás termék a Lidl csokimikulás

2019.12.04.

A Dívány.hu munkatársai a decemberi időszak egyik legnépszerűbb édességét, csokimikulásokat teszteltek és a 18 tesztelt termék közül a Lidl édessége lett a legjobb saját márkás termék. A kóstolók a termék finom és kellemesen csokoládés íze mellett kiemelték a tejcsokoládé figura kiváló ár-érték arányát. A teljes tesztet itt olvashatja el.
 

Bellarom Espresso kávékapszula

Legjobb saját márkás termék a Bellarom Classico Espresso kávékapszula a Szupermenta tesztjén

2019.12.02.

Legjobb saját márkás termék lett a koffeintartalmú kapszulás kávék versenyében a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) tesztjén.

Szupermenta termékteszt kedveltségi vizsgálatán szakértő és laikus kóstolók pontozták a termékeket „vak-kóstolásos” módszerrel. A teszten összesen 24-féle terméket teszteltek, ebből 16 koffeintartalmú, míg 8 koffeinmentes változat volt. A koffeintartalmú kávék között a Lidl Bellarom kávékapszulája kiemelkedően teljesített. A tesztről bővebben itt tájékozódhat.

Lidl Milka nyereményjáték 2019

Milka nyereményjáték

2019.12.02.

Vásárolj bármilyen Milka terméket a Lidl-ben, töltsd fel a vásárlást igazoló AP-kódot, és nyerd meg a 300 db 10.000 Ft-os Lidl vásárlási utalvány egyikét vagy a fődíjat, egy wellness-hétvégét!

A promóció időtartama: 2019. december 02 – 18.

Részletek és további információ a milka.hu oldalon.

Játékszabályzat

Lidl Henkel nyereményjáték téli utazás 2019

Henkel nyereményjáték

2019.11.25.

Vásároljon Persil, Tomi, Silan, K2r, Somat vagy Bref terméket a Lidl üzletekben, küldjön sms-t a 06 30 555-5585 telefonszámra és nyerje meg a három darab csodás utazás egyikét!

A nyereményjáték időtartama: 2019.12.02. – 2020.01.15.

Az SMS formátuma: 9 jegyű AP-kód*nyugtaszám*évhónapnap*saját név*címSMS példa: A01234567*0416/00342*20191204*MintaEmma*1234 Budapest, Fa u. 3

Az sms nem emeltdíjas. Kérjük, őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot!

A sorsolás időpontja: 2020.01.24.

Játékszabályzat

Gratulálunk a nyerteseknek:

Bottlikné Papp Mária – Debrecen
Csernyik Magdolna – Nagyfüged
Melegh Marianna – Budapest

Lidl szakácskönyv 2019, Megint segít a séf címmel

Hét hazai híresség receptjeiből született meg a Lidl idei szakácskönyve

2019.11.21.

Megjelent a Lidl Magyarország sikeres szakácskönyv sorozatának legfrissebb, ötödik kötete - A Lidl konyha bemutatja: Megint segít a séf címmel.

A szakácskönyv megszületésében, az előző évekhez hasonlóan, most is a vállalat partnere volt Széll Tamás a Lidl séfje, aki a Lidl áruházakban kapható friss és változatos alapanyagok felhasználásával készítette el a különféle fogásokat. Az idei szakácskönyvön a Lidl séfje hét közismert emberrel dolgozott együtt,  akik egy–egy fejezetet vállalva viszik kulináris kalandozásra a leendő olvasókat. 

Lidl dolgozó átadja a nyereményt a nyertesnek

Nagy sikerrel zárult a Lidl Magyarország 15 éves születésnapi kampánya

2019.11.21.

15 éves a Lidl Magyarország. Az áruházlánc jubileumi születésnapja kapcsán indított egy hónapos kampány során közel négymillió kódot töltöttek fel a vásárlók.

A játékban résztvevők között azonnali, napi és heti nyereményeket sorsoltak, a fődíj pedig 15 évre szóló bevásárlás a Lidl-ben, összesen 18 millió forint értékben volt.

„Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy megnyertem a Lidl születésnapi fődíját. Rendszeresen járunk a Lidl-be bevásárolni, kislányom javaslatára gyűjtöttük és töltöttük fel a kuponokat. Még sohasem nyertünk semmilyen nyereményjátékon, ezért nagyon meglepődtem, amikor értesítettek, hogy én vagyok a szerencsés nyertes.”–mondta Jakabfiné Hideg Andrea. 

Lidl logo, 15 éve együtt

15 éve nyitotta meg magyarországi üzleteit Európa első számú diszkontlánca

2019.11.20.

A ma 15 éves jubileumát ünneplő Lidl Magyarország töretlen fejlődésének köszönhetően, e másfél évtized alatt a hazai FMCG szektor egyik legdinamikusabban fejlődő kiskereskedelmi láncává vált.

A Lidl első logisztikai központja és 12 üzlete 2004. november 18-án nyílt meg Magyarországon. Rohamos fejlődését jól mutatja, hogy a diszkontlánc a hazai piacnyitáshoz képest ma már három logisztikai központtal és 182 azaz több mint tizenötször annyi áruházzal rendelkezik. Munkatársainak számát tekintve az induláskori 1192 főhöz képest megsokszorozva a vállalat ma már több mint 6000 munkavállalót foglalkoztat. Az elmúlt gazdasági évben a vállalat bruttó 549 milliárd forint forgalmat realizált, melynek 52 százalékát a hazai beszállítók termékeinek forgalmazásából származó árbevétel teszi ki. A legmagasabb arányú magyar beszállítói jelenlét az áruházlánc hazai partnerei körében a bor (82%), a pékáru (65%), és a zöldség-gyümölcs (66%) termékkategóriákban figyelhető meg. A legnagyobb növekedés a zöldség-gyümölcs termékkategóriában történt, ahol a tavalyi évben 2017-hez képest 13,7 százalékkal több magyar beszállítóval alakított ki együttműködést az áruházlánc.

Új vásárlói kártya

Új vásárlói kártya

2019.11.15.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy üzleteinkben új vásárlói kártya került bevezetésre, melyet vásárlói kártya automatáinkon tudnak lecserélni.

A régi típusú kártyák 2019. december 31-ig használhatók. Megértésüket köszönjük!
Az Önök Lidl csapata

Tesztgyőztes tej

Tesztgyőztes a 2,8%-os zsírtartalmú Pilos tej

2019.11.13.

