Ajándék szakácskönyv az ünnepekre!
7 sztárvendég 70 recept és séftipp
matricagyűjtő

Nézze meg Karácsonyi videónkat!

Főzzön együtt sztárokkal!

Főzzön együtt sztárokkal!

Állandó, mégis mindig megújul. Hogy mire gondoltunk? Természetesen az év végével immár hagyományszerűen érkező szakácskönyvünkre, mellyel idén is a leghűségesebb vásárlóinknak kedvesedünk, és mely kiadványban ezúttal is izgalmas receptek tucatjait szedtük csokorba, melyeket Széll Tamás ez alkalommal is sztárokkal együtt készített el. Mi így szeretnénk a főzéssel töltött időt örömtelivé, a közös étkezéseket pedig igazi ünneppé varázsolni.

Néhány recept, melyet a könyvben is megtalál

Szucsánszki Zita Széll Tamás vendége

Az IGAZI cézársaláta Szucsánszki Zitával

Oszlassuk el a tévhiteket, és nézzük meg, hogyan készül az IGAZI cézársaláta Szucsánszki Zita, az FTC női kézilabda csapatának irányítója és Széll Tamás segítségével!

Mádai Vivien Széll Tamás vendége

Karalábéfőzelék Stefánia vagdalttal (húsmentesen is) Mádai Viviennel

Darálthússal vagy next level hússall finomabb a Stefánia vagdalt? Mádai Vivien és Széll Tamás fej-fej mellett készítik el, és zsenge karalábéfőzeléket kanyarítanak mellé.

Animal Cannibals Széll Tamás vendége

Animal Cannibals és a lassan grillezett sertéstarja, tépett csirke szendvics

Az Animal Cannibals  tagjai igazi grill-ínyencséget, lassan grillezett sertéstarját és tépett csirkét készítenek Széll Tamás vendégeként. Próbálja ki velünk te is ezt az ínycsiklandó BBQ különlegességet!

Rakonczay Gábor Széll Tamás vendége

Tortilla tekercs marinált zöldségekkel - Rakonczay Gábor

Rakonczay Gábor ismét szelídebb vizekre hajózik, a Lidl Konyha és Széll Tamás vendégeként az evezőt újra fakanálra cseréli. Tartson velük és lesse el tőlük ezt az izgalmas, tápláló, mégis egyszerű receptet!

Molnár Ferenc Caramel Széll Tamás vendége

Brownie sós karamellel és vanília fagylalttal - Molnár Ferenc Caramel

Vajon Caramel szereti a Karamellt? És mégis honnan jött ez a becenév? A tökéletes csokoládés brownie elkészítésének fortélyai mellett erre is fényt derít Széll Tamás Molnár Ferenc Caramellel a Lidl konyhában!