Banner

Péktermékeink

Országszerte üzleteinkben, több mint 80 féle helyben sütött pékáruval várjuk vásárlóinkat, hogy a lehető legszélesebb kínálatot tudjuk számukra biztosítani. Helyben sütött termékeinkből mindenki megtalálja a számára megfelelő választást, legyen szó édes vagy sós pékáruról. Kiemelt figyelmet szentelünk annak is, hogy hazai beszállítók termékeivel találkozzanak vásárlóink, így pékárúink 85%-át itthoni partnereink biztosítják számunkra.

Text And Image Section

Helyben sütött pékáruk

Pékárunk frissessége kiemelkedően fontos számunkra, ezért azokat minden esetben helyben sütjük, hogy vásárlóink a lehető legfrissebb termékekkel találkozzanak nap mint nap. A sütési folyamatot minden esetben az üzletben található kemencék biztosítják, így biztosítva a ropogós és meleg pékáru kínálatot.

Text And Image Section

Gluténmentes termékek


Külön figyelmet fordítunk az étel intoleranciával élőkre is. Számukra kínálatunkban külön kiemelve, megtalálhatóak helyben sütött glutén mentes termékeink, hogy még magasabb szinten szolgálhassuk ki a vevői igényeket.

Text And Image Section

Hónap pékáruja és Hónap kenyere


Minden hónapban egy új pékterméket és egy új kenyeret kínálunk vásárlóinknak, amelyek nem képezik részét az állandó kínálatunknak. Célunk, hogy minél változatosabb és szélesebb kínálatot nyújthassunk, és mindenki igényét kielégíthessük megújuló péktermék kínálatunkkal.

Text And Image Section

Otthon süthető pékáruk


A Lidl állandó kínálatában egyes frissensült pékáruk fagyasztott változatával is találkozhatnak vásárlóink, amelyeket a mélyhűtőkben találnak. Így az otthon kényelméből melegen és ropogósan élvezheti mindenki a már jól megszokott minőségű édes és sós péksüteményeket.

A tökéletes reggeli


A tökéletes reggeli nemcsak finom, hanem energikus kezdést ad az egész napod megalapozásához. Kezdd az első étkezést gabonafélékkel, fehérjével vagy szénhidráttal, és máris mosolygósabban, egészségesebben vághatsz neki a kihívásoknak!


Mit együnk reggelire?


Mindenki szereti, ha a reggeliző asztalnál ropogós pékáru várja, egy bögre tejjel vagy forró teával. A reggelihez kiváló választás lehet a zsömle, a kifli vagy bármilyen más pékáru zöldségekkel és felvágottakkal, amelyeket mindig frissen vásárolhatsz meg a LIDL üzleteiben!


Semmi sem hasonlítható a friss kenyér, a még meleg kifli vagy zsömle ízéhez. Már a finom illat is mosolyt csalhat az arcunkra, és így sokkal jobb lelkiállapotban ülünk le a reggelihez, hiszen ezek a finomságok minden étkezést fenséges lakomává tesznek. Nálunk mindenki a legfrissebb finomságok közül választhat, hiszen a LIDL üzleteiben lévő pékárukat mindig helyben sütjük, és minőségi alapanyagokból készülnek. Naponta többször is sütünk, így bármely napszakban ropogós, langyos péksüteményt találhatsz a boltok polcain. Vásárlóink számára széles választékot biztosítunk,ezért mindenki megtalálhatja a saját kedvencét a pékáruk között.


Érdemes az iskolába vagy munkába már teli hassal elindulni, ugyanis így sokkal energiadúsabbak lehetünk, gondolkodásunk és teljesítményünk is jobbá válhat.


Tippek az egészséges reggelihez:


A bőséges és tartalmas első étkezés az egész napod energiaszintjét megalapozza.


„Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár, és vacsorázz úgy, mint egy koldus.” Így hangzik a jól ismert mondás, amely egy fontos összefüggésre hívja fel a figyelmet: a táplálkozástudósok szerint ugyanis a reggeli a nap legfontosabb étkezése, amelyet nagy hiba lenne kihagyni.


A reggeli jelentős szellemi és fizikai energialöketet ad nekünk. A szakértők megállapították, hogy a rendszeresen reggeliző gyermekek kiemelkedőbb teljesítményt nyújtanak az iskolában mint azok, akik kihagyják ezt az étkezést. A korai falatok a felnőttek szellemi állapotára is bámulatos hatással vannak, mert a reggelit fogyasztók a nap későbbi részében hatékonyabban tudnak koncentrálni a munkájukra, élénkebbek, és könnyebben oldják meg a felmerülő problémákat.


És van még egy jó hírünk: a reggelizés még ennél is több egészségügyi előnnyel járhat.


További tippek az egészséges reggelihez:


Tegyük rendszeres szokásunkká a reggelizést, amely energiával telít minket, és hatással van a szellemi frissességünkre. Az egészséges reggeli az immunrendszerünket is acélosabbá teszi, megvéd minket a betegségektől és a mindennapi stressztől.


Fontos, hogy tudatosan állítsuk össze a reggelinket. A gabonafélék kiegyensúlyozottabbá teszik az emésztésünket és az anyagcserénket, ezért ajánljuk a teljes kiőrlésű kenyeret, kifliket. Remek választás lehet például egy tápláló búzakenyér vajjal, vagy egy rántotta egy szelet rozskenyérrel.