A Dívány.hu munkatársai legújabb tesztjük során összesen 16-féle 2,8%-os bolti tejet tettek próbára és a Lidl saját márkás terméke végzett az első helyen.*

A kóstolók a termék finom, telt és zamatos ízét emelték ki, mindemellett kedvező árát figyelembe véve ár-érték arányban is kiváló választásnak tartják. A teszt további részleteiről itt tájékozódhat bővebben.

*A beszállítói partnerünk, a Fino-Food Kft. által előállított tejtermék került tesztelésre.

Csemege Debreceni tesztgyőztes

Első helyen végzett a Pikok Csemege Debreceni

2019.11.13.

A Hír TV Panaszkönyv című műsorában 8 különböző márka debreceni kolbászt teszteltek és a Pikok csemege debreceni végzett az első helyen.

Az íztesztet Csíki Sándor, a Food&Wine gasztronómiai szakírója, valamint Őszy-Tóth Gábriel gasztronómiai író végezte, melyen a 2015-ben Érték és minőség díjat elnyert termék ismét bizonyíthatta kiválóságát. A szakértők szerint ez a hungarikum mind megjelenésével, mind fűszerezésével nosztalgikus hangulatot idéz meg, emellett a termék magas hústartalmát is kiemelték. A teljes tesztet ide kattintva tekintheti meg.

Bellarom instant kávé 3 az 1-ben

Első helyen a sajátmárkás Bellarom instant kávé

2019.11.08.

A Maradok a pénzemnél munkatársai 20-féle „három az egyben”típusú–tehát cukorral, valamint tejjel ízesített kávék alternatívájaként is ismert – instant kávét kóstoltak meg: a teszt során a Lidl sajátmárkás terméke vívta ki magának az első helyezést a tekintélyes mezőnyben.

A nagy három az egyben instant kávé teszten kiemelkedően teljesített a Bellarom 3in1 instant kávé. A kóstolók kiemelték a jellegzetes kávé aroma mellett megjelenő édes és tejes ízjegyek kitűnő harmóniáját. A teljes tesztet ide kattintva olvashatja el.

Tesztgyőztes Baresa olívabogyó

Tesztgyőztes a Baresa magozott olívabogyó!

2019.11.06.

A Nosalty munkatársai 10-féle klasszikus, magozott, sós lében pácolt zöld olívát teszteltek és a Lidl saját márkás terméke a Baresa magozott olívabogyó végzett az első helyen.

A kóstolók szerint ez a Lidl-ben kapható ízletes csemege megidézi a mediterrán vidékek hangulatát. A kellemes állagú, finoman kesernyés ízű kerekded szemek meggyőzték a tesztelőket.

A tesztről ide kattintva olvashat bővebben.

Tesztgyőztes Pikok Pure Sertéspárizsi

Újabb saját márkás siker!

2019.10.30.

A Maradok a pénzemnél blog munkatársai 22 országosan kapható párizsit teszteltek és a Pikok Pure sertéspárizsi lett a teszt legjobb saját márkás terméke.

A blog szerkesztőségének tagjai egy vakteszt keretében tették próbára a népszerű felvágottat. A Pikok Pure termékcsalád párizsijának enyhén zöldfűszeres illatát és ízesítését, valamint kellemes sózottságát méltatták. A tesztről bővebben itt tájékozódhat.

Lidl Pöttyös nyereményjáték 2019

Nyerjen a Pöttyössel!

2019.10.14.

Vásároljon a játék időtartama alatt a LIDL üzletekben egy 12x30 g-os Pöttyös Túró Rudi multipackot*, töltse fel a blokkon található adatokat a weboldalra és NYERJEN!

A promóció időtartama: 2019. október 21. – november 13.

A tájékoztatás nem teljeskörű. Részletekért és a blokkfeltöltésért
látogasson el a www.jatek.pottyos.hu oldalra.

*A multipack 2 db 6x30g-os promóciós szalaggal ellátott Pöttyös Túró Rudi csomagot jelent.

Játékszabályzat letöltése >

fehér bor vörösbor Günzer Tamás

Az Év Pincészetének borai a Lidl-ben

2019.10.11.

2019-ben Günzer Tamás borászata nyerte el az 'Év Pincészete Magyarországon' díjat.

A Lidl számára kiemelten fontos a minőség és a kedvező ár egyensúlyának megtartása, ezért a polcokra kerülő borokkal szemben is elvárás, hogy mind stílusukban mind árkategóriájukban is kiválóak legyenek. Büszkék vagyunk rá, hogy áruházainkban az Év Pincészetétől olyan kiváló minőségű borokat kínálhatunk vásárlóinknak, mint a Villányi Portugieser és a Villányi Mont Blanc Cuvée.

Keresse a díjnyertes pincészet borait a a Lidl állandó kínálatában!

Tesztgyőztes Milbona Tejszeletek

Dupla tesztgyőzelem!

2019.10.03.

A Nosalty.hu munkatársai csokis és kakaós tejszeleteket teszteltek és a Lidl saját márkás termékei, a csokoládéval bevont Milbona Milk Créme Chocolate Sandwich és a Milbona Milk Créme Sandwich kakaós tejszeletek kerültek ki győztesként.

A szerkesztőség tagjai a gyermekek körében népszerű tízórai desszertek közül nemcsak a klasszikus változatot tették próbára, hanem azokat is melyeknél a légies tejes krémmel töltött puha piskótaszeleteket csokoládébevonat koronázza meg. A teszten mindkét kategóriában a Lidl tejszeletei végeztek az első helyen, melyről bővebben itt olvashatnak.

Érték és minőség nagydíj 2019

Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Lidl

2019.10.01.

Hét termékkategóriában vehetett át elismeréseket a Lidl Magyarország.

A szakmai megmérettetés zsűrije mindenekelőtt az áruk minőségét, piacképességét, gazdasági hasznosságát és exporterejét vizsgálta a kiválasztás során. A Lidl Magyarország 2004-es hazai piacra lépése óta széles, magas minőségű, ugyanakkor kedvező árú kínálattal áll a vásárlók rendelkezésére. E szemléletének is köszönheti, hogy az Érték és Minőség Nagydíjon idén hét különböző kategóriában nyerte el a minőségtanúsító védjegyet és vehette át a díjakat a saját márkás hazai készítésű Tokaji Amethyst termékcsaládért, az első saját házasítású saját márkás prémium Celeste Egri Prémium Bikavérért, a Húsfarm GMO mentes baromfi termékcsaládért, a 100%-ban újrahasznosított öko bevásárló textiltáskákért, a helyben sütött pogácsa termékcsaládért, a Trattoria Alfredo Magyaros Pizzáért, valamint az idén bevezetésre került új saját márkás Pikok Pure termékcsaládért.

