Üzleteinkkel kapcsolatos kérdések

Hol van a legközelebbi üzlet?
Mutasd a tartalmat
Tartalom elrejtése

Ezen a linken találja üzleteink listáját, vagy használja telefonos applikációnkat. Amennyiben segítségre van szüksége, itt vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hol találom az üzletek telefonszámát?
Mutasd a tartalmat
Tartalom elrejtése

Üzleteinkben munkatársaink örömmel állnak az Ön rendelkezésére. Bármilyen megkeresés esetén a Lidl Vevőszolgálaton telefonon is örömmel segítünk.

Van a Lidl-nél házhozszállítás?
Mutasd a tartalmat
Tartalom elrejtése

Országos bolthálózattal rendelkező kereskedő vállalatként, nem tudunk költséges házhozszállítási szolgálatot finanszírozni. Ilyen költségek mellett nem tudnánk megfelelni vásárlóink alapvető elvárásainak, sem a magas minőség, sem az alacsony árak tekintetében.

Hogyan tudok fizetni az üzletben?
Mutasd a tartalmat
Tartalom elrejtése

Erre a linkre kattintva megtalálja az üzleteinkben efogadott bankkártyák, utalványok listáját. Amennyiben segítségre van szüksége, itt vegye fel velünk a kapcsolatot!

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Leadhatom használt műszaki berendezésemet hulladékként az üzletben?
Mutasd a tartalmat
Tartalom elrejtése

A Lidl Magyarország Bt. a használt vagy elektronikai hulladék termékeket a boltban visszaveszi.

Nem vagyok elégedett egy élelmiszer minőségével. Visszahozhatom?
Mutasd a tartalmat
Tartalom elrejtése

Ha Ön nem elégedett, akkor visszakapja a nálunk vásárolt élelmiszer árát. Nem talált segítséget? Itt személyesen segítünk.

Hol találom a termékek biztonsági adatlapját? Milyen minőségi, illetve fenntarthatósági tanúsítvánnyal rendelkeznek a Lidl termékek?
Mutasd a tartalmat
Tartalom elrejtése

A terméktől függően a nálunk vásárolt termékek megfelelnek a biztonsági és minőségi előírásoknak.Biztonsági adatlapot személyesen az üzletben kérhet a termékről, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Egy termék összetevőiről hol találok információt?
Mutasd a tartalmat
Tartalom elrejtése

Ezúton tájékoztatjuk, hogy helyben sütött pékáruink összetevő listáját megtalálja a boltban a pékáru tartó polcok oldalán kihelyezett tájékoztatóban. Az egyéb friss pékáruknál pedig külön allergén táblázat is kihelyezésre került. Termékösszetevőkről adatokat a termék csomagolásán található cimkén talál.Amennyiben további kérdése vagy észrevétele van, kérem forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

Az egyik árucikknek hiányzik egy része vagy tartozéka. Mit tehetek?
Mutasd a tartalmat
Tartalom elrejtése

Üzleteinkben a vásárlástól számított 2 hónapon belül Önnek módjában van a terméket (a vásárlást igazoló blokkal együtt) bármelyik áruházunkba visszavinni, ahol a terméket kicserélik (ha van még készleten belőle) vagy visszaadják a termék vételárát. További kérdései vannak? Itt személyesen segítünk.

Akciókkal kapcsolatos kérdések

Mikor van akcióváltás?
Mutasd a tartalmat
Tartalom elrejtése

Akcióink hétfőnkéni illetve csütörtökönként változnak. Az év során vannak külön tematikus hetek is( francia, olasz, ázsiai, stb.). Hogy ne maradjon le aktuális akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre, és elküldjük Önnek legfrissebb ajánlatainkat e-mailben. Vásárlás előtt tájékozódjon honlapunkon vagy írjon ügyfélszolgálatunknak

Az országomban mindenütt azonos hirdetési akciók vannak?
Mutasd a tartalmat
Tartalom elrejtése

Az akciók régiónként és boltonként eltérőek lehetnek. Vásárlás előtt tájékozódjon honlapunkon vagy írjon ügyfélszolgálatunknak!

Hogyan kaphatom kézhez (ismét) a prospektusokat?
Mutasd a tartalmat
Tartalom elrejtése

Prospektusainkat megtalálja minden boltunkban. Kérdés esetén tájékozódjon honlapunkon vagy írjon ügyfélszolgálatunknak! Aktuális ajánlatainkat itt megtalálja. A prospektus-elosztás egy adott üzlet vonzáskörzetében történik. Az ezzel kapcsolatos kérdésekre örömmel adunk Önnek személyre szabott választ.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elküldjük Önnek legfrissebb ajánlatainkat!

Már nem szereretnék prospektusokat kapni. Mit kell tennem?
Mutasd a tartalmat
Tartalom elrejtése

A prospektusok terjesztése ingyenes szóróanyagok formájában történik, ezért az egyes címeket nem tudjuk törölni. Kérjük, tüntesse fel a levélszekrényén, hogy nem kíván hirdetési prospektusokat kapni.

Félre tudnak-e tenni terméket az akció kezdete előtt?
Mutasd a tartalmat
Tartalom elrejtése

Az akció megkezdése előtt árucikkek lefoglalása nem lehetséges.

Honnan tudhatom meg, hogy mely üzletekben kapható még egy akciós árucikk?
Mutasd a tartalmat
Tartalom elrejtése

Kérjük szíves megértését azzal kapcsolatban, hogy a rövid távú értékesítési folyamatok miatt nem tudunk információkat nyújtani az akciós árucikkek készleteiről.

