Ismerje meg a Lupilu termékek mesés világát!

A hozzátáplálás rendkívül fontos szerepet tölt be a csecsemők életében, hiszen a gyorsan növekvő és fejlődő szervezet számára elengedhetetlen a megfelelő minőségű és mennyiségű tápanyagbevitel. Legyen szó a bőrápolásról, a pelenkázásról, vagy éppen a 100% biopamutból készült babaruházatról. Nézzék meg, és próbálják ki az elérhető áron beszerezhető és kiváló minőségű termékeinket, nem fognak csalódni!

Galló Nóra a Lidl dietetikusa

Bemutatjuk Galló Nórát, a csecsemő- és gyermekgondozásban is jártas dietetikus szakértőnket. Örömmel mutatjuk be Önöknek baba-mama oldalunkat, ahol a babák táplálása és ápolása témakörében találnak rengeteg olyan hasznos információt, melyet a gyakorlatban is könnyedén alkalmazhatnak. A csecsemők helyes táplálása rendkívül fontos szerepet tölt be az újszülöttek életében, hiszen a gyorsan növekvő és fejlődő szervezet számára elengedhetetlen a megfelelő minőségű és mennyiségű tápanyagbevitel. Ezért ajánljuk Önöknek az ebben a témában íródott hasznos cikkeinket és az új Lupilu bio bébiételeinket.

A babaápolásra is gondoltuk, legyen szó a bőrápolásról, a pelenkázásról, vagy éppen a 100% biopamutból készült babaruházatról. Nézzék meg, és próbálják ki az elérhető áron beszerezhető és kiváló minőségű termékeinket, nem fognak csalódni!

"Az anyukák 99%-a ajánlaná kisgyermekes barátainkat a Lupilu termékeket."*
"Az anyukák 99%-a vásárolna a jövőben is Lupilu termékeket."*

*trnd által, 2018 februárjában végzett, 700 fős, nem teljeskörű és nem reprezentativ felmérés alapján