Lidl Fehérvári úti bolt homlokzat

SuperStore díjat nyert a Lidl Magyarország

2019.10.01.

Diszkont kategóriában az elismerést a budapesti Fehérvári úti Lidl áruház kapta

Idén ötödik alkalommal hirdette meg a hazai értékesítési helyek számára a Trade Magazin a SuperStore versenyt. A szakmai zsűri véleménye alapján a Lidl Magyarország budapesti Fehérvári úti üzlete érdemelte ki a SuperStore címet diszkont kategóriában. A rangos díjjal az áruház komplex innovatív megoldásait ismerték el, melyek a fenntartható fejlődés jegyében megvalósult környezettudatos és környezetbarát megoldások alkalmazása révén járulnak hozzá az áruház működésének hatékonyságához, a munkafolyamatok optimalizálásához, ezáltal pedig a vásárlók elégedettségének növeléséhez.

Lidl bor expo Wine expo Hungary

A Lidl a legmagyarabb kiskereskedelmi lánc

2019.09.13.

Lidl Wine Expo Hungary 2019

Hatodik alkalommal rendezte meg a Lidl Magyarország a Lidl Wine Expo Hungaryt, melyet Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszterhelyettese nyitott meg. Az Expo célja – a kormányzati törekvésekkel összhangban – a hazai borexport elősegítése, támogatása, ami megoldást jelenthet a hazai borászatok számára is az egyre nehezedő külpiaci értékesítésben. Az elmúlt öt év során a vállalat 31 millió palack bort juttatott el a külpiacokra több mint 13 milliárd forint értékben és 2019-re Magyarország legnagyobb borexportőrévé lépett elő. A miniszterhelyettes az eredményeket összegezve kiemelte, hogy ezen tevékenységével a Lidl a legmagyarabb kiskereskedelmi lánc az élelmiszer szektorban.

ágynemű medve cradle2cradle

Egyedülálló, környezetbarát textilkollekciót vezet be a Lidl

2019.09.13.

Cradle to Cradle

A Lidl, innovációs erejének köszönhetően, egyedülálló textilkollekciót vezet be, melynek darabjai megfelelnek a Cradle to Cradle Certified™ (C2C) arany, illetve ezüst minősítésű tanúsítvány szigorú kritériumainak. A textilekhez használt, biológiailag teljesen lebomló festékanyagokat a Lidl saját maga fejlesztette ki a CHT Grouppal, az EPEA GmbH-val és a Beneficial Design Institute-tal közösen. Az első, C2C tanúsítvánnyal rendelkező, gyerekeknek és nőknek szánt pizsamák, illetve gyermekágyneműk 2019. szeptember 14-től találhatóak meg az áruházak polcain. A vállalat ezáltal nem csak környezetbarát alternatívát kínál vásárlóinak, de újabb fontos lépést tett a fenntartható körkörös gazdaság felé vezető úton.

Tesztgyőztes Snack Day Sós Popcorn

Tesztgyőztes a Snack day sós ízesítésű popcorn

2019.09.10.

A Dívány.hu munkatársai az esti filmnézés elengedhetetlen kellékét, hétféle sós ízesítésű popcornt teszteltek és a Lidl saját márkás terméke, a Snack Day popcorn került ki győztesként.

A kóstolók szerint a Lidl sós nassolnivalója jól eltalált fűszerezésével, finom kukoricaízével, valamint az egyszerre kellemesen ropogós és lágy állagával magasra tette a mércét, amit csak megerősít, hogy közel maximális pontszámmal került a dobogó első fokára.

A teljes tesztet itt olvashatja el.

Bognár László (bal oldalt) és Nepp Zoltán az FTC és a Lidl szerződéskötésekor

A Lidl Magyarország a Ferencváros női kézilabdacsapat új Gyémánt fokozatú szponzora

2019.08.16.

A Németországban hosszú évtizedek óta, hazánkban pedig 2004-től kezdve jelenlévő, s Európa-szerte ma már több mint tízezer üzlettel bíró Lidl szponzorációs szerződést kötött a Ferencvárosi Torna Club kézilabda szakosztályával. 

A Lidl Magyarország elkötelezett a dinamizmus, a sport támogatása és az egészségtudatos táplálkozás előmozdítása mellett. Az áruházlánc felelősségvállalási politikájának kiemelt eleme az egészséges életmód népszerűsítése, így hosszú távon olyan események és programok patronálása, amelyek kiemelt társadalmi jelentőséggel bírnak. A Ferencvárosi Torna Club komoly hagyományokkal bíró hazai női kézilabdacsapatának támogatása ezáltal szervesen illeszkedik a vállalat stratégiájába, így a Lidl bízik benne, hogy az együttműködés által a magyar kézilabdasport további sikereihez e formában is hozzájárulhat.

Elsőként a Lidl-ben: helyben sütött bio pékáru

2019.08.13.

A Lidl Magyarország az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok között elsőként most helyben sütött bio pékárut kínál vásárlóinak, ezzel is segítve a tudatosabb táplálkozást. 

A Lidl mindig is kiemelt figyelmet fordít a vásárlói igények kielégítésére, követve a fogyasztói trendek megváltozását folyamatosan bővíti termékkínálatát. Az áruházlánc most helyben sütött bio pékáruval bővíti a bioélelmiszerek körét: két új baguette, egy magvas buci, egy sokmagvas rúd, egy kornspitz és egy tönköly cipóis helyet kaptak a polcokon, ezáltal is hozzájárulva a vásárlók tudatosabb táplálkozásához. A Lidl bio pékáruk kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak, melyek ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak, adalékanyagtól és színezéktől mentesek, továbbánem tartalmaznak tartósítószert, illetve ízfokozókat sem. Ezzel most már közel kétszáz olyan biotermék érhetőel a Lidl kínálatában, mely az organikus termékeket előnyben részesítő vásárlóknak nyújt választási lehetőséget.  

Tesztgyőztes Freeway Ice Tea

Saját márkás siker a nagy jeges tea teszten

2019.07.26.

A Maradok a pénzemnél blog munkatársai 24 országosan kaphatóőszibarackos jeges teát teszteltek és a Freeway barack ízűice tea nyerte el az elsőhelyezést.

A Lidl saját márkás üdítőjét a kóstolók szerint természetes őszibarack íz mellett a fekete tea frissítőzamata jellemzi. A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

Tesztgyőztes Chef Select Hummusz

Legfinomabb saját márkás termék a Lidl Chef Select hummusz

2019.07.18.

