Tesztgyőztes pezsgő

2018.12.27.

A Maradok a pénzemnél blog munkatársai a szilveszteri bulik legnépszerűbb italát, az édes pezsgőket tesztelték, melyek közül a Lidl Frakk édes pezsgője került ki győztesként.

A vakteszt során húszféle, a legjobban fogyó árkategóriába tartozó, azaz 1.000 Ft alatti édes pezsgőket vizsgáltak. A tesztelők öt szempont szerint, egy 1-10-es skálán értékelték a pezsgőket: illat, szénsavtartalom, az édesség mértéke/intenzitása, az érezhető savtartalom és a gyümölcsíz szerint.

A tesztelők hangsúlyozták, hogy a Lidl Frakk pezsgője a legösszetettebb ízű pezsgő a kóstoltak között. Kiegyensúlyozott illat, íz, és állag tekintetében. Illata alkoholos, élesztős, szőlős; szénsavassága megfelelő; ízében a pisztácia, a méz, a barackpálinka és a szőlő érezhető. A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

Ünnepi nyitvatartás

Tájékoztatjuk Önöket, hogy üzleteink ünnepi nyitvatartása az alábbiak szerint alakul:

December 31.: 16:00-ig
Január 1.: ZÁRVA

Január 2-től a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket!

ÁFA-csökkentés a Lidl-ben!

2018.12.19.

Akár 15%-kal is csökken a tej ára januártól a Lidl-ben!

A Lidl Magyarország teljes mértékben érvényesíti áraiban a 2019. január 1-jével érvénybe lépő, a tejre vonatkozó áfacsökkentés hatását, sőt a tejek többségénél az adóváltozás mértékénél is nagyobb arányban viszi lejjebb fogyasztói árait.

Tesztgyőztes szaloncukor

2018.12.18.

Legjobb saját márkás különleges szaloncukor

A mindmegette.hu munkatársai ezúttal nem mindennapi ízesítésű szaloncukrokat teszteltek és a Favorina almás-fahéjas ízesítésű szaloncukor lett a legjobb saját márkás különlegesség.

A tesztelés során a legfőbb szempont a csokoládés töltelék ízének harmóniája volt. Az ünnepi időszak egyik hagyományos édessége újragondolva került elegáns csomagolásba és a hagyományos karácsonyi ízeket idézi fel étcsokoládés köntösbe bújtatva. A tesztről bővebben itt olvashat.

600 rászoruló családnak segít a Lidl karácsonykor

2018.12.18.

#Veledteljes karácsonyi kampányának keretében, közösségi média oldalainak követőivel közösen 600 rászoruló családnak segít a Lidl Magyarország.

Az összesen 3 011 400 Ft értékű tartós élelmiszeradományt, a Gyermekétkeztetési Alapítvány közreműködésével 6 település hátrányos helyzetű családjai kapják meg, ezáltal könnyítve meg az ünnepi készülődést.

Tesztgyőztes tojáslikőr

2018.12.18.

A Nosalty munkatársai hatféle tojáslikőrt teszteltek és a Lidl saját márkás terméke, a Gold-Advocaat került ki győztesként.

A tesztelők szerint, a kizárólag a Lidl üzletekben elérhető népszerű karácsonyi ital finom és lágyan krémes. Harmonikus íze és selymesen lágy textúrája mellett a likőr kellemes sárga színét is kiemelték. A teljes tesztet itt olvashatja.

Tesztgyőztes mákos bejgli

2018.12.12.

A Maradok a pénzemnél blog munkatársai ezúttal a mákos bejgliket kóstolták meg, melyek közül a Lidl helyben sütött mákos bejglije került ki győztesként.

A vakteszt során kilencféle mákos bejglit vizsgáltak meg, ahol illat, állag és íz alapján pontozták a termékeket. A tesztelők kiemelték, hogy a Lidl helyben sütött mákos bejgli illata fahéjas-mákos, tésztája puha, teteje szép márványos, a töltelék és a tészta aránya jó, íz világára pedig a töltelék mákos fűszeres íze jellemző. A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

Tesztgyőztes a Favorina kókuszos szaloncukor

2018.12.06.

A Maradok a pénzemnél blog munkatársai a karácsonyi időszak egyik legkedveltebb édességét, a szaloncukrokat vették górcső alá és a Lidl saját márkás terméke került ki győztesként.

A vakteszt során tejcsokoládéba és étcsokoládéba mártott kókuszos töltelékű szaloncukrokat vizsgáltak meg és illatuk, állaguk és ízük alapján pontozták őket. A kóstolók a természetes kókusz ízt, valamint a kellemes étcsokoládés bevonatot méltatták. A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

Dr. Oetker nyereményjáték

2018.12.05.

Vásároljon egyszerre legalább 1 000 Ft értékben Dr. Oetker Ristorante pizzát, és legyen Ön a szerencsések egyike, aki megnyeri a napi 3 db 5 000 Ft értékű Lidl vásárlási utalvány egyikét, vagy akár elutazhat másodmagával egy olasz hosszú hétvégére a pizza hazájába!

Időtartam: 2018.12.10. - 2019.01.04., vagy a készlet erejéig.

Kampányt indít a Lidl a hátrányos helyzetű gyermekek támogatására

2018.12.03.

A Lidl Magyarország #veledteljes karácsonyi kampányának keretében közösségi média felületein - Facebook és Instagram oldalán - követőivel közösen támogatja a Gyermekétkeztetési Alapítványt.

A hátrányos helyzetű gyermekek támogatását célzó jótékonysági kezdeményezés a mai napon veszi kezdetét és december 16-áig tart.

Milka nyereményjáték

2018.12.03.

Élvezd a Milka gyengédséget, és lepd meg szeretteidet!

Vásárolj bármilyen Milka terméket  a Lidlben, töltsd fel a vásárlást igazoló  AP-kódot, és nyerj Lidl vásárlási utalványt vagy téli álomhétvégét!

A promóció időtartama: 2018. december 10–24.

Részletek és további információ a milka.hu oldalon.

Hajdú nyereményjáték

2018.12.03.

