Kupon Plus

Kupon Plus

Itt a márciusi Kupon Plus!


Használja minden vásárlásnál a Lidl Plus applikációt, érje el a meghatározott költési célokat és szerezze meg az ajándék termékeket és szuper számlavégi kedvezményt!


A kampány időtartama: 2024.03.01. – 2024.03.30.


Hogyan működik a Kupon Plus?

 1. Azonosítsa magát

  Azonosítsa magát

  Olvassa be a Lidl Plus kártyáját minden vásárlás során.

 2. Növelje a költési sávját

  Növelje a költési sávját

  A sávja növekedni fog minden egyes Lidl Plus vásárlás után.

 3. Érje el a célokat

  Érje el a célokat

  Minden költési cél elérése után automatikusan megkapja a kupont.

 4. Váltsa be kuponját

  Váltsa be kuponját

  A kupont 7 napon belül használhatja fel, valamelyik következő vásárlása alkalmával.

A felsorolt költési célok elérése esetén a jutalom kupon automatikusan megjelenik az applikáció kupon szekciójában. Az adott költési cél elérése után járó kupon, valamelyik következő vásárlás során, 7 napon belül használható fel és a kiválasztott ajándék terméket is a kosárba, majd a kasszaszalagra kell helyezni.

A Kupon Plus kampány 2024.03.01. – 2024.03.30. között érvényes. A promóció időtartama alatt lehetősége van kuponokat gyűjteni a kampányban meghatározott összeghatárok elérésével. A kuponok megszerzése kizárólag azonosított Lidl Plus vásárlásokkal érhető el a fent írt időintervallumban. A kampány vége utáni költési összeg nem vihető át a következő havi kampányba. A meghatározott összeghatárokkal elért kuponok automatikusan bekerülnek a kuponjai közé, és a promócióban megjelölt feltételekkel, és a feltüntetett érvényességi időn belül használhatja fel őket.

Az azonosított Lidl Plus vásárlások költései automatikusan növelik a költési sávot. Amennyiben a kampány alatt olyan áruvisszavétel történik, amely hozzájárult a költési szint emelkedéséhez, a költési sáv szintje a visszavett áru értékével csökkeni fog. Ezenkívül, ha az áruvisszavétel következtében a költési sáv a megszerzett kuponok elérési összeghatára alá csökken, akkor a korábban nem aktivált vagy fel nem használt kuponok automatikusan törlésre kerülnek.