A Hazánk Kincsei márkát a kiváló minőségű, a vásárlók által kedvelt, a hagyományos magyar ízvilágú és tradicionális eljárások mentén készült termékek testesítik meg, amelyek mostantól megtalálhatók a Lidl állandó kínálatában. A Hazánk Kincsei márka a Lidl Magyarország saját fejlesztéseként 2017 augusztusában került bevezetésre a hazai áruházakban. Idén augusztusban tovább bővül a márka termékkínálata, amelynek köszönhetően közel 70 termék képezi majd az állandó és az akciós kínálat részét. 

 A Hazánk Kincsei termékek egytől egyig magyar beszállítók termékei, amelyek kedveltsége és sikeressége a vásárlók körében azért is kiemelkedő, mert pontosan azt nyújtják számukra, amit elvárnak tőlük: a magyar értékek közvetítését. A Hazánk Kincsei márka megkönnyíti a vásárlók választását és biztosítja, hogy a vásárlók magyar termékeket vegyenek le a polcokról. A termékek csomagolása is egyedi, amely a magyar népmesék világát idézi, és a magyar konyha tradicionális ízeit hozza közelebb a vásárlókhoz.

Hazánk Kincsei térkép

A Hazánk Kincsei márka esetében meghatározó a magyar származás, gyártás és eredet. A Hazánk Kincsei márka alá a különböző kategóriákban sikeresen szereplő, a Lidl vásárlók által nagyon kedvelt, kizárólag magyar termékek kerültek forgalmazásra. A termékcsaládban olyan specialitások is helyet kaptak, mint például a gomolya, a burgonyás kenyérlángos vagy az aludttej. A márkanév hűen tükrözi azt a minőséget, amelyet a Lidl képvisel. A termékek beszállítói csaknem az ország minden tájáról biztosítják a termékek utánpótlását, így a Lidl vásárlók a polcokról emelhetik le a különböző tájegységekről származó"kincseket", mint például a Nyíregyházáról érkező Hazánk Kincsei szatmári almalevet*, a Kecskemétről érkező Hazánk Kincsei darált-nyers csípős paprikát.

* A termék nem képezi részét állandókínálatunknak és a készlet erejéig kapható.

Hazánk Kincseinek alföldi tája

Büszkék vagyunk magyar tájainkra, hazánk sokszínűségére, a finom magyar ízekre. Hazánk Kincsei a Lidl állandó kínálatában. 

Tekintse meg videónkat!

Hazánk Kincsei kínálatunk