Zöldségek elő- és elkészítése

Az alapanyagok megfelelő előkészítése, elengedhetetlen a finom ételek elkészítéséhez!  Nézze meg Ön is hogy kell a lehető legyorsabban pucolni, hámozni és a megfelelő méretre aprítani!

Julienne-re vágott zöldségek a Lidl Konyhában

Julienne vágás

Julienne, zsülien, sifonád...tényleg csak a profik tudják megcsinálni? Széll Tamás szerint nem! Tartson Ön is a Lidl Konyhával, és nézze meg, hogyan csinálják ezt a profi séfek!

Hagymavágás, hagymapucolás

Hagymavágás, hagymapucolás

Hagymapucolás és hagymavágás a legegyszerűbbtől a legprofibb technikákig! Tartson a Lidl Konyhával, ahol Széll Tamás megmutatja, hogyan sütik ezt a profi séfek!

Hagymavágás, hagymapucolás
Széll Tamás a Lidl Konyhában

Zöldségaprítás, -kockázás, -szeletelés, -hasábolás

Hogy készítsen házi hasábburgonyát? Hogyan kockázza fel a zöldségeket a legprofibb módon? És mégis miért olyan fontos a hatékony és pontos aprítás? Széll Tamás megmutatja!

Aszalt paradicsom házilag

Aszalt paradicsom házilag

Ínycsiklandó aszalt paradicsom koktél avagy "snack" paradicsomból! Széll Tamás megmutatja, hogyan is készítsd el ezt otthon, egyszerűen!

Aszalt paradicsom házilag
Paradicsom és paprika hámozása

Paradicsom és paprika hámozása

Miért fontos a paradicsom hámozása? Hogyan készül a hámozott paprika? ....és hogy jön ehhez a lángszóró? Tartson Ön is a Lidl Konyhával, ahol Széll Tamás megmutatja, hogyan sütik ezt a profi séfek!

A tökéletes tökfőzelék rántással, habarással

A tökéletes tökfőzelék rántással, habarással

Sokunk gyermekkorából fel-feldereng nagymamánk tökfőzeléke, és annak íze...de hogyan készítik ezt a profik? Lesse el Széll Tamás trükkjeit a Lidl Konyha Séftippjeiben!

A tökéletes tökfőzelék rántással, habarással
Fehér- és zöldspárga tányéron

Spárga pucolás és főzés

A spárga pucolása és főzése ezek után nem lesz kihívás Önnek sem! Tartson Széll Tamással a Lidl Konyhában, és nézze meg, hogyan csinálják ezt a profi séfek!

Széll Tamás a Lidl Konyhában

Citrom, narancs, grapefruit filézése

Citromfilé? Ctirusfilé? Narancsfilé? Sajátítson el egy igazi mesterfogást Széll Tamás technikái közül a Lidl konyha Séftippjeiben!

Aprított fokhagyma a vágódeszkán

Fokhagyma pucolás, aprítás

Hogy pucoljunk fokhagymát? Milyenre vágjuk, ha pörköltalapba és milyenre, ha húslevesbe kerül? A Lidl Konyha Séftippjében ez is kiderül!

Fokhagyma paszta

Tasakban és fóliában sült fokhagyma

Pirított vagy sült fokhagyma házilag? Mi sem egyszerűbb! Lesse el Széll Tamás trükkjeit a tökéletes sült fokhagymáról a Lidl Konyha Séftippjeiben!

Különböző gombák elkészítve, tányéron

Gomba hámozása, pirítása

Legyen szó hazai csiperkéről, vagy az egzotikus shiitake és shimeji gombákról, itt mindent megtudhat a gomba tisztításáról, aprításáról és pirításáról. Sőt, még egy gomba sauté recepttel is gazdagabb lesz!

ananász

Ananász hámozása, darabolása

Ön is fogta már a fejét, amikor nem sikerült fröcsögés-tocsogás-faragás nélkül szépen meghámozni egy ananászt? Tartson Széll Tamással a Lidl Konyha Séftippjeiben és mindez a múlté lesz!

Avokádó szeletek fehér tányéron

Avokádó pucolása gyorsan, egyszerűen

Egészséges, tápláló, isteni pirítóson vagy guacamolé-n, de pucolni nem egyszerű . Mi az? Hát persze, hogy az avokádó!

Házi zöldfűszerek készítése

Házi zöldfűszerek készítése

Snidling, petrezselyem, petrezselyemszár, kakukkfű, rozmaring és bazsalikom aprítása!

kókusz

Kókuszdió feltörése

Kalapács? Láncfűrész? Egy nagy kő? Mégis hogyan törjünk fel biztonságosan, professzionálisan egy kókuszdiót?

Zöldségalaplé készítése

Zöldségalaplé készítése

Mi az a zöldségalaplé? Hogy készíthetjük el a legjobban és a legegyszerűbben?

Ehető virágok, virágsaláta a Lidl Konyhában

Ehető virágok, virágsaláta

Ehető virágok? Bizony, nem csak illatosak és szépek, de finomak is! Nézzük mely ehető virágokkal találkozhatunk a hazai réteken és a Lidlben!