Fiatalok egészséges fast food-ot esznek a strandon

Kényelmi termékkínálatunkról

Rohanó világunkban egyre kevesebben tudnak minden nap főzni, és friss ételt tenni este az asztalra, vagy saját készítésű menüt vinni a munkahelyre. A 21. századi felgyorsult tempó velejárója, hogy az élet valamennyi területén igyekszünk minél több időt nyerni – erre az igényre kínálnak megoldást a LIDL legújabb kényelmi termékei! Galló Nóra dietetikust kérdeztük arról, hogy ezek az új termékek mennyire képesek eleget tenni az egészséges életmódnak, de azokra is gondoltunk, akik szeretik a gyorsan elkészíthető finomságokat, amiket csak be kell dobni a mikróba.

Galló Nóra dietetikus profilkép

Nyerjen időt és energiát a kényelmi termékekkel!

Vajon mi lehet az a finomság, ami az egész család számára tökéletes? És vajon van olyan étel, amellyel megspórolhatjuk a vásárlással és a főzéssel járó időt és fáradságot? Galló Nóra szerint a LIDL új termékcsaládja tökéletes választ ad ezekre a modern igényekre:

„A LIDL kényelmi termékeinek egyre bővülő választékában több olyan előkészített, félkész vagy készételt találhatunk, amelyek gyorsan elkészíthetők és fogyaszthatók, finomak és tápanyagokban gazdagok, ráadásul a kiegyensúlyozott és egészségmegőrző étrendbe is tökéletesen beilleszthetők. Így könnyen megvalósíthatók a főétkezések – a munkahelyünkön és az otthonunkban egyaránt”.

Sokan gondolják azt, hogy ezek a termékek tele vannak tartósítószerekkel, de a LIDL kényelmi termékeinél más a helyzet. „A készétel nem feltétlenül kell, hogy egészségtelen legyen, hiszen a mai modern technológiáknak köszönhetően ezek a termékek hosszabb ideig is eltarthatók anélkül, hogy tartósítószert tartalmaznának”– avatott be minket a részletekbe Galló Nóra.

Galló Nóra dietetikus profilkép

Az egészséges táplálkozásra is gondoltunk

A LIDL új kényelmi ételei és italai Galló Nóra szerint könnyen beilleszthetők a kiegyensúlyozott és egészségmegőrző étrendbe, a friss termékek ugyanis rendkívül gazdagok értékes tápanyagokban. „Az olyan italok, mint a zöldség-gyümölcs turmixok, a hidegen préselt levek vagy a frissen facsart gyümölcslevek folyadékpótlásra is kiválóak, de egy kisétkezést is kiválthatunk velük, tehát ezeket fogyaszthatjuk tízóraira vagy akár uzsonnára. Segítségükkel hozzájárulunk a napi zöldség-gyümölcs bevitelhez, amely a vitaminok, ásványi anyagok, valamint értékes rostok bevitele miatt is kiemelt fontosságú” – magyarázza Galló Nóra.

A LIDL a mentes termékekről sem feledkezett meg: a glutén- és laktózérzékenyeket is különleges ételekkel várja, számos kényelmi termék pedig nem tartalmaz hozzáadott cukrot. Emellett a vegetáriánusok és a halételek kedvelői is találnak az ínyükre való finomságokat az állandó kínálatban.

Gyermek kényelmi hamburgert eszik

Gyorsételek csalónapokra

Az egészséges életmód elszánt hívei bármikor fogyaszthatnak egy ízletes és friss salátakeveréket, amely konyhai előkészítés nélkül, azonnal fogyasztható. Persze néha engedélyezett egy kis bűnözés: ilyenkor nyúlhatunk a LIDL hamburgerei vagy lasagné-je után, de kiváló választás lehet egy könnyű szendvics is.

Mivel a kényelmi termékek kisebb kiszerelésben is kaphatók, így nem esünk kísértésbe, hogy többet együnk belőlük a kelleténél, ami a normál testsúlyunk megtartásában is segít.

Kóstolja meg a LIDL kényelmi termékeit, amelyek gyorsan elkészíthetőek és ízletesek!