Vegán készítmény

NEXT LEVEL MEAT

1199
Ft
275 g, 1 kg = 4360 Ft

Zöldborsó-, búza- és szójafehérje alapú vegán készítmány darálthús helyettesítésére, sütéshez.

Összetevők: ivóvíz, savanyított csiperkegomba (csiperkegomba, ivóvíz, étkezési só, étkezési sav: citromsav; antioxidáns: aszkorbinsav), finomított kókuszzsír, 9% zöldborsófehérje, 7,4% búzafehérje, repceolaj, 3,8% szójafehérje, szójaliszt, fűszerek, emulgeálószer: metil-cellulóz; étkezési só, aromák, zöldborsó-keményítő, élesztőkivonat, bambuszrost, színező hatású céklalésűrítmény, tartósítószerek: kálium-szorbát, nátriumacetátok; füstaroma.

Elkészítési javaslat: vegyük ki a terméket a csomagolásból. Serpenyőben: hevítsünk fel egy kevés olajat/zsírt a serpenyőben, tegyük bele a terméket és közepes hőfokon, többszöri forgatás mellett kb. 6-8 perc alatt süssük készre. Jó étvágyat!

 

  • Darált hús helyettesítésére
  • Növényi alapú
  • Fehérjében gazdag

A Lidl Magyarország Next Level Meat vegán készítménye és burgere CSR Hungary 2020 Díjban részesült a „Legjobb környezeti felelősségvállalásért” kategóriában. A CSR Hungary védjegyet a szakmai zsűri döntése alapján a legkiemelkedőbb felelős és fenntartható kezdeményezések, termékek, szolgáltatások és projekteket nyerhetik el. A zsűri az értékelés során figyelembe vette többek között a CSR előnyöket, az innovációt, a társadalmi, valamint gazdasági hasznosságot. https://www.csrhungarydij.eu/

Termékinformációk
next-level-meat-pv
vegan-v-label-pv
hutott-termek-pv-hazank

További érdekes termékek