Banner
2023

Hírek & Újdonságok

A Lidl az UEFA EURO 2024 TM hivatalos partnere

A Lidl az UEFA EURO 2024 TM hivatalos partnere

2023.03.23.


A Lidl az UEFA EURO 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság és az azt megelőző 2023-as és 2024-es selejtező mérkőzések globális partnere lesz.


Az együttműködés idén márciusban veszi kezdetét az UEFA EURO 2024 selejtezőivel.

Első helyen a Lidl helyben sütött vajas kalácsa

Első helyen a Lidl helyben sütött vajas kalácsa

2023.03.21.


A kiskegyed.hu munkatársa a közeledő húsvéti ünnepek alkalmából hétféle, 1000 forint alatti összegért megvásárolható bolti kalácsot tesztelt, melyeket egy 1-től 5-ig terjedő skálán értékelt.


Örömmel osztjuk meg, hogy a Lidl helyben sütött vajas kalácsa végzett a dobogó legfelső fokán a legmagasabb, 5 pontos értékeléssel!


A kóstoló értékelése alapján a húsvéti ünnepek elengedhetetlen kedvence frissességével, finom vajas illatával, kellemesen ropogós külsejével és puha belsejével hódított, a kalács édes-vajas íze pedig feltette a pontot az i-re.


A teszt további részleteiről ide kattintva olvashatnak bővebben.


A teszt nem reprezentatív és szubjektív.

Ismét árat csökkent a Lidl

Ismét árat csökkent a Lidl

2023.03.16.


Kevesebbe kerülnek a pékáruk


A Lidl Magyarország ismét 70 termék fogyasztói árát csökkentette március 13-tól, köztük számos, a magyar vásárlók számára olyan fontos pékáru termékekét, mint a félbarna kenyér, a fehér kenyér vagy a méltán népszerű fahéjas tekercs. Így például az 1 kg-os félbarna kenyér ára újra 700 Ft alá csökkent, azaz 50 forinttal olcsóbban 695 Ft-ért vásárolható meg. Az 1 kg-os szeletelt fehér kenyér ára szintén 50 forinttal lett olcsóbb, vagyis 899 forintra mérséklődött, de a sajttal szórt nosztalgia kifli ára is 20 forinttal csökkent, míg a fahéjas tekercs 10%-kal lett olcsóbb. A pékáruk mellett a baromfi rudacskák ára is jelentős mértékben csökkent, így az 1 kg-os kiszerelésben elérhető baromfi rudacska 20%-kal olcsóbban mostantól 949 forintért vehetnek meg a vásárlók.

A Lidl-nél lett a legolcsóbb a G7.hu fogyasztói kosara februárban

A Lidl-nél lett a legolcsóbb a G7.hu fogyasztói kosara februárban

2023.03.16.


A G7.hu gazdasági portál 2023. március 8-án közzétett szubjektív, nem reprezentatív felmérése szerint 2023. február 25-én a Lidl-ben volt a legkedvezőbb egy nagy bevásárlás költsége a vizsgált 4 üzlet közül.


Az online portál minden hónapban, egy kijelölt napon virtuálisan levásárolja az általuk összeállított, 42 élelmiszerből álló fogyasztói kosarat és saját kialakítású módszertan alapján megvizsgálják, hogy melyik, a felmérésben részt vevő 4 áruházláncnál lehet a vizsgált napon a legkedvezőbben beszerezni a kiválasztott termékeket.


A Lidl Magyarország számára kiemelten fontos, hogy a lehető legjobb ár-érték arányú termékeket kínálja vásárlói számára, így örömmel osztjuk meg, hogy a G7.hu szubjektív fogyasztói kosara a Lidl üzleteiben volt a legalacsonyabb áron beszerezhető február 25-én az általuk vizsgált négy üzlet közül.


A vizsgálat módszertanának pontos részleteiről az alábbi oldalon tájékozódhatnak.

Országossá bővült a Lidl élelmiszermentő akciója

Országossá bővült a Lidl élelmiszermentő akciója

2023.03.09.


A Lidl Magyarország "Mentsük meg!" élelmiszermentő csomagjai már mind a 197 áruházban elérhetőek.