Sajtolj a Hajdú-val, rajtolj a nyereményekért!

Vásárolj bármilyen Hajdú sajtot, töltsd fel a blokkod adatait a hajdusajtjatek.hu oldalon, és akár Tiéd lehet a főnyeremény, egy Fiat Tipo!

A promóció időtartama 2018. október 18 – december 12.

A tákékoztatás nem teljeskörű, további információ és részletes játékszabályzat: www.hajdusajtjatek.hu
 

A Lidl a legkedveltebb élelmiszerlánc a hazai vásárlók körében

2018.11.29.

A Forbes.hu a KPMG reprezentatív felmérése alapján mutatta be azt az 50 márkát, amelyek a legjobb fogyasztói élményt nyújtják a hazai vásárlók szerint és az élelmiszer szektorban a Lidl került ki győztesként.

A KPMG Magyarország az egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó társasága, immáron nyolc éve vizsgálja, hogy mely iparág mely cégei képesek a legkellemesebb ügyfélélményt nyújtani a vásárlóiknak. A 2018-as évben először vizsgálták a magyar fogyasztók márkákkal szembeni megítélését, aszerint, hogy mennyire tudják megszólítani a vásárlókat. A márkákat többek közt hitelességük, fogyasztókkal folytatott kommunikációjuk, valamint az ügyfelekhez való hozzáállásuk alapján értékelték, melyek alapján a Lidl a toplista élén végzett. A teljes listát itt tekintheti meg.

A Favorina csokimikulás a legfinomabb

2018.11.28.

A Maradok a pénzemnél blog munkatársai ezúttal tejcsokoládé mikulásokat teszteltek és a Lidl saját márkás édessége került ki győztesként.

A vakteszt során 21 különféle terméket kóstoltak, az értékelés során pedig három fő szempontot vettek figyelembe: a termék illatát és állagát, valamint a tejcsokoládé ízét. A tesztelők kiemelték a harminc százalékos kakaótartalomnak köszönhető kellemesen kakaós ízt, valamint a csokoládé selymesen olvadó állagát. A tesztről bővebben itt tájékozódhat.

Sikeres három évet zárt a Beszállítói Akadémia

2018.11.26.

2016-os elindítása óta közel félezer kis- és középvállalat összesen 719 képviselője vett részt a diszkontlánc „Lidl Beszállítói Akadémia” elnevezésű rendezvénysorozatán.

Ezeken az eseményeken a hazai termelők és beszállítók a szakmai szervezetek képviselőinek segítségével pontos képet kaphattak az egyes területek helyzetéről, a fejlődési lehetőségekről, valamint közvetlenül egyeztethettek a Lidl munkatársaival, hogy miként válhatnak az áruházlánc beszállítóivá.

Fajátékok a Lidl-től karácsonyra

2018.11.16.

A Lidl felelős vállalatként évek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a karácsonyfa alá hosszú élettartammal és fenntartható erdőgazdálkodásból származó fából készült játékokat kínáljon vásárlóinak.

Az FSC és TÜV tanúsítvánnyal rendelkező fából készült játékok többek között a gyerekek finommotorikus készségek és a logikus gondolkodás fejlesztéséhez járulnak hozzá. Az áruházlánc még szélesebb fából készült termékkínálatot vonultat fel, így például járművek, konyhai kiegészítők, motorikus játékok várják a vásárlókat a Lidl-től már megszokott kedvező árakon.

Lidl.hu Az Év Honlapja a "Kereskedelem" kategóriában

2018.11.15.

17. alkalommal került megrendezésre az online marketing-kommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, "Az Év Honlapja" pályázat.

A Lidl Magyaroszág a Lidl.hu – Sokkal több, mint egy online szórólap! szlogennel nevezett és hozta el "Kereskedelem" kategóriában a szobrot és az elismerést jelentőoklevelet.

EFFIE 2018 Díjak

2018.11.15.

Az egyedülálló szakmai versenyen hatékony marketing kommunikációs aktivitásokkal neveztek idén is a versenyzők. Közülük a leghatékonyabbak jutottak a döntőbe, ami már önmagában is nagy elismerésnek számít.

A Lidl Magyarország három kategóriában vehetett át döntősnek járó szobrot: kereskedelem, hosszútávú hatékonyság és szezonális marketing. A díjakat a 2017-es karácsonyi kampány és a Szakácskönyv Trilógia hozták el.

Rekordszámú pályázat érkezett iskolai pályázatunkra

2018.11.15.

Rekordszámú, több mint 180 pályamunka érkezett a Lidl Magyarország általános iskolák számára kiírt felhívására, melyre egészséges és kreatív uzsonnával nevezhettek az intézmények.

A közönségszavazás keretein belül közel 10 000 szavazatot kaptak az ötletes megoldások. A pályázat sikeres zárása volt a vállalat szeptember végén indult Egészségesen az iskolapadban! kampányának. 

A Lidl hírlevéllel csak nyerhet!

2018.11.16.

Most igazán megéri feliratkozni hírlevelünkre, hiszen amellett, hogy elsőként értesülhet ajánlatainkról és akcióinkról, most az Öné lehet egy piros iPhone XR, egy hófehér Playstation 4 vagy egy Silvecrest konyhai robotgép!

Nem kapja még hírleveleinket? Iratkozzon fel 2018.12.12-ig, és megnyerheti értékes ajándékaink egyikét!

Feliratkozás és részletes játékszabályzat az alábbi gombra kattintva.

Feliratkozom! >

Tesztgyőztes a Crusti Croc saját márkás mogyorós chips

2018.11.07.

A Lidl saját márkás mogyorós chipse a legfinomabb a mindmegette.hu tesztje szerint.

A mindmegette.hu munkatársai felkutatták a nagyobb boltok polcain található mogyorós chipseket és tesztelték, melyik a legfinomabb mind közül. A sós harapnivaló kellemesen ropogós belseje, valamint erőteljes, hosszantartó mogyorós íze nyerte meg a kóstolókat. A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

Első helyezést ért el a Pilos epres reggeli ital

2018.11.07.

A mindmegette.hu munkatársai tízféle epres ivójoghurtot teszteltek és a Lidl saját márkás reggeli itala került ki győztesként.

