A tojássárgáját egy keverőtálba tesszük, és egy klasszikus majonézt keverünk az olajokból. Csak a végén ízesítjük a mustárral, citromlével, összeaprított szardellával, zúzott fokhagymával, sóval és borssal.
A bagettszeletkéket egy gerezd héjas fokhagymával vajban aranysárgára sütjük. Ha elkészült a bagett, itatóspapírra tesszük, majd egy kis finomra vágott petrezselyemmel megszórjuk.
A csirkemellet vékonyra szeleteljük, enyhén sózzuk, először lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk, forró olajban aranybarnára sütjük.
A salátaleveleket kézzel beletépkedjük egy keverőtálba. Hozzákeverjük a dresszinget, ne túl sokat, csak annyit, amennyi bevonja a salátaleveleket. Késsel összecsíkozzuk a rántott csirkemellet, és a bagetteket is vágjuk félbe, keverjük hozzá a salátához és szórjuk meg parmezánnal.