Kiemelten fontosnak tartjuk a hazai értékeket, ezért arra törekszünk, hogy még több hazai beszállítóval tudjunk együttműködni, és még több magyar terméket kínálhassunk vásárlóinknak. Büszkék vagyunk arra, hogy több mint 3000 hazai beszerzésű termék található meg áruházaink polcain. Több ezer háztartás mindennapjaira vagyunk hatással, ezért dolgozóink fáradhatatlan és lelkiismeretes munkájának segítségével igyekszünk kiszolgálni minden vásárlói igényt.

Lidl a magyar beszállítókért

Text And Image Section

A Lidl számára fontosak a hazai értékek megőrzése, így a vállalat célja, hogy termékkínálatában minél nagyobb arányban kínáljon kiváló minőségű hazai árut, valamint, hogy megbízható üzleti partnerként álljon a magyar termelők mellett. E törekvés mentén indította útjára 2013-ban a „Lidl a magyar beszállítókért” programját, melynek eredményeként jelenleg közel 500 hazai vállalkozás több mint 3000 hazai beszerzésű terméke található meg az áruházlánc kínálatában.

Bővebben >

Ismerje meg Hazánk Kincsei termékeinket!

Text And Image Section

A Hazánk Kincsei márkát a kiváló minőségű, a vásárlók által kedvelt, a hagyományos magyar ízvilágú és tradicionális eljárások mentén készült termékek testesítik meg, amelyek megtalálhatók a Lidl állandó kínálatában. A Hazánk Kincsei márka megkönnyíti a vásárlók választását és biztosítja, hogy a vásárlók hazai árut vegyenek le a polcokról. A termékek csomagolása is egyedi, amely a magyar népmesék világát idézi, és a magyar konyha tradicionális ízeit hozza közelebb a vásárlókhoz.

Lidl a magyar borokért

Text And Image Section

A Lidl kiemelt feladataként tekint a magyar borexport élénkítésére, így 2014-ben indította el a magyar borászatokat, pincészeteket támogató Lidl Wine Expo Hungary elnevezésű programját, hogy elősegítse a magyar borok népszerűsítését és külpiacra jutását Európa-szerte. Az áruházlánc tevékenységének sikerét jól jelzi az, hogy 2018 óta az ország legnagyobb borexportőre és a teljes magyar palackos borexport közel 30 százalákét adja.

Bővebben >

Lidl a dolgozókért

Text And Image Section

A Lidl Magyarország folyamatosan fejlődik és bővül, ennek eredményeként már több, mint 7000 kollégánk dolgozik nap mint nap azon, hogy a vállalat sikeres legyen. A vásárlói elégedettség a közös sikerünk. Kollégáink számára stabilitást és megbízhatóságot jelent a Lidl Magyarországnál dolgozni. Munkatársaink révén, több ezer háztartás mindennapjaira vagyunk hatással. A vonzó munkahelyi feltételek és a tisztességes bánásmód jelentik sikerünk alapjait, hiszen vállalatunk jövőjét kollégáink formálják.

Bővebben >

A Lidl kínálatában hazai árunak, vagy hazai beszerzésű terméknek tekintjük a magyar beszállítók termékeit, amelyek magyar terméknek, hazai terméknek, vagy hazai feldolgozású terméknek minősülnek, ahol adott termék esetén van magyarországi hozzáadott érték a termék előállítása, vagy értékesítésre való előkészítése során.