Az elemzés során a gyümölcs ízének ereje és minősége volt a legfőbb vizsgált szempont. A termék kellemesen epres illatához és ízéhez párosuló mennyeien krémes és sűrű állaggal vívta ki magának az első helyezést. A tesztelők kiemelték, hogy a reggeli ital kiváló választás lehet bármelyik napszakban. A teljes tesztet itt olvashatja el.

Nyerje meg a 3db csodás utazás egyikét!

2018.10.25.

Vásároljon Persil, Tomi, Silan, K2r vagy Bref terméket a Lidl üzletekben, küldjön sms-t a 06 30 / 555-5585 telefonszámra és nyerje meg a 3db csodás utazás egyikét!

A nyereményjáték időtartama: 2018.10.29. – 2018.12.02.

Részletek a www.henkelpromo.hu oldalon.

A Pöttyössel most játszva nyerhet!

2018.10.22.

Vásároljon a játék időtartama alatt a LIDL üzletekben egy 12x30 g-os Pöttyös Túró Rudi multipackot*, töltse fel a blokkon található adatokat a weboldalra és NYERJEN!

Promóció időtartama: 2018. október 29. - november 25.

A tájékoztatás nem teljeskörű. Részletekért és a blokkfeltöltésért látogasson el a www.jatek.pottyos.hu oldalra.

JátékszabályzatAdatvédelmi irányelvek

SuperStore 2018

2018.10.16.

A SuperStore versenyen olyan helyek indultak eséllyel, ahol az értékesítési koncepciónak leginkább megfelelő a dizájn, a célcsoport igényeivel harmonizál a külső és belső bolti megjelenés, az árubemutatás, a személyzet, a kiszolgálás, és mindez visszaköszön a kommunikációban is.

A Lidl Váci úti üzlete sikerrel vett részt a megmérettetésen és Diszkont kategóriában 1. helyezett lett!

Az év kereskedője 2018

2018.10.16.

Mit tehet ma az a kereskedő, aki szeretné megnyerni és megtartani a vásárlóit? Milyen ötleteket, megoldásokat és eszközöket használhat a siker érdekében?Az év kereskedője versenyén ezekre a kérdésekre keresték a legötletesebb válaszokat.

A zsűri döntése alapján a Lidl a legjobb multichannel fejlesztés kategóriában 2. helyezést ért el.

Saját márkás siker a nagy málnás joghurt teszten

2018.10.16.

A Maradok a pénzemnél blog munkatársai 21 különféle málnás joghurtot vakteszteltek, ahol a Lidl saját márkás Pilos rétegzett málnás krémjoghurtja került ki győztesként.

A krémjoghurthoz kiemelkedően magas gyümölcstartalmú málna párosul, melynek édeskés íze, tökéletes harmóniában áll a sűrű natúr joghurt savanykás frissességével. A termék praktikus, visszazárható üvegben kapható, ezért kiváló választás lehet egy gyors tízóraira vagy uzsonnára. A tesztről bővebben itt tájékozódhat.

Mentes-M díj 2018

2018.10.05.

A mentes termékeket hívták versenyre a Mentes-M 2018 pályázat keretein belül.

A laktózmentes kategória pékáruk alkategóriában a Lidl polcain található Laktózmentes túrós táska nyert.

Egészséges nassolás témában indít kampányt a Lidl

2018.09.27.

A magyar általános iskolás korú gyermekek negyede napi szinten, míg több mint a fele (57%) heti rendszerességgel nassol; leginkább sós ropogtatni valókat és édességeket – derül ki a Lidl Magyarország szülők körében végzett felméréséből.

A tendencia mérséklése érdekében a vállalat idén is elindítja országos, a tudatos táplálkozást népszerűsítő kampányát, melynek fókuszába ezúttal a nassolást állította. Az Egészségesen az iskolapadban! kampány részeként egy online kérdőíves kutatás révén már előzetesen feltérképezte a vállalat a diákok nassolási szokásait. A cég most is meghirdeti az iskoláknak szóló 1 millió forint összdíjazású pályázatát, ezúttal uzsonnatervezésre hívja az intézményeket az egészség jegyében. A Lidl idén is a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével működik együtt, hogy minél hatékonyabban, kreatív ötletekkel, receptekkel segítsen a szülőknek a gyerekek motiválásában. A kampány részleteit itt olvashatja el.

Megnyitottuk új üzletünket Veresegyházon

2018.09.20.

Szeptember 20-án nyitottuk meg új üzletünket Veresegyházon, Budapesttől mintegy 35 kilométerre. Az üzlet, a közel 1500 négyzetméteres eladóterével, az ország legnagyobb Lidl-áruháza.

Várjuk Önt is szeretettel új Lidl-áruházunkban!

Megvan az Év Szupertanára

2018.09.17.

2018-ban is megtalálták azt a pedagógust, aki kreatív módon, nem hétköznapi módszerekkel tanítja növendékeit, akinek óráit egyszerűen imádják a gyerekek.

Az idei évben a Pilisvörösvári Templom Téri Német Nemzetiségi Általános Iskola történelem szakos tanára, Krizsán Pál kapta a legtöbb szavazatot, ezzel ő érdemelte ki a 2018-as év Szupertanára címet. Munkája elismeréseként egy iPad Pro készüléket, valamint 100 000 Forint értékű Lidl vásárlási utalványt vehet át az áruházlánc jóvoltából. Azonban nem csak ő részesül jutalomban, hanem iskolája is, ahol egy egész napos Egészségnap kerül megrendezésre. A minden korosztály számára élvezhető játékok és programok sokasága segít kiigazodni az egészség világában, szórakoztató és interaktív formában hangsúlyozva az egészséges táplálkozás és rendszeres testmozgás jelentőségét.

Első helyezést ért el a Dulano mini házias sertésmájas

2018.09.12.

A Lidl saját márkás terméke tekintélyes mezőnyben, 42 másik termékkel versenyzett és kiemelkedő minőségével kivívta az első helyet a Maradok a pénzemnél blog íztesztjén.

