Pácok, öntetek és szószok:

Feltétek amik kiegészítik és még finomabbá teszik éltelinket! Nézze meg hogy készítsen BBQ-szószt a grillezésre , vagy mártásokat húsételekhez és zöldségekhez!

Tökéletes házi majonéz készítése

Tökéletes házi majonéz készítése

Hogy is készül a tökéletes házi majonéz? Széll Tamás mesterszakács megmutatja, hogyan csináljon Ön is házi majonézt otthon gyorsan és egyszerűen!

BBQ RUB

BBQ RUB

Grillezéshez, smokerezéshez elengedhetetlen egy igazán tuti szárazpác, avagy BBQ rub. Lesse el Széll Tamástól, hogy csinál házi BBQ rubot egy mesterszakács!

BBQ RUB
Grillolaj készítése

Grillolaj készítése

A szabadtéri grillezés ízvilága - otthon a konyhában? Széll Tamás bemutatja az éttermi trükköt: így készítsen házilag grillolajat!

Házi BBQ szósz

Házi BBQ szósz

Kápráztasson el mindenkit a következő kertipartin Széll Tamás házi BBQ szósz receptjével!

hollandi mártás

Klasszikus hollandi mártás készítése

Oszlassuk el a tévhiteket, és nézze meg, hogyan készül a klasszikus hollandi mártás! Tartson Széll Tamással, és készítse el otthon Ön is!

Burgundi mártás

Burgundi mártás

Sült- és vöröshúsokhoz, egy jó, grillezett steakhez ínycsiklandó kiegészítő a burgundi mártás.

Házi paprika ajvár

Paprika ajvár házilag

Tökéletes házi ajvár készítése sült kápia és kaliforniai paprikából és sült padlizsánból? Széll Tamás megmutatja, hogyan is készítse el ezt otthon, egyszerűen!

Angolkrém

Angolkrém

Hogy készül az angolkrém? Van aki hígabbra, van aki sűrűbbre készíti...Széll Tamás megmutatja hogyan készítse el a tökéletes verzióját!

Velouté mártás készítése

Velouté mártás készítése

Igazán különleges mártást keres, ami egyaránt jó halhoz, csirkéhez, zöldségekhez? Széll Tamás tuti tippje a velouté, vagyis fehérmártás!