A vállalat az intézkedésnek köszönhetően a még fogyasztható, de kisebb hibákkal rendelkező zöldségeket és gyümölcsöket egységcsomagban kínálja vásárlóinak, akik a 3,5 kg-os zöldségből és gyümölcsből vegyesen összeállított csomagokhoz rendkívül kedvező áron, mindösszesen 399 Ft-ért juthatnak hozzá. A csomagok már minden magyarországi áruházban, a pénztáraknál kihelyezett displayeken érhető el. Az élelmiszermentő akció révén a vállalat további lépést tesz az élelmiszer-felesleg mérséklésére, miközben hozzájárul a magyar családok egészséges táplálkozásához.

Gratulálunk a nyerteseknek!

Gratulálunk a nyerteseknek!

2023.03.09.

Nyereményjátékunk februári nyertesei:

Kiss Imre - Szolnok

Kohári Adrienn - Budapest

Németh Mária - Újiráz

Wallner Erika - Tapolca

Éliás Péter - Miskolc

Czomba Katalin - Vaja

Kiss-Schóber Krisztina - Győr

Kövesi Zsolt - Soltvadkert

Láng Zsolt - Csolnok

Kocsi József Ernő - Budapest


Nyereményük fejenként 20.000 Ft értékű Lidl vásárlási utalvány!


Köszönjük Vásárlóinknak a lelkes részvételt, és szívből gratulálunk a nyerteseknek!


Ne feledjék, a játék folytatódik!

Újabb száz termék árát csökkenti a Lidl

Újabb száz termék árát csökkenti a Lidl

2023.03.06.


A Lidl Magyarország március 6-tól újabb 100 termék fogyasztói árát csökkenti, melyek között több mint 50 alaptejtermék is helyet kapott.


Az intézkedésnek köszönhetően egyes árucikkek akár 27 százalékkal olcsóbban érhetők el az áruházakban. Január elsejétől közel 200 termék fogyasztói árát mérsékelte a Lidl, ami most újabb 100 árucikkel bővül, amelyek döntő többsége a tejtermékek közül kerül ki. A sajtok esetében a 250 grammos Pilos Edámi darabolt sajt ára például 25%-kal 749 forintra csökkent, az 1 kg-os kiszerelésű Pilos trappista sajt pedig 23%-kal kerül kevesebbe, ami darabonként igen jelentős, 900 forintos megtakarítást jelent a vásárlók számára, akik tovább csökkenthetik kiadásaikat.

A Lidl a 2023-as UCI Kerékpáros Világbajnokság hivatalos friss élelmiszerpartnere

A Lidl a 2023-as UCI Kerékpáros Világbajnokság hivatalos friss élelmiszerpartnere

2023.03.06.


A Lidl hivatalos friss élelmiszerpartnerként szponzorálja a 2023-as Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) összkerékpáros világbajnokságát.


Az esemény különlegessége, hogy 2023 augusztusában első alkalommal rendezik meg egyszerre mind a 13 UCI világbajnokságot.

Pénzcentrum.hu: A fogyasztók szerint a Lidl a legolcsóbb élelmiszerlánc 2023-ban Magyarországon!

Pénzcentrum.hu: A fogyasztók szerint a Lidl a legolcsóbb élelmiszerlánc 2023-ban Magyarországon!

2023.02.14.


A Pénzcentrum és a Debreceni Egyetem közösen indított, 2023. február 13-án közzétett kutatásában több mint 17.000 embert kérdeztek meg arról, hogy a felsorolt 9 áruházlánc közül, mely hazai üzletláncot gondolják a vásárlók a legolcsóbbnak és melyiket a legdrágábbnak.


A rangsorban vállalatunk került az első helyre a nem reprezentatív és szubjektív felmérésben, ami azt mutatja, hogy a legtöbb fogyasztó úgy véli, hogy a Lidl-ben találkozhatnak a legjobb árakkal.


Szívből köszönjük Vásárlóink bizalmát! Kollégáink nap mint nap azon dolgoznak, hogy termékeinket a lehetőségeinkhez mérten a lehető legjobb áron és minőségben biztosíthassuk Önök számára.


A felmérésről ide kattintva tudhatnak meg többet.

Közel 200 termék ára csökkent a Lidl-ben

Közel 200 termék ára csökkent a Lidl-ben

2023.02.14.


Az év eleje óta a vállalat közel 200 termék árát csökkentette tartósan, hogy vásárlói számára a lehető legjobb árakat tudja biztosítani.