A blog írói a független vakteszten a legfinomabb bolti májkrémet, kenőmájast keresték. A Dulano mini házias májas illata és íze kellemesen májas, fűszerezése nem tolakodó. Állagra sűrűbb mint versenytársai, ami a magas hústartalmának köszönhető. Kiváló gyors csemege lehet tízóraira vagy kirándulások során. A teljes tesztet itt olvashatja el.

Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Lidl

2018.09.11.

Három termékkategóriában díjazták a Lidl termékeit

A Lidl Magyarország 2004-es hazai piacra lépése óta széles, magas minőségű, ugyanakkor kedvező árú kínálattal áll a vásárlók rendelkezésére. Szemléletének is köszönheti, hogy az Érték és Minőség Nagydíjon három elismerést is elnyert. Az új minőségtanúsító védjegyet egyrészt a hazai készítésű Chef Select termékcsalád készételeivel, másrészt a kézműves Craft Beer sörökkel, harmadrészt a Húsfarm nyúl húsaival érte el a Lidl Magyarország.

Újabb saját márkás siker!

2018.08.30.

A Lidl saját márkás hasábburgonyája a legfinomabb.

A NoSalty munkatársai ezúttal 7-féle gyorsfagyasztott hasábburgonyát teszteltek és a Lidl Harvest Basket Pommes Frites került ki győztesként. A független online vakteszt során vakon a hasábburgonyákat azonos hőfokon, forró olajban vagy sütőben, a leírás alapján készítették el. A kiváló eredményhez hozzájárult, hogy a hasábok nemcsak kellemesen vékonyak, de kellően ropogósra sülnek. További pozitív tulajdonsága a terméknek, hogy a sütés során is kellemes illata volt. A teljes teszt itt olvasható.

A Milbona tormás sajtkrém lett a nagy sajtkrém teszt győztese

2018.08.22.

25 féle ízesített sajtkrémet tesztelt a Maradok a pénzemnél blog és a Lidl saját márkás Milbona tormás sajtkrémje vitte a prímet.

A kóstolók tetszését a sajtkrém friss és telt tormás íze, krémesen lágy állaga, valamint kellemesen sós íze nyerte el. A termék csemege tormából készül, így kicsiknek és nagyoknak is egyaránt kiváló választás lehet egy finom szendvicshez.
A tesztről bővebben itt tájékozódhat.

Háromszoros győztes a Lidl saját márkás pestója

2018.08.22.

A Lidl Baresa Pesto alla Genovese immár a harmadik független vakteszten bizonyította kiválóságát.

A Dívány.hu munkatársai 9 terméket teszteltek ízük, állaguk és színük alapján, a vakteszten pedig ismételten a Lidl terméke került a dobogó legfelső fokára, ami bizonyítja, hogy igazán érdemes kipróbálni ezt az olasz finomságot. A tesztről bővebben itt olvashat.

Ismét tesztgyőztes a Lidl Baresa Pesto

2018.08.16.

A Nosalty.hu munkatársai 8+1 zöld pestot teszteltek.

A zsűri tagjai véleményezték a külső jegyeket, a színt, az állagot, az illatot és az ízt. A független vakteszten a Lidl terméke került a dobogó legfelső fokára. A tesztről bővebben itt olvashat.

Próbálja ki Ön is a Lidl áruházaiban kapható Baresa Pestot!

Megnyitottuk új áruházunkat Szadán

2018.08.16.

Augusztus 16-án, csütörtökön megnyitotta kapuit legújabb üzletünk Szadán, a Dózsa György út 1/B szám alatt.

Legújabb Lidl-áruházunk mintegy 1300 négyzetméteren várja vásárlóit. Az üzlet több mint 5 méteres belmagassága és a természetes fényt biztosító tetőablakok együttesen teremtik meg az eladótér különleges atmoszféráját. A nyitás napján számos akcióval, szerencsekerékkel, termékkóstolással és lufiosztogatással várjuk vásárlóinkat!

Látogassanak el Önök is szadai áruházunkba!

Tesztgyőztes a Lidl Aromata jégkockakészítő tasak

2018.08.09.

A divany.hu munkatársai hatféle jégkocka tasakot teszteltek és a Lidl terméke bizonyult a legjobbnak.

Frissítő nyári italok legfontosabb kelléke a jég, a jégkockakészítő tasak pedig egyszerű és praktikus megoldást jelenthet otthoni elkészítésére, hiszen nem foglal sok helyet a mélyhűtőben. Az Aromata jégkocka készítő tasak ár-érték arányát tekintve a legjobbnak minősül a tesztelt termékek között. A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

Tesztgyőztes friss pékáru!

2018.07.31.

Első helyezést ért el a Lidl frissen sütött hawaii pizza a Mindmegette.hu tesztjén.

A teszten a Mindmegette munkatársai ötféle pizza szeletet kóstoltak. A Lidl hawaii pizzán található alap, valamint a feltétként szereplő sonka és ananász összhatása meggyőzte a kóstolókat. A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

Közel kétmillió forint összegű állateledellel támogatja a Noé Állatotthon Alapítványt a Lidl

2018.07.31.

Mintegy száz kisállat tálkáját töltötték meg a Lidl vásárlói  

2018-ban immár harmadik alkalommal indította el a Lidl Magyarország Telitálka kampányát, melynek célja a nehéz sorsú kisállatok megsegítése. A kampány keretében a büszke gazdik ezúttal a kis kedvencüket megörökítő fotókat oszthatták meg a Lidl Magyarország „Kedvenc kisállat nevek" elnevezésű Facebook játékán keresztül. A Facebook felhasználók a feltöltött fényképekre és állatnevekre szavazhattak, a Lidl Magyarország pedig minden szavazatért 10 Ft értékű állateledel-adománnyal támogatta a NOÉ Állatotthon Alapítványt. A kampány sikerét és az összefogás erejét mutatja, hogy a résztvevők kevesebb mint három hét alatt összesen 8 144 fotót töltöttek fel a Telitálka applikációba. A leadott voksok alapján a Lidl Magyarország mintegy kilenc tonna mennyiségű állateledellel közel 100 kisállat étkezését biztosítja a következő fél évben.

