ISMERJE MEG TEXTIL TERMÉKEINK MINŐSÉGÉT!

Minőség a legjobb áron!

Mi semmit sem bízunk a véletlenre, vevőinknek mindig ellenőrzött minőséget és frissességet kínálunk a legjobb áron. Ez egy olyan elvárás, amelyet az Ön megbízható és felelős kereskedelmi partnereként minden nap megkövetelünk saját magunktól.

Ki szeretnénk érdemelni a vevőink bizalmát. Mindez nekünk úgy sikerülhet, ha konzekvensen kiállunk a legjobb ár/érték-arányú termékek mellett. Egyik márkánkat sem forgalmazzuk azonban  anélkül, hogy azt alapos vizsgálatoknak és sikeres teszteknek ne vetettük volna alá. Szeretnénk, ha számíthatna ránk!

Mielőtt termékeink a boltokba kerülnének, megvizsgáljuk, hogy azok valóban megfelelnek-e a minőségi szabványainknak. Ezért áruválasztékunk minden termékét különböző teszteknek vetjük alá, melyeket független vizsgáló intézetek végeznek. Célunk, hogy vevőink valóban hosszú ideig élvezhessék termékeinket. Mert a Lidl-termékek ellenőrzött minőséget és biztonságot jelképeznek a mindennapok során.

A minőségi kritériáink meghatározásának fő irányvonalát társadalmi változások és új felismerések az egészség, tudomány és technika terén szabják meg. Szeretnénk, hogy Ön a termékeinkben megtalálja saját elképzeléseit. A Lidl-nél ugyanis az Ön igényei és kívánságai állnak a középpontban mindenkor.

DIVAT ÉS MINŐSÉG

A Lidl-nél mindig Ön van a középpontban!

A divat szenvedélyes rajongói trendi újdonságokkal bővíthetik a ruhatárukat, és a sportok szerelmesei is megtalálhatják a mozgáshoz kényelmes öltözetet. Kínálatunkban az egészen nagyméretű ruhák is megtalálhatók, így a Lidl-ben mindenki rábukkanhat a számára tökéletes textíliára.

Termékeink minősége mindennapi elvárásunk. Példaképként konzekvensen a márkás termékekhez igazodunk - Lidl márkáinknak bármikor helyt kell állniuk! Non-Food akciós termékeinknél nagy hangsúlyt fektetünk a funkcionalitásra, a designra és az egyszerű használhatóságra is.

A LIDL TEXTÍLIÁK BIZONYÍTOTT MINŐSÉGE

Hohenstein tanúsítvány

A Lidl nagy hangsúlyt fektet termékei minőségére. Ebben fontos szerepe van a humánökológiai szempontoknak, azaz hogy a termékek ne tartalmazzanak az emberek egészségére ártalmas anyagokat. Ezenkívül fontos használati és minőségi jellemzők betartatása. Hogy megfeleljen ezeknek a magas elvárásoknak, a Lidl textilválasztékának jelentős részét a független Hohenstein Intézettel ellenőrizteti. Ezt a Hohenstein-minőséget igazoló címkével dokumentáljuk. Keresse a Hohenstein logóval ellátott termékeket a Lidl-ben!

 • Hohenstein-minőség

  A Lidl nagy hangsúlyt fektet termékei minőségére. Ebben fontos szerepe van a humánökológiai szempontoknak, azaz hogy a termékek ne tartalmazzanak az emberek egészségére ártalmas anyagokat. Ezenkívül fontos használati és minőségi jellemzők betartatása. Hogy megfeleljen ezeknek a magas elvárásoknak, a Lidl textilválasztékának jelentős részét a független Hohenstein Intézettel ellenőrizteti. Ezt a Hohenstein-minőséget igazoló címkével dokumentáljuk.

 • Hohenstein bőrbarát

  A „Hautfreundlich – getestet durch die Hohenstein Institute” tanúsítvány a bőrrel való összeférhetőség ellenőrzöttségét jelöli. A minőséget igazoló címke alapjául egy, a részletes eredményeket tartalmazó vizsgálati jelentés szolgál. Vásárlóink sportruházaton, alsóneműn és olyan textíliákon találkozhatnak a logóval, amelyek allergiások, állapotos nők, kisgyermekek vagy idősek számára készültek.

 • Bionic Finish Eco

  Mitől lesz vízhatlan a madarak tollazata? Hogyan lehetséges a természetben ez a fajta vízlepergető hatás? A Bionic Finish Eco-t a természet ihlette. Egy leheletvékony kristály-struktúra védi a textilt a víztől és a szennyeződésektől. Sportruházaton, szabadidőruházaton találkozhatunk vele.

 • Topcool textilek

  A Lidl gondol a mindennapok kihívásaira! A TOPCOOL anyag garantálja az azonnali nedvszívást. Magas légáteresztő képessége kényelmet biztosít, a bőr száraz marad fokozott izzadás esetén is. A szövet mosási tulajdonsága kiváló, így energiát és időt is megtakaríthatunk vele. Eredetileg funkcionális sportruházathoz fejlesztették ki, kedvező tulajdonságai miatt azonban ágynemű előállításához is használják.