A Dívány.hu munkatársai kilencféle hummuszt teszteltek és a Lidl Chef select hummusz lett a teszt legjobb saját márkás terméke.

A Dívány szerkesztőségének tagjai egy vakteszt keretében tették próbára ezt a krémes finomságot, melynek jellegzetes ízét a csicseriborsó és a szezámpaszta adja és a keleti konyha számos fogásának kiváló kísérője lehet. Tudjon meg többet a teszt további részleteiről itt.

Lidl Henkel nyereményjáték

Nyerje meg a 3 db SUP deszka egyikét!

2019.07.16.

Vásároljon Persil, Tomi, Silan, K2r, Bref, Somat vagy Pur terméket a Lidl üzletekben, küldjön sms-t a 06 30 555-5585 telefonszámra és nyerje meg a 3db SUP deszka egyikét!

A nyereményjáték időtartama: 2019.07.22. – 2019.09.01.

Az SMS formátuma: 9 jegyű AP-kód*évhónapnapóraperc*saját név*cím
SMS példa: A01234567*201907231435*KisKata*1234 Budapest, Nagy u. 7.

Az sms nem emeltdíjas. Kérjük, őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot!

A sorsolás időpontja: 2019.09.10. reggel 10 óra

Gratulálunk a nyerteseknek:

Jano Istvánné – Veszprém
Hernádi Pál – Budapest
Takács Mónika – Gyöngyös

Tesztgyőztes Bluedino grillsajt

Újabb saját márkás siker!

2019.07.16.

A grillszezon már javában tart, melynek alkalmából a Maradok a pénzemnél blog munkatársai 14 féle grillsajtot teszteltek és a Lidl saját márkás, Bluedino grillsajtja megosztott első helyezést ért el.

A grillsajtokat a teszt során hagyományos módon, faszenes grillsütőn grillezték meg, mely során a saját márkás, tehéntej alapú finomság belseje puha, míg külső rétege lassú tűzön sütve szép ropogós lett. A kóstolók kiemelték többek közt a Bluedino grillsajt sütés után is finoman érezhető illatát, a termék jól eltalált sózását, valamint kellemes édes-savanykás utóízét.

A teljes tesztet itt olvashatja el.

Magyar görögdinnye gyümölcs

Beérett a magyar dinnye! Indul a szezon a Lidl-ben!

2019.07.10.

Megérkeztek az első magyar dinnyeszállítmányok a Lidl Magyarország raktáraiba, mellyel kezdetét veszi az idei magyar dinnye szezon az áruházakban.

Az áruházlánc célja, immáron hetedik éve ugyanaz: a lehető legnagyobb mennyiségű kiváló minőségű magyar görögdinnye értékesítése, ezáltal a magyar termelők támogatása a bel- és külpiacokon egyaránt. A Lidl Magyarország a 2018-as dinnyeszezonban közel 12 000 tonna magyar görögdinnyét értékesített a hazai és exportpiacokon.

Tesztgyőztes Alesto pisztácia

Tesztgyőztes a saját márkás Alesto pisztácia

2019.07.08.

A Dívány.hu munkatársai 9 féle pörkölt, sózott pisztáciát teszteltek és a Lidl saját márkás terméke, az Alesto pisztácia került ki győztesként.

A tesztelők szerint a termék már a kóstolás előtt is igen ígéretesnek tűnt: ezt a ropogós állaga, kellemes pörkölése, valamint kielégítően sós ízvilága koronázta meg, ezzel elnyerve a kóstolók bizalmát és az első helyezést.

A teljes tesztet itt olvashatja el.

Tesztgyőztes Gelatelli pálcikás jégkrém

Hűsítő finomságunk az első helyen

2019.06.27.

Első helyezést ért el a Gelatelli dupla csokis málnás jégkrém.

A Maradok a pénzemnél blog munkatársai 20 féle pálcikás jégkrémet teszteltek. A tesztelés során a kóstolók olyan szempontokat vettek figyelembe, mint a csoki minősége és az egyedi ízek természetessége.

A Lidl saját márkás ropogós csokirétegei, valamint a harmonikus édes-savanyú ízjegyekkel bíró természetes csoki és málna íze meggyőzte a tesztelőket.

A teszt további részleteiről itt tájékozódhat.

Lidl Balaton átúszás

Június 29-én lesz a 37. Lidl Balaton-átúszás!

2019.06.27.

A szervezőbizottság ma döntött, és a 37. Lidl Balaton-átúszás június 29-én szombaton kerül megrendezésre!

Az OMSZ siófoki obszervatóriumának időjárás-előrejelzése alapján, a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitány egyetértésével, a szervezőbizottság döntése szerint a 37. Lidl Balaton-átúszás június 29-én kerül megrendezésre. A víz várható hőmérséklete 24-25°C fok lesz. Az esemény napján reggel a Balatonnál még megélénkülhet az északi/észak-keleti szél, mely 20 km/óránál erősebb is lehet. Ezért a reggeli élénk szél miatt a rajt legkorábbi időpontja 8 óra, mely adott esetben későbbre is tolódhat. Kérünk mindenkit, hogy érkezzen időben!

Lidl sajtóközlemény Balaton-átúszás szponzor

A Lidl Magyaroszág immár harmadik alkalommal lesz a Balaton-átúszás névadó főszponzora

2019.06.13.

A Lidl Magyarország idén immár harmadik alkalommal lesz az ország legnépszerűbb nyíltvízi szabadidősport eseményének a fő támogatója.

A szervezők idén is több mint tízezer indulót várnak a Balaton-partra, hogy az úszók biztonságos körülmények között tegyék meg az 5,2 km-es távot. A rajtolók között lesz a világ- és olimpiai bajnok ökölvívó Kovács Kokó István, aki egyben a 37. Lidl Balaton-átúszás nagykövete is.

Lidl Huszti úti bolt homlokzat

Megnyitottuk új áruházunkat Budapest szívében

2019.06.13.

Június 13-án, csütörtökön megnyitotta kapuit legújabb üzletünk Budapesten, a Ferenciek tere 2. szám alatt.

Az újonnan megnyitott áruházunk a fantasztikus nyitási akciók mellett a Lidl-től megszokott, kiváló minőségű termékekkel, többek között helyben sütött pékáruval, változatos és friss zöldség-gyümölcs kínálattal, friss húsokkal, mélyfagyasztott termékekkel, minőségi csokoládékkal, friss virágokkal és nem élelmiszer termékkínálatával várja Önöket.

Látogassanak el Önök is legújabb áruházunkba!

