Kérjük, válassza ki az üzletét, hogy az összes elérhető akciót megtekinthesse!.p>
Az alapanyagok megfelelő előkészítése, elengedhetetlen a finom ételek elkészítéséhez! Nézze meg Ön is hogy kell a lehető legyorsabban pucolni, hámozni és a megfelelő méretre aprítani!
Julienne, zsülien, sifonád...tényleg csak a profik tudják megcsinálni? Széll Tamás szerint nem! Tartson Ön is a Lidl Konyhával, és nézze meg, hogyan csinálják ezt a profi séfek!
Hagymapucolás és hagymavágás a legegyszerűbbtől a legprofibb technikákig! Tartson a Lidl Konyhával, ahol Széll Tamás megmutatja, hogyan sütik ezt a profi séfek!
Hogy készítsen házi hasábburgonyát? Hogyan kockázza fel a zöldségeket a legprofibb módon? És mégis miért olyan fontos a hatékony és pontos aprítás? Széll Tamás megmutatja!
Ínycsiklandó aszalt paradicsom koktél avagy "snack" paradicsomból! Széll Tamás megmutatja, hogyan is készítsd el ezt otthon, egyszerűen!
Miért fontos a paradicsom hámozása? Hogyan készül a hámozott paprika? ....és hogy jön ehhez a lángszóró? Tartson Ön is a Lidl Konyhával, ahol Széll Tamás megmutatja, hogyan sütik ezt a profi séfek!
Sokunk gyermekkorából fel-feldereng nagymamánk tökfőzeléke, és annak íze...de hogyan készítik ezt a profik? Lesse el Széll Tamás trükkjeit a Lidl Konyha Séftippjeiben!
A spárga pucolása és főzése ezek után nem lesz kihívás Önnek sem! Tartson Széll Tamással a Lidl Konyhában, és nézze meg, hogyan csinálják ezt a profi séfek!
Citromfilé? Ctirusfilé? Narancsfilé? Sajátítson el egy igazi mesterfogást Széll Tamás technikái közül a Lidl konyha Séftippjeiben!
Hogy pucoljunk fokhagymát? Milyenre vágjuk, ha pörköltalapba és milyenre, ha húslevesbe kerül? A Lidl Konyha Séftippjében ez is kiderül!
Pirított vagy sült fokhagyma házilag? Mi sem egyszerűbb! Lesse el Széll Tamás trükkjeit a tökéletes sült fokhagymáról a Lidl Konyha Séftippjeiben!
Legyen szó hazai csiperkéről, vagy az egzotikus shiitake és shimeji gombákról, itt mindent megtudhat a gomba tisztításáról, aprításáról és pirításáról. Sőt, még egy gomba sauté recepttel is gazdagabb lesz!
Ön is fogta már a fejét, amikor nem sikerült fröcsögés-tocsogás-faragás nélkül szépen meghámozni egy ananászt? Tartson Széll Tamással a Lidl Konyha Séftippjeiben és mindez a múlté lesz!
Egészséges, tápláló, isteni pirítóson vagy guacamolé-n, de pucolni nem egyszerű . Mi az? Hát persze, hogy az avokádó!
Snidling, petrezselyem, petrezselyemszár, kakukkfű, rozmaring és bazsalikom aprítása!
Kalapács? Láncfűrész? Egy nagy kő? Mégis hogyan törjünk fel biztonságosan, professzionálisan egy kókuszdiót?
Mi az a zöldségalaplé? Hogy készíthetjük el a legjobban és a legegyszerűbben?
Ehető virágok? Bizony, nem csak illatosak és szépek, de finomak is! Nézzük mely ehető virágokkal találkozhatunk a hazai réteken és a Lidlben!