 • OEKO-TEX tanúsítvány

  A Lidl textiltermékei kiváló minőségű OEKO-TEX tanúsítvánnyal rendelkeznek (káros anyagokra is tesztelték őket). A textil megbízhatóságát igazoló elismerést csak kimagasló minőséggel lehet kiérdemelni. A minősítési eljárás során a textíliákat valamennyi feldolgozási szakaszban ellenőrzik, a nyersanyagtól egészen a késztermékig.

 • OEKO TEX Made in Green

  A Made in Green azokra a termékekre vonatkozik, amelyek nem csupán az Oeko-Tex Standard 100 (ártalmas anyagokra vizsgált) tanúsítást érdemelték ki, hiszen ezek gyártása fenntartható módon történt.

 • Sanfor

  A Sanfor logó kizárólag azokhoz a termékekhez használható, amelyek 100% pamutból készültek. További feltétel a Sanforized cég általi teszt, amely az anyag formatartását vizsgálja. A címke segítségével vásárlóink az első pillantásra meggyőződhetnek arról, hogy a textiltermék forma- és színtartó, és mosás után sem zsugorodik össze.

 • GRS szabvány

  A GRS célja, hogy meghatározza a textiltermékek pontos tartalmát, a jó munkakörülmények megteremtéséhez szükséges követelményeket, valamint, hogy a lehető legkisebbre csökkentse a káros környezeti és kémiai hatásokat. A szabvány magában foglal minden olyan termék feldolgozását, gyártását, csomagolását, címkézését és forgalmazását amely legalább 20%-ban újrahasznosított anyagból készül.

 • Tencel Lyocell

  A TENCEL™ szálak speciális tulajdonságainak köszönhetően a szövetek kellemes, szinte nyugtató, hűsítő érzést keltenek a bőrön. A sima szálfelület hatékonyan felszívja és kiereszti a nedvességet, így támogatja a test természetes hőszabályozását.
  A TENCEL™ szálak sima felülete lehetővé teszi, hogy a színezékek mélyen behatoljanak a szálszerkezetbe, ezért az anyag élénk színei nem fakulnak ki. A nedvszívó képesség feszültségmentessé teszi a TENCEL™ Lyocell és Modal szálakat, így nem töltődnek fel elektrosztatikusan.
  A TENCEL™ Lyocell szálak fenntartható fa- és  erdőgazdálkodásból származnak, amelyek a Lenzing Group által használt fa és cellulóz tanúsítvánnyal rendelkeznek  és ellenőrzött forrásokból valók.

 • Tencel Modal

  A TENCEL™ szálak speciális tulajdonságainak köszönhetően a szövetek kellemes, szinte nyugtató, hűsítő érzést keltenek a bőrön. A sima szálfelület hatékonyan felszívja és kiereszti a nedvességet, így támogatja a test természetes hőszabályozását.
  A TENCEL™ szálaknak köszönhetően az anyag élénk színei nem fakulnak ki, ugyanis már a készítésükkor színezik őket. A nedvszívó képesség feszültségmentessé teszi a TENCEL™ Lyocell és Modal szálakat, így nem töltődnek fel elektrosztatikusan.
  Nagy rugalmassága miatt a TENCEL™ Modal faalapú szálak hosszú ideig megtartják a textíliák rendkívüli puhaságát, és sima keresztmetszetük miatt többszöri mosás után fokozzák a szövetek puha tapintását.

 • Lenzing EcoVero

  A LENZING™ ECOVERO™ márkájú viszkózszálak innovatív technológiával készülnek, mely során  akár 50%-kal alacsonyabb energia- és vízfelhasználás történik, mint az általános viszkóz esetében. Ennek köszönhetően Ön biztos lehet abban, hogy környezetbarát és felelősségteljes gyártásból származó terméket vásárol. A LENZING™ ECOVERO™ szálakat uniós ökocímkével látták el, hiszen egész életciklusuk alatt megfelelnek a magas környezetvédelmi normáknak: a nyersanyag-kitermeléstől kezdve a gyártásig, a forgalmazásig és az ártalmatlanításig bezárólag.
  Tanúsított környezetvédelmi felelősség: Biztos lehet abban, hogy a divatos ruhadarabjai a környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve készültek.

 • Fenntartható textilfeldolgozás

  A Lidl-ben időszakos jelleggel biopamut termékeket is találhat, amelyeket a fenntartható textilfeldolgozás jegyében GOTS-logóval láttak el. Ez azt jelenti, hogy az így gyártott természetes fonalat biológiailag ellenőrzött keretek között termesztett gyapottal készítették. A GOTS-logós minősítésű textília egyáltalán nem tartalmaz káros anyagot, mert erőforrás-kímélő eljárásokkal készült, megbízható nyersanyagokból.