Tesztgyőztes Milbona Cappuccino

Újabb saját márkás siker!

2019.06.12.

Második helyezést ért el a Milbona Cappuccino a Nosalty.hu tesztjén, ezzel kivívva magának a legjobb saját márkás cappuccinonak járó elismerést.

A forró nyári napok kiváló frissítő itala lehet a Lidl saját márkás terméke, mely gyors alternatívát kínál a kávéitalok kedvelőinek. A Milbona Cappuccino kiegyensúlyozott ízvilágával győzte meg a kóstolás résztvevőit. A teszt további részleteiről bővebben itt olvashat.

Tesztgyőztes Pikok Bacon szalonna

Legjobb saját márkás termék a Pikok Bacon szalonna

2019.06.11.

A Mindmegette.hu munkatársai a nyári grillszezon beköszöntének alkalmából kilenc különböző bacon szalonnát teszteltek, mely során a Pikok szeletelt Bacon szalonna lett a legjobb saját márkás termék a mezőnyben.

A  tesztelés során a kóstolók olyan szempontokat vettek figyelembe mint a húsok állaga, füstössége, valamint fűszerezése. A Lidl saját márkás baconjének tisztán húsos íze, valamint kellemes sózottsága győzte meg a tesztelőket. A teszt további részleteiről az alábbi linken tájékozódhat.

Hétszeres Superbrands díjas a Lidl Magyarország

Hétszeres Superbrands díjas a Lidl Magyarország

2019.06.06.

Idén, immáron hetedik alkalommal ítélték oda a Lidl Magyarország számára a széles nagyközönség számára is ismert, magas minőséget szimbolizálóSuperbrands védjegyet, mellyel a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkát díjazzák közel 90 országban.

Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány átadó

60 millió forint értékű élelmiszerrel segíti a Lidl a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványon keresztül a beteg gyermekek egészséges étkeztetését

2019.05.30.

A Lidl Magyarország, mint a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány hivatalos támogatója elkötelezett a gyermek közétkeztetés minőségi javításában.

Ennek eredményeképpen, társadalmi felelősségvállalása jegyében az áruházlánc egy éven át havi 5 millió, összesen 60 millió forint értékű élelmiszer adományozásával segíti a kórházi ápolásra szoruló gyermekek és az őket kísérő szülők egészséges étkeztetését.

Tesztgyőztes Sugarland Happy Bears gumicukor

Újabb sikert ért el a sajátmárkás Sugarland Happy Bears gumicukor!

2019.05.27.

A Nosalty tesztje után, ezúttal a divany.hu munkatársai tették próbára 10 különféle márka termékeit és a Lidl sajátmárkás, mesterséges színezékektől mentes gumimacija vívta ki magának az első helyezést.

A kóstolók egy vakteszt keretében tették próbára a gumicukrokat, a Lidl terméke pedig nem csak kedvező árával, de kiemelkedően gyümölcsös ízvilágával vívta ki a szerkesztőség munkatársainak elismerését. Tekintse meg a teljes tesztet itt.

Tesztgyőztes Sugarland Happy Bears gumicukor

Legjobb sajátmárkás gumicukor a Sugarland Happy Bears

2019.05.21.

A közelgő Gyermeknap apropójából a Nosalty munkatársai összesen 6 féle klasszikus gumicukrot teszteltek és a Lidl mesterséges színezékektől mentes édessége lett a legjobb sajátmárkás termék a mezőnyben.

A Sugarland Happy Bears élénk színe, finom gyümölcsös íze, valamint kellemesen rugalmas állaga győzte meg a vakteszt kóstolóit. A teszt további részleteiről itt olvashat bővebben.

Hipnózis kreatív reklámverseny

Hipnózis kreatív reklámverseny

2019.05.20.

A Hipnózis Magyarország egyik legrégebbi és legrangosabb kreatív reklámversenye.

Rendezvényes kategóriában 4 pályamű került shortlistre, amelyből 1 kapott díjat, a Lidl Efott megjelenését bemutató THE BIG LIDL COOK-TOGETHER kisfilmje.

Lidl logo placeholder

Környezetvédelem témában indít edukációs kampányt a Lidl

2019.05.13.

Felelősen gondolkodó vállalatként a Lidl számára stratégiai jelentőségű, hogy hosszú távon járuljon hozzá a környezet megóvásához, ökoszisztémáink védelméhez csakúgy, mint a környezettudatosság növeléséhez.

Ezen elköteleződés mentén, 2019-ben első alkalommal hirdette meg az áruházlánc általános iskolák számára szóló pályázatát, melynek célja, hogy a környezetvédelmet innovatív módon megközelítő pedagógiai megoldásokat ismerjen meg és a legjobbat értékes nyereménnyel díjazza. A pályamunkákat a Pilisi Parkerdő Zrt. támogatásával szakmai zsűri értékeli. A zsűri által legjobbnak ítélt pályázati anyagot készítő intézmény nyereménye félmillió forint értékű Lidl vásárlási utalvány.

Hungária Öko garancia ÖMKI

Magyar tájfajta öko paradicsompalánták a Lidl-ben

2019.05.13.

Május 16-tól ökológiai gazdálkodásból származó magyar tájfajta öko paradicsompalánták kerülnek a Lidl áruházak polcaira.

Az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet (ÖMKi) paradicsompalántái gyermekkorunk ízvilágát hozzák vissza nekünk, melyek segítségével feleleveníthetjük agrárörökségünk kincsestárának különleges zamatait. Válassza Ön az ökológiai gazdálkodásból származó magyar paradicsompalántákat, melyek május 16-tól május 19-ig érhetők el a Lidl áruházakban.

Megbízható munkaadó 2019 2020

Megbízható Munkaadó címet nyert a Lidl

2019.05.09.

A Lidl Magyarország immáron második alkalommal nyerte el a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara által meghirdetett pályázaton a "Megbízható Munkaadó" címet.

A minősítést a Kamara által felkért zsűri olyan vállalatoknak ítélte oda, amelyek példaértékű módon gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről. A minősítéssel a Kamara segíteni kívánja a vállalatokat a szakember-utánpótlás hosszútávú biztosításában. A vállalat minden munkavállalójának nevében szeretnénk megköszönni az elismerést!

Henkel Lidl nyereményjáték okosóra

Henkel nyereményjáték

2019.05.09.

Vásároljon Persil, Tomi, Silan, K2r vagy Bref terméket a Lidl üzletekben, küldjön sms-t a 06 30 555-5585 telefonszámra és nyerje meg a 10 db okosóra egyikét!

