Kupon Plus

Kupon Plus

Itt az októberi Kupon Plus!


Használja minden vásárlásnál a Lidl Plus applikációt, érje el a meghatározott költési célokat és szerezze meg az ajándék termékeket és szuper számlavégi kedvezményt!


A kampány időtartama: 2023.10.01. – 2023.10.31.


Költési célok és megszerezhető jutalmak: A kupon plus kampányban szereplő összeghatárok, korábbi vásárlási szokásai alapján kerültek meghatározásra. Fedezze fel saját kupon plus céljait és a hozzá tartozó jutalmakat a Lidl Plus applikáció főoldalán!


Hogyan működik a Kupon Plus?

 1. Azonosítsd magad

  Azonosítsd magad

  Olvasd be a Lidl Plus kártyád minden vásárlás során.

 2. Növeld a költési sávod

  Növeld a költési sávod

  A sávod növekedni fog minden egyes Lidl Plus vásárlás után.

 3. Érd el a célokat

  Érd el a célokat

  Minden költési cél elérése után automatikusan megkapod a kupont.

 4. Váltsd be a kuponod

  Váltsd be a kuponod

  A kupont 7 napon belül használhatod fel, valamelyik következő vásárlásod alkalmával.

A felsorolt költési célok elérése esetén a jutalom kupon automatikusan megjelenik az applikáció kupon szekciójában. Az adott költési cél elérése után járó kupon, valamelyik következő vásárlás során, 7 napon belül használható fel és a kiválasztott ajándék terméket is a kosárba, majd a kasszaszalagra kell helyezni.

A Kupon Plus kampány 2023.10.01. – 2023.10.31. között érvényes. A promóció időtartama alatt lehetősége van kuponokat gyűjteni a kampányban meghatározott összeghatárok elérésével. A kuponok megszerzése kizárólag azonosított Lidl Plus vásárlásokkal érhető el a fent írt időintervallumban. A kampány vége utáni költési összeg nem vihető át a következő havi kampányba. A meghatározott összeghatárokkal elért kuponok automatikusan bekerülnek a kuponjai közé, és a promócióban megjelölt feltételekkel, és a feltüntetett érvényességi időn belül használhatja fel őket.

Az azonosított Lidl Plus vásárlások költései automatikusan növelik a költési sávot. Amennyiben a kampány alatt olyan áruvisszavétel történik, amely hozzájárult a költési szint emelkedéséhez, a költési sáv szintje a visszavett áru értékével csökkeni fog. Ezenkívül, ha az áruvisszavétel következtében a költési sáv a megszerzett kuponok elérési összeghatára alá csökken, akkor a korábban nem aktivált vagy fel nem használt kuponok automatikusan törlésre kerülnek.