5000 napja nyitott ki először a Lidl Magyarországon

2018.07.27.

258 tejjel töltött olimpiai úszómedence

5000 nappal ezelőtt, 2004-ben nyitotta meg első 12 áruházát hazánkban a Lidl Magyarország. Ma már 172 üzlettel büszkélkedhet az áruházlánc, ha összeadnánk ezek területét, tizenhétszer fednék le a Hősök terét. Az eltelt több, mint 14 év során hazánk meghatározó élelmiszeráruház-láncává vált a Lidl Magyarország. Vásárlói elégedettségét pedig jól szemlélteti, hogy ez idő alatt annyi tejet tettek a polcokról a kosarakba, amennyivel közel 258 olimpiai úszómedencét lehetne megtölteni, és majd 12 percig zúdulna a Niagara vízesés sziklái között a megvásárolt ásványvíz.  Ha az 5000 nap során értékesített átlagos méretű tojásokat egymás mellé helyeznénk, közel 22-szer tudnánk lefedni az országhatárt, az értékesített liszt mennyisége majd 17 Eiffel torony súlyának felelne meg, az eladott kenyerek pedig annyit nyomnának, mint 83 000 átlagos személyautó.

Megnyitott a Lidl 172. áruháza

2018.07.26.

Július 26-án, csütörtökön megnyitottuk legújabb üzleteinket Budaörsön, a Károly Király utca 145. és Ürömön, a Dózsa György út 63. szám alatt.

A nyitás napján minden kedves vásárlónkat számtalan meglepetéssel várjuk. A termékkóstolás és lufiosztás mellett a 3.000 Ft felett vásárlóink megpörgethetik a szerencsekereket, mellyel azonnali ajándékokat kaphatnak attól függően, hogy melyik ajándéknál áll meg a szerencsekerék.

Minden kedves vásárlónkat szeretettel várjuk a budaörsi és ürömi üzleteinkben!

Megvan a legjobb szendvics alapanyag!

2018.07.24.

A Pikok Pannónia paprikás első helyezést ért egy független vakteszten.

A NoSalty 8-féle paprikás szalámit kóstolt meg a teszt során, a termékeket külső jegyeik, valamint ízük alapján rangsorolták. A Pikok saját márkás szalámit kellemes állaga, finoman paprikás íze és illata teszi tökéletes szendvicsek alapanyaggá. A teljes tesztet itt olvashatja el.

Több mint 7000 résztvevő a 36. Lidl Balaton-átúszáson

2018.07.19.

Idén is sokan teljesítették a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5,2 kilométeres távot, összesen 7309 úszó rajtolt el Révfülöpről július 14-én.

Az ikonikus sporteseményre csaknem 40 országból és 80 magyarországi településről érkeztek vállalkozó kedvű úszók. Számos olimpikon is részt vett az átúszáson, köztük Biros Péter háromszoros olimpiai bajnok, többszörös Európa- és világbajnok vízilabdázó, valamint Székely Bulcsú olimpiai és többszörös Európa-bajnok vízilabdázó is. A távot leggyorsabban a csúcstartó Papp Márk teljesítette 1:00:26-os idővel.

Új jelölést vezet be a Lidl a paradicsomokra

2018.07.18.

Az új módszer cukortartalmuk alapján rangsorolja a paradicsomokat, melynek köszönhetően a vásárlók könnyen megtalálhatják az ízlésüknek megfelelő terméket.  

Óriási népszerűségnek örvend a paradicsom hazánkban, a Lidl Magyarország pedig rendkívül széles választékot biztosít vásárlói számára, annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére valót. A paradicsomok közötti eligazodást egy, az édességmérték jelölésére szolgáló etikett segíti, amely azt mutatja meg, hogy egy 1-től 5-ig terjedő skálán mennyire édes a választott paradicsom. A besoroláshoz az úgynevezett Brix érték szolgál alapul, amely a paradicsom esetében annak cukortartalmát jelzi. Az etikett megtalálható minden paradicsomfajta ártábláján, a csomagolt kiszerelésben megvásárolható paradicsomok esetében pedig az édességmértéket mutató etikett rákerül a csomagolásra is.

A Lidl saját márkás pestója a legfinomabb

2018.07.12.

Maradok a pénzemnél blog vaktesztjén a Lidl Baresa Pesto alla Genovese végzett az első helyen a 13 tesztelt termék közül.

A kóstolók a pestókat illatuk, ízük és állaguk alapján rangsorolták. A tesztelők szerint a páratlan ízélményt a Baresa pesto üde bazsalikomos illata és krémesen sűrű állaga adja. Utóbbi a friss bazsalikom, az olasz Grana Padano sajt, az olívaolaj, valamint a kesudió kiegyensúlyozott arányának köszönhető. A teljes tesztet itt olvashatja el.

Kétszeres tesztgyőztes a Gelatelli Premium Chocolate fagylalt!

2018.07.09.

A NoSalty korábbi vaktesztje után újabb teszten győzedelmeskedett a Lidl saját márkás csokoládéfagylaltja.

Ezúttal a Hvg.hu munkatársai méltatták a Lidl saját márkás hűsítő desszertjét. A tesztelők 11-féle csokoládéfagylaltot kóstoltak és rangsoroltak ízük, állaguk, valamint küllemük alapján. A Gelatelli Premium Chocolate mindhárom szempontot figyelembe véve kitűnik versenytársai közül. Különösen a csokoládédarabok és a krémes fagylalt harmóniája, valamint a praktikus és egyben vonzó csomagolás nyerte el a kóstolók tetszését. A teljes tesztet itt olvashatja el.

Ismét Qudal-díjas a Lidl!

2018.07.06.

Vállalatunk kiváló minőségű saját márkás termékei 31 kategóriában győzedelmeskedtek.

A díj alapja a svájci ICERTIAS kutatóintézet által végzett piackutatás, melynek fókuszát a saját márkás termékek minősége képezte. Az online kutatás résztvevői szerint a Lidl 31 termékkategóriában kínálja a legjobb minőségű saját márkás termékeket a magyar piacon.