A nyereményjáték időtartama: 2019.04.08. – 2019.05.19.

Az SMS formátuma: 9 jegyű AP kód*vásárlás dátuma, ideje*saját név*cím
SMS példa: A01234567*201904171653*SasAnna*1234 Budapest, Teszt u. 5.

Az sms nem emeltdíjas. Kérjük, őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot!

A sorsolás időpontja: 2019.05.23.

Gratulálunk a nyerteseknek:

Molnárné Tőkési Katalin – Miskolc
Takács Mónika – Gyöngyös
Kristóné Furák Edit – Makó
Bea Orsolya – Göd
Kocsis Tibor – Veszprém
Guba László – Gödöllő
Nagy Gitta – Jászkisér
Oláhné Pálfalvi Valéria – Budapest
Földi Aliz – Zalaegerszeg
Rubóczki Tímea – Ajak

Lidl Budapest Blaha Lujza tér

Megnyitottuk új áruházunkat Budapesten!

2019.05.09.

Május 9-én, csütörtökön megnyitotta kapuit legújabb üzletünk Budapesten, a Blaha Lujza téren.

Az újonnan megnyitott 180. áruházunk a fantasztikus nyitási akciók mellett  a Lidl-től megszokott, kiváló minőségű termékekkel, többek között helyben sütött pékáruval, változatos és friss zöldség-gyümölcs kínálattal, friss húsokkal, mélyfagyasztott termékekkel, minőségi csokoládékkal, friss virágokkal és nem élelmiszer termékkínálatával várja Önöket.

Látogassanak el Önök is legújabb áruházunkba!

Lidl üzlet homlokzat

Év Boltja 2019 díjat nyert a Lidl diszkont kategóriában

2019.04.30.

A budapesti Fehérvári úti Lidl áruház nyerte el az Év Boltja 2019 díjat diszkont kategóriában.

Az áruház kialakításakor az emberközpontú építészeti koncepció mellett kiemelt fókuszt kapott a fenntarthatóság is, melynek eredményeképpen komplex innovatív megoldások valósultak meg.

Lidl Huszti úti bolt homlokzat

Megnyitottuk új áruházunkat Solymáron!

2019.04.25.

Április 25-én, csütörtökön megnyitotta kapuit legújabb üzletünk Solymáron, a Terstyánszky Ödön utca 89. szám alatt.

Az újonnan megnyitott áruházunk közel 1.200 négyzetméteren a fantasztikus nyitási akciók mellett  a Lidl-től megszokott, kiváló minőségű termékekkel, többek között helyben sütött pékáruval, változatos és friss zöldség-gyümölcs kínálattal, friss húsokkal, mélyfagyasztott termékekkel, minőségi csokoládékkal, friss virágokkal és nem élelmiszer termékkínálatával várja Önöket.

Látogassanak el Önök is legújabb áruházunkba!

Tesztgyőztes Freshona Csemegeuborka

Tesztgyőztes a Freshona csemegeuborka!

2019.04.23.

A mindmegette.hu munkatársai 9 különböző márkájú csemegeuborkát teszteltek és a Lidl sajátmárkás terméke, a Freshona csemegeuborka került ki győztesként.

A kóstolók szerint a Freshona finomság a kellemes ropogóssága, valamint ízletes fűszerezése révén a magyaros ételek kiválókísérője lehet. A tesztről bővebben itt tájékozódhat.

Tesztgyőztes Favorina csokoládényúl csokinyuszi

Tesztgyőztes a Lidl Favorina ülő csokinyuszi!

2019.04.18.

A Maradok a pénzemnél blog 17-féle szezonálisan kapható húsvéti csokoládét tesztelt, melyen a Lidl fairtrade Favorina ülő csokinyuszi nyerte el az első helyezést.

A tesztelők elismerését a csokoládé finoman olvadó állagával és valódi kakaós zamatával vívta ki. A terméket a kóstoláskor kiteljesedő igazi kakaós-tejes ízélmény teszi kiváló tejcsokoládévá. Tudjon meg többet a teszt további részleteiről itt.

BestBuy díj 2019

Idén is elnyerte a Best Buy díjat a Lidl!

2019.04.15.

A 2018/2019-es Best Buy felmérés szerint a Lidl képviseli a legjobb ár-minőség arányt Magyarországon.

A díj alapja az ICERTIAS (International Certification Association GmbH) svájci kutatóintézet 2019 februárjában végzett 1200 fős, nem reprezentatív, online piackutatása. Az internetes felmérésben résztvevő magyar fogyasztók szerint a Lidl képviseli a legjobb ár és minőség arányt, ha a magyar piacon megtalálható termékekről és szolgáltatásokról van szó.

Tesztgyőztes Belbake Pudingpor

Legjobb sajátmárkás termék a Belbake vaníliaízű főzőpudingpor

2019.04.11.

A Nosalty munkatársai 9 féle pudingport teszteltek és a Lidl desszertje lett a legjobb sajátmárkás termék a mezőnyben.

A Lidl termékének ellenállhatatlanul krémes és lágy állaga, érezhetően vaníliás illata, valamint kellemes színe meggyőzte a tesztelőket. A teszt további részleteiről itt olvashat bővebben.

Magyar borok borexport

A hazai borexport 27 százalékát a Lidl adja

2019.04.05.

Több mint 20,5 millió palack magyar bort értékesített a Lidl Magyarország 2018-ban, melynek több mint a felét külpiacokra juttatta el, ami a magyarországi teljes palackos borexport 27 százalékát jelenti.

A vállalat stratégiai célja a kormányzati törekvésekkel összhangban a hazai borexport elősegítése.

Lidl üzlet homlokzat

Év Boltja 2019 szavazás

2019.04.01.

Két Lidl áruházunk méretteti meg magát a Az Év Boltja 2019 versenyén a közönség díjért.

Szavazzon Ön is kedvenc Lidl üzletére!

Szavazatát egri üzletünkre ide kattintva, a fehérvári üzletünkre pedig itt adhatja le.

Lidl logo placeholder

Többmilliárdos tej- és tejtermékexport a Lidl-nél

2019.03.29.

A Lidl Magyarország évek óta kiemelt hangsúlyt helyez a magyar tejtermelők támogatására, külpiacokra történő segítésükre, melynek eredményeként az áruházlánc közreműködésével közel 5,5 milliárd forint értékben exportáltak tej- és tejterméket 2018-ban.

Tesztgyőztes Fin Carré Tejcsokoládé

Újabb sajátmárkás siker!

2019.03.26.