Az érintett termékek akár 25 százalékkal olcsóbban beszerezhetőek a Lidlben. Az áruházlánc folyamatosan azon dolgozik, hogy a következő hónapokban újabb és újabb tartós árcsökkenést biztosítson vásárlóinak.

Gyorssegély Törökország és Szíria részére

Gyorssegély Törökország és Szíria részére

2023.02.10.


Mélyen megrendít bennünket a Törökországban és Szíriában történt katasztrófa, ezért a Lidl Magyarországot is tulajdonló Schwarz Csoport tagvállalatai mintegy 400 millió forintnak megfelelő euró gyorssegélyt nyújtanak a földrengés által sújtott térségben élő emberek megsegítésére.


A katasztrófa áldozatainak a lehető leggyorsabban kell segítséget nyújtanunk, ezért a közös adományt a Német Vöröskereszt Katasztrófavédelmi Szervezetének juttatjuk el, hogy a katasztrófa sújtotta területen dolgozó segélyszervezet munkatársai a helyszínen biztosítani tudják a szükséges segítséget.


A Schwarz Csoport vállalatainál sok olyan ember dolgozik, akiket családi szálak fűznek a régióban élő emberekhez. Gondolatban velük vagyunk és együttérzésünket fejezzük ki a katasztrófa áldozatai iránt.

Negyedével csökken a vajak ára a Lidlnél

Negyedével csökken a vajak ára a Lidlnél

2023.02.02.


A Lidl Magyarország a mai naptól jelentős mértékben és tartósan csökkenti a kínálatában található, legnépszerűbb vajak árát.


Az intézkedésnek köszönhetően az érintett termékek 21, illetve 25 százalékkal olcsóbban érhetőek el a Lidl áruházakban, ami a fogyasztók számára jelentős megtakarítást eredményezhet. Így a 250 gramm kiszerelésű 82%-os zsírtartalmú Pilos vaj, valamint a szintén 250 grammos, 80%-os zsírtartalmú sózott Pilos vaj ára 25 százalékkal csökkent. Ezek a termékek az eddigi 1199 forintos ár helyett mától 899 forintért vásárolhatóak meg. Továbbá szintén csökkent a hazai, 100 grammos Mizo vaj ára is, ami az eddigi 479 forintról 379 forintra mérséklődött, vagyis közel 21%-kal kevesebbet kell érte fizetni.

Újabb célokat tűzött ki a Lidl a tudatos táplálkozás előmozdítására

Újabb célokat tűzött ki a Lidl a tudatos táplálkozás előmozdítására

2023.01.31.


Nemzetközi intézkedéscsomagot fogadott el a Lidl a tudatos táplálkozás előmozdítása érdekében, melynek része a termékkínálat és a kommunikáció fejlesztése egyaránt.


Az áruházlánc célja, hogy 2025-ig a legkiválóbb termékkínálatot alakítsa ki a tudatos és fenntarthatóbb életmód előmozdítása érdekében. E törekvését számos új intézkedéssel erősíti meg a vállalat, hogy a vásárlók a jövőben minél könnyebben hozhassanak tudatos fogyasztói döntéseket vásárlásaik során. Részletek a diszkontlánc beszerzési politikájában találhatóak.

Idén is Top Employer díjat nyert a Lidl

Idén is Top Employer díjat nyert a Lidl

2023.01.06.


A Lidl Magyarország immáron második alkalommal nyerte el a Top Employer díjat, mellyel a vállalat jobb munkakörnyezet iránti elkötelezettségét, illetve az erre irányuló HR politikáját és tevékenységét ismerték el.


2023-ban a Lidl összesen 28 országban nyerte el a rangos Top Employer díjat, és ezzel együtt, immár hatodik alkalommal kapta meg a Top Employer Europe elismerést.

Adja le voksát a Lidl-re a Pénzcentrum szavazásán!

Adja le voksát a Lidl-re a Pénzcentrum szavazásán!

2023.01.06.


A Pénzcentrum és a Debreceni Egyetem közös kutatásukban, arra keresik a választ, hogy a kutatásban megjelölt, legismertebb élelmiszerláncok közül melyikben lehet a legkedvezőbb áron bevásárolni 2023-ban Magyarországon.


Vegyen részt Ön is a felmérésben és adja le szavazatát a Lidl-re ide kattintva!