Jelentkezéssel kapcsolatos kérdések

A Lidl-ben szeretnék dolgozni. Hol kaphatok tájékoztatást?
Mutasd a tartalmat
Tartalom elrejtése

Tájékoztatjuk, hogy aktuális álláslehetőségeinkről, valamint azon belül az állásokról részletesen honlapunkon talál bővebb információt. Amennyiben valamelyik pozíciónk felkeltette érdeklődését, úgy kérjük, pályázzon online a honlapunkon keresztül.

Diákmunkára van Önöknél lehetőség?
Mutasd a tartalmat
Tartalom elrejtése

Cégünknél diákmunka végzésére kizárólag diákszövetkezeten keresztül van lehetőség. Bővebb információért kérjük keressen minket az alábbi e-mail címen: recruiting@lidl.hu

Még nem kaptam visszajelzést a pályázatomról. Mit tehetek?
Mutasd a tartalmat
Tartalom elrejtése

A pályázati folyamattal kapcsolatos kérdések esetén, kérjük keressen minket az alábbi e-mail címen: recruiting@lidl.hu

Együttműködéssel kapcsolatos kérdések

Adatvédelemmel kapcsolatos kérdések

Panaszügyintézéssel kapcsolatos kérdések

A Lidl-lel, illetve a Lidl áruházaiban forgalmazott termékekkel kapcsolatos panasz esetén hová fordulhatok?
Mutasd a tartalmat
Tartalom elrejtése

Amennyiben áruházunkkal, vagy az áruházainkban forgalmazott termékekkel kapcsolatosan panasszal élne, az alábbi elérhetőségeket ajánljuk szíves figyelmébe:

Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.
Székhely/levelezési cím: 1037 Budapest, Rádl árok 6.
Ügyfélszolgálat telefonszáma: +36 (80) 020-534
E-mail címe: info@lidl.hu

Telefonos ügyfélszolgálatunk hétköznapokon 8 és 18 óra között, szombaton 8 és 15 óra között elérhető. 

Javasoljuk, hogy panaszát elsősorban a fent megadott elérhetőségeink egyikén vagy személyesen, boltjainkban tegye meg a minél gyorsabb és hatékonyabb panaszkezelés érdekében!

Amennyiben válaszunkkal nem elégedett, úgy fogyasztói panasz esetén az illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz, vagy Békéltető Testülethez fordulhat.

A Lidl üzleteiben, személyesen is tehetek panaszt?
Mutasd a tartalmat
Tartalom elrejtése

Panaszügyintézés személyesen, a Lidl üzletekben

  1. Szóbeli panasz az üzletvezetőnél vagy helyettesénél tehető, akik azonnal megvizsgálják és lehetőség szerint orvosolják is azt.
  2. Ennek ellenére, amennyiben panasza kezelésével nem ért egyet, vagy annak azonnali kivizsgálása nem lehetséges, jegyzőkönyvet veszünk fel (írásbeli panasz). Az illetékes vezető a panaszáról készült írásbeli jegyzőkönyvet eljuttatja a Lidl Magyarország érintett központjának további ügyintézés céljából.
  3. A vásárlók könyvébe írt, az üzlet működésével, továbbá az ott folytatott kereskedelmi tevékenységgel kapcsolatos bejegyzések is írásbeli fogyasztói panasznak minősülnek, amelyeket szintén a Lidl Magyarország érintett központjának továbbítunk.

Javasoljuk, hogy panaszát elsősorban a fent megadott elérhetőségeink egyikén vagy személyesen, boltjainkban tegye meg a minél gyorsabb és hatékonyabb panaszkezelés érdekében!

Fogyasztói panasz esetén mely hatóságokhoz fordulhatok?
Mutasd a tartalmat
Tartalom elrejtése

Az illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz vagy Békéltető Testülethez.

A fogyasztóvédelmi hatóság ellenőrzi többek között a fogyasztóvédelemről szóló törvényben meghatározott kötelezettségével összefüggő rendelkezések betartását. Például: ellenőrzi, hogy időben megválaszoltuk-e megkeresését, teljesítettük-e jótállási kötelezettségünket. Amennyiben a hatóság megállapítja, hogy Társaságunk nem a fogyasztóvédelmi jogszabályokkal összhangban járt el, úgy eljárást indíthat Társaságunkkal szemben, annak érdekében, hogy a jövőben ne fordulhasson elő hasonló eset.

Fontos, hogy nem tartozik a fogyasztóvédelem hatáskörébe az egyedi szerződéses jogviták eldöntése, esetlegesen fellépő kártérítési igényének elbírálása. Ezekben az esetekben javasoljuk keresse meg Társaságunkat a fenti elérhetőségek egyikén, vagy forduljon a lakóhelye szerint illetékes békéltető testülethez.

A békéltető testület hatáskörébe tartozik a fogyasztó és a vállalkozás közötti, a termék minőségével, biztonságosságával, a termékfelelősségi szabályok alkalmazásával, a szolgáltatás minőségével, továbbá a felek közötti szerződés megkötésével és teljesítésével kapcsolatos fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezése.

Amennyiben Ön békéltető testület előtt eljárást indít, alávetjük magunkat annak, a testület ajánlását alaposan megfontoljuk, ugyanakkor döntését nem fogadjuk el kötelezőnek. 

A fogyasztók 2017. január 1. napjától fogyasztóvédelmi panaszaikkal a területileg illetékes járási hivatalokhoz fordulhatnak. A járási hivatalok elérhetőségei megtalálhatók a http://jarasinfo.gov.hu/ honlapon.


A lakóhelye szerinti békéltető testület elérhetőségeiről az alábbi dokumentumból tájékozódhat: Letöltés