Kenyérfélék
Sós pékáru
Édes pékáru
Időszakosan elérhető pékáruink
Allergén tájékoztató
1. Glutént tartalmazó gabonafélék 2. Rákfélék és a belőlük készült termékek 3. Tojás és a belőle készült termékek 4. Hal és a belőle készült termékek 5. Földimogyoró és a belőle készült termékek 6. Szójabab s a belőle készült termékek 7. Tej és a belőle készült termékek 8. Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazildió, pisztácia, makadámia (queenslandi dio) és a belőlük készült termékek 9. Zeller és a belőle készült termékek 10. Mustár és a belole készült termékek 11. Szezámmag és a belöle készült termékek 12. Kén-dioxidés az SO,-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben 13. Csillagfürt és a belőle készült termékek 14. Puhatestűek és a belőlük készült termékek