Banner

Zöldség-gyümölcs kínálatunkról

Mindennap ellenőrzött minőség frissességfelelőseinktől

A Lidl polcain hetente legalább 150-féle friss zöldség és gyümölcs érhető el. Hazai, import, szezonális és természetesen az alapvető zöldségek, gyümölcsök is megtalálhatóak üzleteinkben. A mindennapi beszállítások során kiemelten figyelünk arra, hogy termékeink frissek maradjanak, és megfelelően, esztétikusan legyenek kihelyezve, mindezzel hozzájárulva a lehető legjobb vásárlói élményhez. Mindezek nagyban köszönhetőek a Lidl frissességfelelőseinek is.


Üzleteinkben több frissességfelelős is dolgozik, akiknek a feladata, hogy biztosítsák a termékek frissességét és a megfelelő minőséget. Mindennap gondosan átválogatják, aprólékosan ellenőrzik zöldség- és gyümölcskínálatunkat, hogy az fantasztikusan friss legyen – olyan, amilyennek a vásárlóink szeretik! Ezeknek hála elmondhatjuk, hogy a Lidl zöldség- és gyümölcskínálata nemcsak kiemelkedően széles, de magas minőségű is, amelyre nagyon büszkék vagyunk.


Ismerje meg frissességfelelőseinket, és tudja meg, mit jelent számukra a frissesség!

Text And Image Section

„Számomra a frissesség a mindennapi rutint jelenti. Természetesnek érzem, hogy a vásárlóknak a lehető legfrissebb és legszebb termékeket kínáljuk nap, mint nap! Fontosnak tartom, hogy a vásárló megfelelő minőségű zöldséget, gyümölcsöt vigyen haza. Ehhez elengedhetetlen a körültekintésem, az alapos válogatásom, és a napra kész tudásom a frissességgel kapcsolatban!”


Máté, Frissességfelelős, Szada

Text And Image Section

„A frissesség számomra egy állapot, ami azonnal szembetűnik és pozitívan ösztönöz. Frissességfelelősként dolgozni számomra kiteljesedést, szakértelmet jelent, amivel hozzájárulhatok a vállalati sikerekhez.”


Marianna, Frissességfelelős, Budapest

Hegyes erős paprika

Nálunk a hegyes erős paprika minimum hossza 15 cm!

TV paprika

Nálunk a TV paprika minimum átmérője legalább 50 mm!


Újhagyma

Újhagymacsomagunk minimum súlya legalább 150 g!

Hónapos retek

Hónapos retek csomagunk minimum súlya legalább 200 g!

Fejes saláta

Fejes salátáink minimum súlya legalább 250 g darabonként!

Kígyóuborka

Nálunk a magyar kígyóuborka minimum súlya 350 g!