A Dívány.hu 17 féle tejcsokoládét tesztelt és a kóstolók szerint a Lidl Fin Carré tejcsokoládé a legfinomabb sajátmárkás termék.

A tesztelők szerint a sokak által kedvelt édesség jól hozza a klasszikus tejcsokis ízt, emellett állagra is igazán kellemes, ami élménnyé teszi a fogyasztását. A teljes tesztet itt olvashatja el.

Lidl Noé állatotthon csekk átadás

Mintegy félezer kisállat ellátásához járulnak hozzá a Lidl vásárlói

2019.03.26.

Idén is nagy sikerrel zárult a Lidl Magyarország immáron negyedik Telitálka kampánya, melynek eredményeképpen az áruházlánc, vásárlóinak segítségével több mint kétmillió forint értékű, közel 10 tonna állateledellel támogatja a Noé Állatotthon Alapítványt, így mintegy félezer kisállat számára biztosítja az ellátást a következő két hónapban.

Lidl logo placeholder

További 210 tonnával kevesebb műanyagot használ a Lidl

2019.03.21.

A Lidl Magyarország elkötelezett a saját márkás termékek és termékcsomagolások műanyag-felhasználásának minimalizálása mellett.

A kormányzati törekvésekkel összhangban az áruházlánc legújabb intézkedése most a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésére, továbbá műanyag-csomagolásának visszaszorítására is irányul. Az intézkedésnek köszönhetően a vállalat további 210 tonnával csökkenti a műanyag-felhasználását 2019 végéig.

Tesztgyőztes zsemle

A Lidl-ben kapható a legfinomabb zsemle!

2019.03.18.

Tesztgyőztes Milbona Tiramisu

Tesztgyőztes a Milbona Tiramisu

2019.03.13.

A Lidl saját márkás tiramisuja a legfinomabb.

A Mindmegette munkatársai hét különböző tiramisut teszteltek és a saját márkás Milbona termék nyerte el leginkább a kóstolók tetszését. Az ízteszten kiválóan teljesített az olasz desszertek királynője. A tesztelők a győztes termék könnyed és harmonikus ízeit, valamint a piskóta és a krém tökéletes állagát méltatták. A teljes tesztet itt olvashatja el.

Tesztgyőztes Milbona natúr szendvicskrém sajtkrém

Legjobb saját márkás sajtkrém

2019.03.13.

A Maradok a Pénzemnél blog munkatársainak sajtkrém tesztjén a Lidl Milbona márkájú natúr szendvicskrémje lett a legjobb saját márkás termék.

A tesztelés során a tesztelők az illatot, az állagot és az ízt pontozták, és kiemelték a Lidl saját márkás krémsajtjának állagát és tejszínes zamatát. A tesztről bővebben itt olvashat.

Mentes étrend

Glutén- és laktózmentes étrendek a Lidl-től

2019.03.08.

A Lidl séfje, Széll Tamás receptjeit is felhasználva az áruházlánc most Galló Nórával, a Lidl dietetikus szakértőjének segítségével speciális étrendet állított össze, hiszen az áruházak polcain megtalálható, egyre bővülő laktóz- és gluténmentes élelmiszerekből bőséges, teljes értékű, ugyanakkor változatos étrend állítható össze a hét minden napjára.

A Lidl honlapjáról letölthető napi öt étkezésből álló heti étrendek elkészítéséhez találhat tippeket az olvasó, mind a laktóz- mind pedig a gluténérzékenyeknek, vagy azoknak, akik mindkettő étrendet követik.

Töltse le most! >
Lidl MDOSZ Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége

20%-kal csökkenti saját márkás termékeinek só-és cukortartalmát a Lidl

2019.03.07.

Innovatív és felelős vállalatként a Lidl Magyarország elkötelezett a magyar családok egészséges táplálkozásának segítésében, ezért célul tűzte ki, hogy saját márkás termékeinek só- és cukortartalmát 2025-ig átlagosan 20%-kal csökkenti.

A figyelemfelhívás és az egészségtudatosság növelése érdekében az áruházlánc és a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ) a mai napon együttműködési megállapodást írt alá.

Év terméke díj 2019

2019 Év Terméke díjasok a Lidl termékei

2019.03.05.

Idén már nyolcadik alkalommal osztották ki Az Év Terméke Díjakat. Az elismeréseket a magyar fogyasztók döntései alapján ítélik oda, így a tényleges felhasználói, vásárlói tapasztalatok döntik el, hogy kik kapják meg a díjakat. A Lidl idén is számos termékével szolgált rá a fogyasztók kitüntető bizalmára.

Az "Előre csomagolt friss hal" kategóriában a Fresh Fish Today friss afrikai harcsa és egész pisztráng, a "Saját márkás mosókapszula" kategóriában a Formil és Lupilu Baby mosókapszula termékcsalád, "Sportital" kategóriában a Optisana Sport izotóniás ital, "Pezsgő" kategóriában a Pannon Imperial tradicionális pezsgő és "Joghurt magas fehérjetartalommal" kategóriában a Pilos Skyr joghurt hozta el a Lidl számára a díjat.

Ismerje meg Ön is díjazott termékeinket!

Lidl Huszti úti bolt homlokzat

Megnyitottuk három új áruházunkat!

2019.02.28.

Február 28-án, csütörtökön három új Lidl-üzlet nyitotta meg kapuit: ezúttal Tatán, Salgótarjánban és Egerben.

Újonnan megnyitott áruházaink a fantasztikus nyitási akciók mellett, a Lidl-től megszokott, kiváló minőségű termékekkel, többek között helyben sütött pékáruval, változatos és friss zöldség-gyümölcs kínálattal, friss húsokkal, mélyfagyasztott termékekkel, minőségi csokoládékkal, friss virágokkal és nem élelmiszer termékkínálatával várja Önöket. Az első bevásárlás élményét lufiosztással és termékkóstoltatással koronázzuk meg.

Látogassanak el Önök is legújabb áruházaink egyikébe!

Pikok Pure felvágottak

Pikok Pure – Új hullám a tudatos termékek piacán

2019.02.21.

Adalék-, színezék- és tartósítószermentes, valamint kiváló ízvilágú, új hústermékcsaláddal bővülnek a Lidl Magyarország polcai.

A tizenkét különböző termékkel rendelkező, magas hústartalmú, a piacon egyedülálló Pikok Pure termékcsalád az egészséges életmódot és a tudatos táplálkozást folytató vásárlóknak jelent megnyugtató választási lehetőséget.

