Az alapanyagok megfelelő előkészítése, elengedhetetlen a finom ételek elkészítéséhez! Nézze meg Ön is hogy kell a lehető legyorsabban pucolni, hámozni és a megfelelő méretre aprítani!
Az alapanyagok megfelelő előkészítése, elengedhetetlen a finom ételek elkészítéséhez! Nézze meg Ön is hogy kell a lehető legyorsabban pucolni, hámozni és a megfelelő méretre aprítani!
Julienne, zsülien, sifonád...tényleg csak a profik tudják megcsinálni? Széll Tamás szerint nem! Tartson Ön is a Lidl Konyhával, és nézze meg, hogyan csinálják ezt a profi séfek!
Hagymapucolás és hagymavágás a legegyszerűbbtől a legprofibb technikákig! Tartson a Lidl Konyhával, ahol Széll Tamás megmutatja, hogyan sütik ezt a profi séfek!
Hogy készítsen házi hasábburgonyát? Hogyan kockázza fel a zöldségeket a legprofibb módon? És mégis miért olyan fontos a hatékony és pontos aprítás? Széll Tamás megmutatja!
Ínycsiklandó aszalt paradicsom koktél avagy "snack" paradicsomból! Széll Tamás megmutatja, hogyan is készítsd el ezt otthon, egyszerűen!
Miért fontos a paradicsom hámozása? Hogyan készül a hámozott paprika? ....és hogy jön ehhez a lángszóró? Tartson Ön is a Lidl Konyhával, ahol Széll Tamás megmutatja, hogyan sütik ezt a profi séfek!
Sokunk gyermekkorából fel-feldereng nagymamánk tökfőzeléke, és annak íze...de hogyan készítik ezt a profik? Lesse el Széll Tamás trükkjeit a Lidl Konyha Séftippjeiben!