Az Ön böngészője nem támogatott.
To display the website correctly, please use one of the following browsers.Figyelem!Frissítse böngészőjét, egyéb esetben a felhasználói élmény nem lesz megfelelő.

Rendered: 2023-05-11T09:16:08.000Z

Professional keratinos regeneráló hajlakk

CIEN

Tulajdonságok:
Szenzációs VOLUMENT kölcsönöz a hajnak a tökéletes ragyogásért. A keratinformula az értékes fehérjével együtt ápolja, valamint puhává és rugalmassá teszi haját. A finom fixálást szolgáló egységek gondoskodnak a hosszantartó nagyobb volumenű hajról. A töredezettség ellen védő hatás különösen a lestrapált hajat védi a kiszáradástól, illetve láthatóan nagyobb természetes ragyogást kölcsönöz a hajnak. Extra erős 24 órás tartás, nem ragad, könnyen kifésülhető.

Felhasználás:
Használat előtt jól rázza fel. Fixáláshoz kb. 20–30 cm-re tartsa a hajától a hajlakkot. A haj külön részeinek formázásához, a haj tövétől kiindulva kezdje el befújni a hajat és utána formázza. Nagyobb mennyiségű hatásért hajtsa le a fejét és a hajvégeket fújja be.

Megjegyzés:
A palack nyomás alatt áll. Napsugárzástól és 50°C feletti hőmérséklettől védve tárolja. Használat után se nyissa fel erőszakos módon és ne égesse el. Ne permetezze tűzre vagy izzó tárgyra. Tűzforrástól távol tartandó. Ne dohányozzon használatakor. Nem kerülhet gyermekek kezébe. Legalább 15 cm-es távolságból fújja. A lakk ne kerüljön szembe vagy intim területre, valamint kerülje a lakk mély belélegzését. Csak a rendeltetési célnak megfelelően használja. Csak rövid ideig fújja, valamint jól szellőztetett szobában használja. Csak az üres dobozokat adjon le a hulladékgyűjtőkben.

399
Ft

Jellemzők

  • Cien