Zöldségek elő- és elkészítése

Az alapanyagok megfelelő előkészítése, elengedhetetlen a finom ételek elkészítéséhez!  Nézze meg Ön is hogy kell a lehető legyorsabban pucolni, hámozni és a megfelelő méretre aprítani!

Julienne-re vágott zöldségek a Lidl Konyhában

Julienne vágás

Julienne, zsülien, sifonád...tényleg csak a profik tudják megcsinálni? Széll Tamás szerint nem! Tartson Ön is a Lidl Konyhával, és nézze meg, hogyan csinálják ezt a profi séfek!

Hagymavágás, hagymapucolás

Hagymavágás, hagymapucolás

Hagymapucolás és hagymavágás a legegyszerűbbtől a legprofibb technikákig! Tartson a Lidl Konyhával, ahol Széll Tamás megmutatja, hogyan sütik ezt a profi séfek!

Hagymavágás, hagymapucolás
Széll Tamás a Lidl Konyhában

Zöldségaprítás, -kockázás, -szeletelés, -hasábolás

Hogy készítsen házi hasábburgonyát? Hogyan kockázza fel a zöldségeket a legprofibb módon? És mégis miért olyan fontos a hatékony és pontos aprítás? Széll Tamás megmutatja!

Aszalt paradicsom házilag

Aszalt paradicsom házilag

Ínycsiklandó aszalt paradicsom koktél avagy "snack" paradicsomból! Széll Tamás megmutatja, hogyan is készítsd el ezt otthon, egyszerűen!

Aszalt paradicsom házilag
Paradicsom és paprika hámozása

Paradicsom és paprika hámozása

Miért fontos a paradicsom hámozása? Hogyan készül a hámozott paprika? ....és hogy jön ehhez a lángszóró? Tartson Ön is a Lidl Konyhával, ahol Széll Tamás megmutatja, hogyan sütik ezt a profi séfek!

A tökéletes tökfőzelék rántással, habarással

A tökéletes tökfőzelék rántással, habarással

Sokunk gyermekkorából fel-feldereng nagymamánk tökfőzeléke, és annak íze...de hogyan készítik ezt a profik? Lesse el Széll Tamás trükkjeit a Lidl Konyha Séftippjeiben!

A tökéletes tökfőzelék rántással, habarással