Ismét elhalasztva a 36. Lidl Balaton-átúszás!

2018.07.06.

A várhatóan hideg hétvégi időjárás, valamint a Balaton nem megfelelő vízhőmérséklete miatt a július 7-ére tervezett 36. Lidl Balaton-átúszás nem kerül megrendezésre a héten.

A Révfülöp és Balatonboglár közötti átúszás új időpontja tervezetten: július 14. szombat. Az átúszás újabb időpontjáról a szervezőbizottság július 12-én, csütörtökön 13:00 órakor hoz döntést az aktuális meteorológiai előrejelzések alapján.

Újabb intézkedést vezet be a Lidl a műanyaghulladék visszaszorítás érdekében

2018.07.04.

Az egyszer használatos műanyag termékek helyett, alternatív és újrahasznosítható anyagok felhasználásával állítja elő termékeit a Lidl.

Az újabb intézkedés a vállalat műanyaghulladék visszaszorítására irányuló stratégiájának következő lépése. Első lépésben a Lidl Magyarország 169 áruházában 2019 végéig megszünteti az egyszer használatos műanyag termékek, mint a szívószálak, az eldobható műanyag poharak, műanyag tányérok és evőeszközök, valamint a műanyag fültisztító pálcikák értékesítését. Második lépésben az azonnal fogyasztható, azaz „ready to eat” és üdítőital termékek mellől folyamatosan kivonja az értékesítésből a hozzácsomagolt műanyag evőeszközöket és szívószálakat.

Új időpontban a Balaton-átúszás!

2018.06.27.

A várhatóan hideg hétvégi időjárás és a Balaton nem megfelelő vízhőmérséklete miatt sem 06.30-án szombaton, sem 07.01-én vasárnap nem rendezzük meg a 36. Lidl Balaton-átúszást.

A Révfülöp és Balatonboglár közötti átúszás új időpontja tervezetten: július 7. szombat. A megrendezésről a szervezőbizottság július 5-én, csütörtökön 13:00 órakor hoz döntést az aktuális meteorológiai előrejelzések alapján.

Csapjon le a 30 db ajándékutalvány egyikére a Fővárosi Állat- és Növénykertbe!

2018.06.30.

Most DVD vásárlással nyerhet!

Vásároljon 3 db-ot bármely, a promócióban résztvevő Disney DVD-ből, küldje el a vásárlást igazoló blokkról készült fényképet az info@provideofilm.hu e-mail címre és nyerje meg a 30 db 10 000 Ft értékű ajándékutalvány egyikét a Fővárosi Állat- és Növénykertbe! Részletek szórólapunkban.

Tesztgyőztes sajátmárkás kóla

2018.06.26.

A sajátmárkás kólaízes ítésű üdítők közül a Lidl Freeway Cola a legfinomabb a NoSalty szerint.

A vakteszten összesen 7 márka mérettetett meg, közülük pedig a Lidl terméke bizonyult a legjobbnak. A kóstolók szerint a Freeway Cola enyhe illata, lágy szénsavassága és édes íze a régi idők emlékeit őrzi. A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

Megérkezett a hazai dinnye a Lidl-áruházakba

2018.06.20.

Kizárólag kiválóminőségű magyar görögdinnyék érkeznek a Lidl Magyarország raktáraiba június 21-től.

Beértek a magyar dinnyék, elindult a hazai dinnyeszezon! A Lidl-áruházakban ezért kizárólag magyar termesztésűgyümölcsöket forgalmazunk. Vásárlóink az idei szezonban ugyanakkor két új dinnyefajtával is találkozhatnak, ugyanis sárgahúsúgörögdinnyével, valamint mini görögdinnyével is bővítettük a termékpalettánkat. Kóstolja meg Ön is!

Tesztgyőztes sajátmárkás csokoládéfagylalt

2018.06.19.

Az idei nyár kedvenc hűsítő desszertje a Lidl csokoládé fagylaltja lesz a Nosalty szerint.

A vakteszten hat különböző márka fagylaltjait kóstolták a NoSalty munkatársai, köztük a Lidl sajátmárkás Gelatelli Premium Chocolate fagylaltját is. A termékeket ízük, valamint külső jegyeik alapján rangsorolták. A kóstolók méltatták a termék kellemesen krémes állagát, a csokoládédarabok arányát, valamint a termék harmonikus íz- és színvilágát. A teljes teszt itt olvasható.

Ismét csökkenti a tojásárakat a Lidl

2018.06.11.

Idén már másodszor, ezúttal 6 és 20 százalék közötti mértékben csökkenti a tojás fogyasztói árát a Lidl Magyarország.

A februári 12-17 százalékos árcsökkentést követően a mai naptól a 10 darabos M-es tojás 399 forintért kapható a Lidl áruházakban, míg a 18 darabos M-es tojásért mindössze 699 forintot kell fizetniük a vásárlóknak. Legnagyobb mértékben – 20 százalékkal – a 30 darabos M-es kiszerelés fogyasztói ára mérséklődött 999 forintra, míg a 10 darabos L-es tojás 449 forintért vásárolható meg. További információkat itt olvashat.

Nyerjen hetente páros napi belépőjegyet a Sziget Fesztiválra!

2018.05.28.

Vásároljon a Lidl áruházakban egyidejűleg legalább 4 db-ot a promócióban résztvevő Dreher Classic, Hidegkomlós, Pale Ale dobozos termékekből és nyerje meg a hetente sorsolásra kerülő Sziget Fesztivál páros napi belépőjegyek egyikét!

A nyereményjáték időtartama: 2018.06.04 – 2018.07.01.

További információ a lidl.dreherjatek.hu oldalon.

Újabb tesztgyőzelem!

2018.05.25.

Első helyezett lett a Milbona Goldessa krémsajt

12 két különböző márka krémsajtját tesztelték a NoSalty munkatársai. A terméktesztben natúr, ízesítetlen sajtkrémeket vizsgáltak. A három figyelembe vett szempont - íz, illat és állag - alapján a Lidl sajátmárkás terméke bizonyult a legjobbnak. Kóstolja meg Ön is! További információért kattintson ide.

