A Lidl Konyha bemutatja: Szabó Győző és Széll Tamás Élő főzése!

Szabó Győző és a grillparti a Lidl Konyhában

A Lidl Konyha Bemutatja: Szabó Győző és a grillparti

Győző a második videóban grilltémában kéri Tamás segítségét, mivel nyári estéken gyakran rendez barátainak grillpartit a teraszán.

A barátai közül sokan szeretik a vörösbort, és nekik szeretne kedveskedni ételek tekintetében is. A borok mellé passzoló finom falatokat készítenek úgy, hogy Győzőnek se kelljen egész este a grill mellett állnia. Tamás a villányi Cabernet Franc-hoz sertésszűz-falatokat, Chianti-hoz májas, a Portugieserhez pedig csirkeszárnyas nyársakat ajánl. Sőt, ezen túl mutat pár olyan trükköt, ami nagyban megkönnyíti a húsos falatkák előkészítését és elkészítését.

A teljes receptleírásért kattinson ide!

Szabó Győző és a fantasztikus marhahátszín

Szabó Győző és a fantasztikus marhahátszín

Bár Győzőnek nem ismeretlen terep a konyha, hiszen saját éttermében maga is szokott főzni, de egy-egy étel elkészítésénél még ő is kikéri Széll Tamás segítségét.

Szabó Győző az első videóban a tökéletes marhahátszín elkészítéséhez kér tanácsot, Tamás pedig a hússütési trükkökön túl megmutatja Győzőnek, hogyan érdemes a spárgát hollandi mártással kombinálni, hogy egy igazán friss köretet kapjunk friss Lidl alapanyagokból. És hogy milyen lesz a végeredmény? Azt az alábbi videóból megtudhatjuk!

A teljes recept leírásáért kattintson ide!

Szabó Győző és a fantasztikus marhahátszín