Vásároljon 2023. augusztus 31. és szeptember 27. között a Lidl-ben, és minden vásárlása után egy darab kaparós sorsjegyet adunk ajándékba. Kaparja le, és nyerje meg az azonnali nyereményeink egyikét, vagy küldje be a sorsjegyen található kódot, és nyerje meg a napi vagy heti nyereményeink egyikét, vagy akár a fődíjat!

A kódok feltöltési határideje: 2023.10.07.

A játékunk véget ért!

Nyertesek

Gyakran ismételt kérdések

A "kód" egy nyolcszámjegyű betű- és számkombináció, amely a sorsjegy kaparós felülete alatt van. A kód csak a felület eltávolításával válik láthatóvá, kizárólag egyszer beküldhető, függetlenül attól, hogy SMS-ben vagy a weboldalon keresztül történik az.

Kizárólag a sorsjegy kaparós felülete alatt található egyedi számkombinációt. A sorsjegy vonalkódja nem megfelelő a "kód" mezőbe, beküldését nem tudjuk elfogadni, mint a játékra való jelentkezést.

A „recaptcha kód” segít megvédeni a weboldalat a spamektől és a visszaélésektől. Az emberek számára könnyű megoldani, de a "botok" és más rosszindulatú szoftverek számára nehéz kitalálni. Ilyen kód megfejtésére csak akkor lehet szükség, ha a rendszer úgy érzékeli, hogy nem emberre jellemző viselkedés történik a weboldalon.

  • Frissítse a weboldalt és/vagy próbálja megnyitni egy másik böngészőben.
  • Ellenőrizze, hogy "kódját" nem töltötte fel korábban vagy küldte be SMS-ben.
  • Ellenőrizze, hogy kipipálta a "Játékszabályzat" és "Adatvédelmi tájékoztató" elfogadásához szükséges mezőt.

Amennyiben helyesen küldte be egyedi kódját a megadott telefonszámra, akkor "Sikeres kódbeküldés"-t kap válasz SMS-ben, ekkor jelentkezését automatikusan regisztráljuk. Ismételt kódbeküldés, valamint rossz kód beküldése esetén is automatikus választ kap, amely jelzi, mi volt a probléma a beküldött kóddal.

Amennyiben telefonszámát adta meg elérhetőségeként, úgy SMS-ben fogjuk értesíteni, ha pedig az e-mail címét adta meg, úgy elektronikus levél útján. Kérjük mindenképpen ellenőrizze a SPAM mappáját is!

A játék 2023.08.31-től 2023.09.27-ig tart. Minden vásárlás után egy darab kaparós sorsjegy jár. Kaparja le a szürke felületet! Amennyiben megnyerte azonnali nyereményeink egyikét, azt a vonalkóddal a következő vásárlás alkalmával érvényesítheti a kasszáknál, a Lidl valamennyi magyarországi üzletében a játék időtartama alatt, illetve a játék lezárását követően legkésőbb 2023.10.07-ig. Egy alkalommal több sorsjegy is beváltható. Azonnali nyeremények: Alesto Csemege Mix (mazsola-földimogyoró), 100 g / Pilos Túródesszert, natúr, 5x30 g / Fin Carré Tej­csokoládé, 100 g / Helyben sütött kakaós csiga, 120 g / Snack Day Kölesgolyó natúr/földimogyo­rós, 120/150 g / Coca Cola Zero 0,5 l. Az azonnali terméknyeremények vonatkozásában, az esetlegesen előforduló készlethiány kezelésére a Lidl Magyarország jogosult helyettesítő terméket felajánlani a nyertesnek. Ha az “Esély a fődíjra” feliratot találja a szelvényen, küldje be az alatta szereplő kódot és induljon a napi/heti nyereményekért vagy a fődíjért, a 20 000 000 Ft-ért Lidl kártyán, mely a Lidl valamennyi magyarországi nyitva tartó üzletében felhasználható. A kódot a www.lidl.hu/nyeremenyjatek oldalon található kódbeküldő felületen vagy sms-ben a 0630/555-5525-ös, nem emelt díjas telefonszámon küldheti be, a játék időtartama alatt. A nyeremény beváltásához a kaparós sorsjegy megőrzése szükséges, anélkül a nyeremény nem beváltható! Részletek és nyereményjáték szabályzat a www.lidl.hu/nyeremenyjatek oldalon és az áruházak­ban. Az ajándék készpénzre nem váltható. A képek illusztrációk. *A teljes beváltási időszakban, 08.31-től 10.07-ig.

Adatkezelési tájékoztató

A PDF fájl megtekintéséhez szüksége lesz erre: Adobe Acrobat Reader.

Minden Nap Lidl Nap játékszabályzat

A PDF fájl megtekintéséhez szüksége lesz erre: Adobe Acrobat Reader.