MINDEN ALKALOMHOZ A MEGFELELŐ BORT

A Lidl borkínálatába minden bor kizárólag úgy kerülhet be, hogy a minőségét külső és belső szakértők előzetesen többször is ellenőrzik. Ez biztosítékot jelent arra, hogy az adott árkategóriákba kizárólag kiváló minőségű borok kerülhessenek a Lidl polcaira. A kiválasztás a nemzetközi minőségi sztenderdeknek megfelelően történik, szakértőink 100 pontos bírálati rendszerben értékelik a borokat. Vásárlóink számára azonban egy gyakorlatiasabb tájékozódási rendszert kínálunk, amely abban segít, hogy milyen élethelyzetben érdemes az adott bort választani, és kizárólag a 86 pont feletti értékelt borok esetében írjuk ki a pontszámot is.

 • Mindennapok bora

  Egyszerűbb ízvilágú, mindennapi borok. Azok számára tökéletes, akik a lehető legkedvezőbb áron keresnek finom borokat.

 • Bor baráti beszélgetésekhez

  Kellemes és könnyed borok, amelyeket szívesen fogyasztunk a mindennapokban, sokszor egy nap kellemes lezárásaként önmagában.

 • Bor kerti mulatságokhoz

  Igazi populáris stílusú borok, amelyet nagyobb társaságnak is sikerrel kínálhatunk. Akár könnyedebb ételek mellé, akár önmagában fogyasztva is tökéletes.

 • Bor finom falatokhoz

  Tartalmas ízvilágú, komplex borok, amelyek kiváló kísérői egy kellemes ebédnek vagy vacsorának.

 • Bor különleges alkalmakhoz

  Különleges, kiemelkedő minőséget képviselő borok. Ünnepi alkalmakhoz, ajándékozáshoz és igazi ínyenceknek is remek választás.