Banner

Hazánk Kincsei termékeink

A Hazánk Kincsei márkát a kiváló minőségű, a vásárlók által kedvelt, a hagyományos magyar ízvilágú és tradicionális eljárások mentén készült termékek testesítik meg, amelyek mostantól megtalálhatók a Lidl állandó kínálatában. A Hazánk Kincsei márka a Lidl Magyarország saját fejlesztéseként 2017 augusztusában került bevezetésre a hazai áruházakban. Idén augusztusban tovább bővül a márka termékkínálata, amelynek köszönhetően közel 80 termék képezi majd az állandó és az akciós kínálat részét.

A Hazánk Kincsei termékek egytől egyig magyar beszállítók termékei, amelyek kedveltsége és sikeressége a vásárlók körében azért is kiemelkedő, mert pontosan azt nyújtják számukra, amit elvárnak tőlük: a magyar értékek közvetítését. A Hazánk Kincsei márka megkönnyíti a vásárlók választását és biztosítja, hogy a vásárlók magyar termékeket vegyenek le a polcokról. A termékek csomagolása is egyedi, amely a magyar népmesék világát idézi, és a magyar konyha tradicionális ízeit hozza közelebb a vásárlókhoz.

Számunkra kiemelten fontosak a hazai értékek, ezért arra törekszünk, hogy még több hazai beszállítóval tudjunk együttműködni, és még több magyar terméket kínálhassunk vásárlóinknak. Hazánk Kincsei a Lidl állandó kínálatában!


Tekintse meg videónkat!