Húsok elő és elkészítése

A finom húsételek nagyon sok konyha elengedhetetlen fogásai! Nézze meg Ön is, hogyan kell szakszerűen darabolni, sütni, panírozni vagy akár tartósítani a húsokat!

A tökéletes húsvéti főtt sonka

A tökéletes húsvéti főtt sonka

Tippek, trükkök, tények és tévhitek a húsvéti sonka és annak főzése körül! Tartson Széll Tamással a Lidl Konyhában, és nézze meg, hogyan készítik a tökéletes húsvéti sonkát a profi séfek!

Késélezés, késtípusok a Lidl Konyhában

Késélezés, késtípusok

Melyik kés-mire jó? Mikor-melyiket használjuk? ...és hogyan élezzük őket, ha nincs fenőkő? Széll Tamástól most mindent megtudhatnak a konyhai késekről!

Késélezés, késtípusok a Lidl Konyhában
A tökéletes marhasteak

A tökéletes marhasteak

A marhahús csúcsa: a steak! Lesse el a tökéletes Rump-steak, Ribeye, Denver steak készítésének trükkjeit Széll Tamástól a Lidl Konyha Séftippjeiben.

Rántotthús és cukkini klasszikus, zsemlemorzsás és parmezános bundában

Rántotthús és cukkini klasszikus, zsemlemorzsás és parmezános bundában

Nincs családi ebéd a nagyinál rántotthús nélkül! Vagy valami kevésbé húsosra vágyik? Esetleg egy rántott cukkini? Vagy valami igazán extra: parmezános bundában rántott hús? Széll Tamás beavatja Önt a legprofibb panírozás és rántott ételek készítésének rejtelmeibe!

Rántotthús és cukkini klasszikus, zsemlemorzsás és parmezános bundában