Az Ön böngészője nem támogatott.
To display the website correctly, please use one of the following browsers.Figyelem!Frissítse böngészőjét, egyéb esetben a felhasználói élmény nem lesz megfelelő.

Rendered: 2023-05-16T06:39:02.000Z

Sertéskaraj

PIKOK PURE
  • füstölt
  • főtt, sült, szeletelt

Leírás: A karaj a sertés sovány húsrészei közé tartozik, ezért a belőle készült főtt, sült sertés karaj szelet mérsékelt energia és alacsony zsírtartalommal, ugyanakkor rendkívül magas fehérje tartalommal (21 gramm/100 gramm) rendelkezik. Kedvező élettani hatása miatt bátran beilleszthető a kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként. További előnye, hogy tartósítószert, ízfokozót és glutént sem tartalmaz, csak természetes összetevőkből áll. Hidegtálak részeként, szendvics feltétjeként is fogyasztható, de megsütve tükörtojás kíséretében is nagyon ízeltes.

599
Ft

A nagyközönség által is ismert, magas minőséget szimbolizáló Superbrands díjakat idén tizennyolcadik alkalommal ítélte oda a független marketingszakmai és vállalatvezetőkből álló Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága. A zsűri a többlépcsős előszűrést követően a reputációt, a márkaépítést, a piaci szereplést és a tradíciókat figyelembe véve pontozta, majd emelte ki a legkiválóbb márkákat.


Jellemzők

  • hutott-termek-pv-hazank
  • superbrands22