A Lidl Eridanous feta sajtja a legjobb

2018.05.23.

Az Eridanous feta sajt egy vakteszten bizonyította kiválóságát.

A Divány.hu tesztje során kilenc márka terméke mérettetett meg. A tesztelők egy Görögországból származó feta sajtot kóstoltak meg először, majd ehhez viszonyították a magyar piacon megtalálható termékeket. A résztvevők úgy ítélték meg, hogy mind illatban, mind ízben a Lidl sajátmárkás terméke közelíti meg leginkább tradicionális készítésű sajtot. A pontozásban szintén szerepet játszott a sajtok összetétele és állaga, az Eridanous e tekintetben is kiemelkedően teljesített. A teljes tesztet itt olvashatja el.

Nyereményjáték a grillkampány részeként

2018.05.17.

Május 17-én kezdetét vette a június 20-ig tartó nyereményjáték, melynek részeként minden Lidl-áruházban egy sorsjegyet lehet átvenni friss hús, grillhús és friss hal vásárlásakor.

A promóció ideje alatt minden vásárlónkat egy sorsjeggyel ajándékozzuk meg, amennyiben friss húst, grillhúst vagy friss halat vásárol, függetlenül a megvásárolt termékek mennyiségétől. A sorsjegyekkel azonnali nyereményekhez lehet hozzájutni, az „Esély a fődíjra" feliratú szelvényekkel pedig részt lehet venni a heti nyereménysorsolásokon (3 x 50.000.- Ft Lidl vásárlási utalványok) vagy jelentkezni lehet a fődíjra is (3 x 1.000.000.- Ft Lidl Kártyán).

A Lidl saját márkás terméke ismét bizonyított

2018.05.10.

Ezúttal a magyaros ételek elengedhetetlen kísérőjét, a csemege uborkát tesztelték a Nosalty munkatársai. A Lidl saját márkás terméke, a Freshona bizonyult a legjobbnak.

A tesztelők 9-féle terméket kóstoltak, a Lidl saját márkás terméke, a Freshona kiváló ízével, roppanóságával, színével és textúrájával nyerte el a vakteszt első helyét. A tesztről bővebb információ itt olvasható.

Nyerje meg a 7 darab túrakerékpár egyikét

2018.05.07.

Vásároljon Persil, Tomi vagy Silan terméket a Lidl üzletekben, küldjön sms-t a 06 30 / 555-5585 telefonszámra és nyerje meg a hét darab túrakerékpár egyikét!

A nyereményjáték időtartama: 2018.05.14. – 2018.06.17.

Részletek 05.10-től érvényes szórólapunkban és a www.henkelpromo.hu oldalon.

Ismét Superbrands díjas a Lidl

2018.05.07.

Hatodszorra nyerte el a Superbrands díjat a Lidl Magyarország.

A Lidl Magyarország 2018-ben ismét elnyerte a Superbrands díjat! A neves védjegy szakértői bizottsága idén tizennegyedik alkalommal méltatta a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkákat, a Lidl pedig immáron hatodik alkalommal vehette át a kitüntetést. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét.

Háromszoros siker ért el a Lidl Az Év Boltja 2018 versenyen

2018.05.02.

A Váci úti és a Victor Hugo utcai Lidl-üzletek több elismerésben is részesültek az idei Év Boltja 2018 versenyen

Az Élelmiszer szaklap a Tobacco Magazinnal karöltve idén is meghirdette Az Év Boltja versenyét, melynek célja, hogy megtalálja Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínálóüzleteit. A verseny eredményeként a Váci úti Lidl-üzlet győzött az online közönségszavazáson, emellett Az Év Boltja 2018 diszkont-kategória nyertese is lett. A Victor Hugo utcai Lidl-áruház pedig az Élelmiszer szaklap friss áru különdíját kapta meg.

Tesztgyőztes sajátmárkás halrudacska

2018.04.26.

Újabb sajátmárkás Lidl-termék végzett kiváló eredménnyel egy vakteszten

A Nosalty munkatársai 7 különböző halrudacskát teszteltek, melyek közül a Lidl sajátmárkás, Ocean Sea Fish Fingers terméke bizonyult a legjobbnak. A tesztelők a Lidl-halrudak harmonikus ízét, állagát, színét és összhatását is méltatták. A teljes teszt itt olvasható.

Az Év Boltja 2018 közönségszavazás

2018.04.16.

Két Lidl-áruház is a legjobbak közé került Az Év Boltja 2018 versenyében, és versenyezhet a közönségdíjért! Az Év Boltja közönségdíjasa egy online szavazás eredményei alapján kerül ki, amihez mindenki csatlakozhat.

Az elelmiszer.hu weboldalon Az Év Boltja verseny legjobbjait lehet pontozni egy 1-től 10-ig terjedő skálán. A beérkezett szavazatok alapján dől majd el, hogy az idei évben melyik üzlet kapja Az Év Boltja közönségdíját. Támogassa Ön is szavazatával a Lidl-t, hogy minél többen megismerjék azokat az értékeket, melyeket áruházaink képviselnek! A közönségszavazás határideje: április 18. 12:00.

A szavazáshoz kattintson ide!

Magyarország legismertebb munkáltatója a Lidl

2018.04.12.

A Lidl Magyarország a Randstad Employer Brand díjátadón elnyerte a Magyarország legismertebb munkáltatójának járó különdíjat.

A Randstad Hungary ötödik alkalommal díjazta Magyarország legvonzóbb és legismertebb munkáltatóit, a Randstad Employer Brand Research 2018-as felmérésének  eredményei alapján.

Kevesebb műanyag a Lidl saját márkás termékeinek csomagolásán

2018.04.04.

Fokozatosan eltűnik a felesleges műanyag a Lidl Magyarország saját márkás termékeiről.

A Lidl Magyarország a környezettudatosság jegyében kiemelt figyelmet fordít a műanyag-felhasználás minimalizálására. A saját márkás termékek csomagolásáról ezért fokozatosan csökkenti a felesleges műanyagot. A műanyag-felhasználás csökkentése és az újrahasznosítható csomagolóanyagok visszavétele mellett a vállalat ügyel arra is, hogy áruházai kevesebb fűtési energiát és áramot használjanak, szén-dioxidot kibocsátásuk pedig kisebb legyen egy átlagos élelmiszer-áruházhoz képest.

