Köretek, tészták és egytálételek

A főzelékek és tészták mindannyiunk gyerekkori kedvencei! Nézze meg Ön is , hogy kell elkészíteni ezeket a gyors és egyszerű ételekért!

Lágytojás és keménytojás a Lidl Konyhában

Lágytojás és keménytojás

Hogy készül a tökéletes főtt tojás? Hány percig főzzük a lágytojást? Tartson Széll Tamással a Lidl Konyhában, és nézze meg, hogyan csinálják ezt a profi séfek!

vajas kruton

Az igazi vajas kruton

Kiváncsi rá, hogyan süssön otthon igazi vajas krutont? Tartson a Lidl Konyhával, ahol Széll Tamás megmutatja, hogyan sütik ezt a profi séfek!

vajas kruton
Házi gyúrt tészta

Házi gyúrt tészta

Ínycsiklandó, friss, házi gyúrt tészta gyorsan és egyszerűen? Nem ördöngősség, Széll Tamás megmutatja, mit-hogyan csináljon!

Rizsfőzés

Rizsfőzés

Rizst főzni mindenki tud...de hogy csinálják ezt a profik? Mennyi vízben? Mit adnak hozzá? Mi a különbség a "klasszikus" és a jázmin rizs között? Nézze meg, hogy készíti a tökéletes főtt jázmin és "A" rizst Széll Tamás @Lidl Magyarország Séftippjeiben!

Rizsfőzés
A tökéletes főtt kukorica

A tökéletes főtt kukorica

Hogy készül a tökéletes főtt kukorica? Mit csináljunk a kukorica héjával? Hogy fűszerezzük? Meddig főzzük?

Savanyúság házilag

Savanyúság házilag: céklasaláta, savanyított hagyma és karfiol

A 3-2-1 szabállyal bárki tud mennyei házi savanyúságot készíteni! Széll Tamás megmutatja hogyan készítsen tökéletes házi savanyúságokat, céklasalátát, savanyított hagymát és karfiolt!

Házi tarhonya

Tarhonya készítése házilag

A magyar konyha egyik sarokköve az igazi házi tarhonya. Tartson Széll Tamással, és lesse el, hogyan készíthet tarhonyát Ön is gyorsan és könnyen a saját konyhájában!

A tökéletes nokedli / házi galuska

A tökéletes nokedli / házi galuska készítése

Hogyan készítsen otthon igazán jó galuskát? Milyen a tökéletes házi nokedli?Tartson velünk a Lidl konyha Séftippjeiben és megtudhatja!

Bodag, vakaró, avagy cigánykenyér

Bodag, vakaró, avagy cigánykenyér sütése

Bodag? Bodak? Cigánykenyér, Vakaró? Mindegy, melyik nevét használjuk, a végeredmény ugyanaz: egy ínycsiklandó házi lepény.

Burgonyapüré - krumplipüré

Burgonyapüré - krumplipüré

Hogy lesz az burgonyapüré igazán omlós, krémes, egyszóval tökéletes?

Salátaöntet, Vinaigrette

Salátaöntet, Vinaigrette

Hogy készül a tökéletes salátaöntet? Mindenki konyhájában másképp! Tartson velünk a Lidl Konyha Séftippjeiben, ahol Széll Tamás beavatja Önöket az ő vinaigrette receptjébe!