Az Ön böngészője nem támogatott.
To display the website correctly, please use one of the following browsers.Figyelem!Frissítse böngészőjét, egyéb esetben a felhasználói élmény nem lesz megfelelő.

Rendered: 2023-05-18T22:05:32.000Z

Szeletelt szárított karaj

Pikok Pure
  • szárított, füstölt

Leírás: rendkívül magas fehérjetartalmú (37 gramm fehérje/100 gramm termék) szeletelt húskészítmény, melynek 100 grammjához 182 gramm csontnélküli sertéskarajt használnak fel. Mindössze két természetes összetevőből áll, melyek az alacsony zsírtartalmú sertéskaraj hús és a só, tehát hozzáadott cukrot, adalékanyagokat, és allergéneket sem tartalmaz. Kellemes ízét a szárításnak és a füstölésnek köszönheti. Önmagában is ízeltes, de kiváló előételként vagy saláta feltétjeként fogyasztva egyaránt.

999
Ft

A nagyközönség által is ismert, magas minőséget szimbolizáló Superbrands díjakat idén tizennyolcadik alkalommal ítélte oda a független marketingszakmai és vállalatvezetőkből álló Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága. A zsűri a többlépcsős előszűrést követően a reputációt, a márkaépítést, a piaci szereplést és a tradíciókat figyelembe véve pontozta, majd emelte ki a legkiválóbb márkákat.


Jellemzők

  • hutott-termek-pv-hazank
  • superbrands22