Kenyérfélék
Sós pékáru
Édes pékáru
Időszakosan elérhető pékáruink
Allergén tájékoztató
1. Glutént tartalmazó gabonafélék 2. Rákfélék és a belolük készült termékek 3. Tojás és a belöle készült termékek 4. Halés a belöle készült termékek 5. Földimogyoró és a belöle készült termékek 6. Szójabab s a belöle készült termékek 7. Tej és a belöle készült termékek 8. Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudio, pekándio, brazildio, pistácia, makadámia (queenslandi dio) és a belólük készült termékek 9. Zeller és a belole készült termékek 10. Mustár és a belole készült termékek 11. Szezámmag és a belöle készült termékek 12. Kén-dioxidés az SO,-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben 13. Csillagfürt és a belöle készült termékek 14. Puhatestüek és a belölük készült termékek