Employer Branding ezüst díjat kapott a Lidl Magyarország

2018.03.29.

Ünnepélyes keretek között adták át az Employer Branding Award 2017 díjait március 26-án. Az eseményen a Lidl Magyarország nagyvállalati kategóriában ezüst minősítésben részesült.

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSz) az idei évben harmadik alkalommal díjazta Employer Branding Awarddal, azaz a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díjával azokat a vállalatokat, akik a tavalyi év során kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a munkáltatói márkaépítés területén.

Nyerje meg a 3 csodás utazás egyikét!

2018.03.20.

Vásároljon Persil, Tomi vagy Silan terméket a Lidl üzletekben, küldjön sms-t a 06 30 / 555-5585 telefonszámra és nyerje meg a 3 darab csodálatos utazás egyikét!

A nyereményjáték időtartama: 2018.03.12-04.15.

Részletek 03.08-tól érvényes szórólapunkban.

Nyerjen a Pöttyössel!

2018.03.08.

Vásároljon 2018. március 12-25. között a Lidl üzletekben egyidejűleg legalább 799 Ft értékben Pöttyös termékeket és nyerjen!

Fődíj: Apple iPhone X okostelefon Pöttyös tokkal. Részleteket a 03.08-tól érvényes szórólapukban találhat.

Újabb sajátmárkás győzelem!

2018.03.02.

A Jean Pierre Baguette, a Lidl sajátmárkás terméke bizonyult a legfinomabbnak egy online termékteszten

A mindmegette.hu munkatársai bagetteket, azaz francia kenyérfajtákat teszteltek, ezek közül is 9 hűtőpultban található változatot vettek górcső alá. Győztesként a Lidl sajátmárkás bagett került ki, mely zöldfűszeres és fokhagymás ízben is elérhető a Lidl áruházak polcain. A tesztelők kiemelték a bagettek ropogósságát és sűrű, kellemes töltelékét. A teljes teszt itt olvasható.

A legjobb sajátmárkás burgonyachips

2018.02.20.

Újabb sajátmárkás Lidl-termék szerepelt kiemelkedően egy független vakteszten. Ezúttal a Crusti Croc Salt burgonyachips lett a legjobb sajátmárkás termék.

A nosalty.hu munkatársai hétféle sima sós chipset vettek górcső alá. A hullámos vagy bordázott szirmok tesztelése során a Lidl Crusti Croc Salt burgonyachipse érdemelte ki a legjobb sajátmárkás terméknek járó elismerést. A vakteszten résztvevő kóstolók kiemelték a termék aranysárga színét, optimális vastagságát és finom, klasszikus chips-ízét. A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

Elindult a Lidl Magyarország Viber-oldala!

2018.02.19.

A Lidl Magyarország mostantól jelen van a Viberen! Az érdeklődőknek ingyenesen letölthető matricacsomaggal (stickerpack), friss hírekkel és újdonságokkal is kedveskedünk.

Február 19-én elindult a Lidl Magyarország negyedik hivatalos Social Media felülete. A YouTube-, Facebook- és Instagram-oldalak mellett mostantól a Viber-en is találkozhat Lidl-el kapcsolatos hírekkel, akciókkal és aktuális ajánlatokkal, amennyiben követi a felületet.  Az egyedi Lidl-matricacsomaggal a felhasználók vidám gyümölcs- és zöldségfigurákkal tehetik színesebbéa Viberes beszélgetéseiket.

Kövesse Ön is a Lidl Magyarország hivatalos Viber-oldalát, töltse le a matricákat és beszélgessen ingyen családtagjaival, barátaival!

Tovább a Viber-re! >

Újabb sajátmárkás siker!

2018.02.16.

A Lidl sajátmárkás Fin Carré egész mogyorós csokoládéja kiemelkedően szerepelt egy online termékteszten

A nosalty.hu munkatársai ezúttal egész mogyoródarabos csokikat teszteltek. Összesen 9 különböző csokoládét kóstoltak, melyek közül a Lidl Fin Carré csokoládéja bizonyult a legfinomabb sajátmárkás terméknek. A tesztelők kiemelték, hogy a Lidl csokijában a nagy, finoman megpirított mogyoródarabok dominálnak. A teljes tesztet itt lehet elolvasni.

Alacsonyabb tojásárak a Lidl-nél!

2018.02.05.

12-17 százalékkal csökkenti a tojás fogyasztói árát a Lidl Magyarország.

A Lidl 2018. 02. 05-től tartósan csökkenti a tojás fogyasztóárát Magyarországon. Ennek megfelelően a 10 darab M-es tojás február 5-étől 449 forintért kapható a Lidl Magyarország áruházaiban, míg a 30 darabos kiszerelés ugyanebben a méretben 1249 forintért érhető el.

További információkat itt olvashat.

Első helyen a Lidl pulykamell szeletek

2018.01.26.

A Lidl sajátmárkás Dulano pulykamell szelet került ki győztesként egy online termékteszten.

A nosalty.hu munkatársai ezúttal előre csomagolt pulykamellsonkákat vettek górcső alá. A kilencféle csomagolt termék tesztelése során a Lidl Dulano Pulykamell szeletei kerültek ki győztesként. A vakteszten résztvevő kóstolók kiemelték a termék kellemes ízét és gusztusos kinézetét. A tesztről bővebben itt tájékozódhatnak.

Újabb 20%-os béremelés a Lidl-nél!

2018.01.24.

2016 januárja óta egyedülállómódon összesen 52%-os béremelést valósított meg a Lidl Magyarország.

A 2017-es béremelési hullámot követően ezúttal 2018. március 1-jével további, átlagosan 20%-kal emeli bolti és raktári fizikai munkavállalói munkabérét, melynek eredményeként elmondható, hogy az üzletekben dolgozó munkavállalók átlagos bruttó havi járandósága az emelés után eléri a 365 ezer forintot.