Tudjon meg többet! >
Lidl dolgozó karrier

Újabb átlagosan 15%-kal emeli dolgozóinak bérét a Lidl Magyarország

2019.02.14.

A Lidl Magyarország országos szinten egyedülálló ütemben és mértékben növeli munkavállalóinak bérét.

A 2018-as béremelési hullámot követően ezúttal 2019. március 1-jével további, átlagosan 15%-kal emeli bolti és raktári dolgozó munkavállalói munkabérét.

Tesztgyőztes Snack Day Salsa szósz

Tesztgyőztes a Lidl Snack Day Salsa Mexicana szósz

2019.02.08.

A Dívány.hu munkatársai a tortilla chips elmaradhatatlan kísérőjét, a salsa szószokat tesztelték és a Lidl saját márkás terméke, a Snack Day Salsa Mexicana került ki győztesként.

A kóstolók a termék finoman sűrű állagát, valamint a kellemes paradicsomos ízhez párosuló  megfelelő mértékű csípősségét emelték ki. A teljes tesztet itt olvashatja el.

Lidl logo placeholder

Fókuszban a friss gyümölcsök és zöldségek

2019.02.06.

A Lidl Magyarország és a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének (MDOSZ) közös kutatásából kiderül, hogy a magyar felnőtt lakosság több mint harmadának nincs pontos információja arról, hogy naponta mennyi zöldség, gyümölcs és rost fogyasztása ajánlott.

A WHO zöldség- és gyümölcsfogyasztásra irányuló ajánlásával összhangban az áruházlánc integrált kampányt indít.

Tesztgyőztes Chef Select To Go Saláta

Chef To Go Select salátatál - A Mindmegette.hu ajánlásával

2019.02.06.

Lidl saját márkás dobozos saláta a Mindmegette munkatársai ajánlásával.

A Lidl Chef to go select saláták praktikus csomagolásuknak és a mellékelt evőeszköznek köszönhetően bárhol és bármikor fogyaszthatók, így kiválóválasztásnak bizonyulnak egy gyors és könnyűebédre vagy vacsorára ha éppen úton vagyunk. Az olasz konyha ihlette összeállítás a friss zöldsaláta mellett külön csomagolásban koktélparadicsomot, olasz parmezán sajt lapokat, krutont, valamint ceasar öntetet rejt magában, így a hozzávalókat kedvünkre kombinálhatjuk, ízlés szerint adagolhatjuk. Az ajánlás további részleteit itt tekintheti meg.

Kóstolja meg Ön is!

Tesztgyőztes Dulano Mini házias sertésmájas

Kétszeres tesztgyőztes a Dulano mini házias sertésmájas!

2019.01.30.

A Dulano mini házias májast ezúttal a Nosalty munkatársai tették próbára egy vakteszten, amely a Maradok a pénzemnél blog nagyszabású íztesztje után, kiemelkedő minőségével ismét a dobogó első helyét vívta ki magának.

A Nosalty tesztelői 15 féle májkrémet kóstoltak, melyeket ízük, illatuk és állaguk alapján rangsoroltak. A Lidl saját márkás mini májasa finom illatával, kellemesen májas ízével, valamint pástétomra emlékeztető állagával nyerte el a kóstolók elismerését. A teljes tesztet itt olvashatja el.

Maradok a pénzemnél tesztet itt tekintheti meg.

Lidl logo placeholder

45 000 résztvevő a Lidl egészségnapokon

2019.01.25.

Az egészségtudatos táplálkozás és az egészséges életmód jelentőségére hívja fel a gyermekek és felnőttek figyelmét a Lidl Magyarország Egészségnap programsorozata, melyen az elmúlt két év alatt 25 alkalommal összesen 45 000 ember, elsősorban kisiskolás gyermekek és családtagjaik vettek részt.

Lidl Henkel nyereményjáték

Henkel nyereményjáték

2019.01.21.

Vásároljon Persil, Tomi, Silan, K2r vagy Bref terméket a Lidl üzletekben, küldjön sms-t a 06 30 555-5585 telefonszámra és nyerje meg a 3db varázslatos utazás egyikét!

A nyereményjáték időtartama: 2019.01.28. – 2019.02.27.

Az SMS formátuma: 9 jegyű AP kód*vásárlás dátuma, ideje*saját név*cím
SMS példa: A01234567*201901311428*KisVince*1234 Budapest, Vas u. 2.

Az sms nem emeltdíjas. Kérjük, őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot!

A sorsolás időpontja: 2019.03.08.

Gratulálunk a nyerteseknek:

Hőgyes Endre – Gyula
Dulavicsné K. Edina – Hajdúnánás
Fiat Mónika – Budapest

Tesztgyőztes Pilos magyaros vajkrém

A Pilos magyaros vajkrém a legfinomabb

2019.01.18.

A NoSalty munkatársai hétféle magyaros ízvilágú vajkrémet kóstoltak meg és a Lidl saját márkás terméke, a Pilos magyaros vajkrém került ki győztesként.

A vakteszt során állag, illat és természetesen íz alapján véleményezték a saját márkás élelmiszereket. A kóstolók a termék kellemes fűszerezését, szép pirosas színét, valamint krémes állagát méltatták. A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

Lidl Henkel nyereményjáték elektromos roller

Henkel nyereményjáték

2019.01.18.

Nyerje meg a 3 darab elektromos roller egyikét!

Vásároljon Persil, Tomi, Silan, K2r, Pur vagy Bref terméket a Lidl üzletekben, küldjön sms-t a 06 30 555 5585  telefonszámra és nyerje meg a három darab elektromos roller egyikét!

A nyereményjáték időtartama: 2018.12.06-12.31.

Az SMS formátuma: 9 jegyű AP kód*vásárlás dátuma, ideje*saját név*cím
SMS példa: A01234567*201812061755*NagyBende*1234 Budapest, Tas u. 5.
Az sms nem emeltdíjas. Kérjük, őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot!

GRATULÁLUNK A NYERTESEKNEK!

Sárándi Izolda – Kosd
Szabó Attila – Szarvas
Szabados Zoltán – Makó

Tesztgyőztes Pikok tavaszi sertésvagdalt

Újabb tesztgyőzelem!

2019.01.07.

A mindmegette.hu munkatársai ezúttal löncshúsokat teszteltek és a Pikok tavaszi finom sertésvagdalt került ki győztesként.

A  kilenc különféle tesztelt márka készítménye közül a Lidl saját márkás terméke nyerte el leginkább a kóstolók tetszését, amely 95%-os hústartalmával emelkedett ki versenytársai körül. A tesztről bővebben itt olvashat.