Őrületes nyereményjáték

Nyertesek listája

Fődíjunk nyertese:

Jakabfiné Hideg Andrea

Gratulálunk kedves vásárlónknak!

Főnyeremény:

15 évnyi bevásárlás, azaz 15 éven keresztül havi 100.000 Ft Lidl kártyán, amely a Lidl valamennyi magyarországi nyitvatartó üzletében felhasználható.

Azonnali nyeremény

Amennyiben megnyerte azonnali nyereményeink egyikét, azt a kaparós felület alatt lévővonalkóddal a következővásárlás alkalmával érvényesítheti a kasszáknál, a Lidl valamennyi magyarországi üzletében, nyitvatartási időben. Egy alkalommal több sorsjegy is beváltható.

A nyeremény beváltásához, a kaparós sorsjegy megőrzése szükséges, anélkül a nyeremény nem beváltható! A nyeremény készpénzre nem váltható.

Azonnali nyeremények beváltása: 2019.11.10-ig lehetséges.

Töltse fel a kódját!

Ha az "Esély a fődíjra" feliratot találja a szelvényen, küldje be az alatta szereplőkódot és sorszámot az alábbi kódbeküldőfelületen vagy SMS-ben a 0630/344-4066-as, nem emelt díjas telefonszámon 2019.11.03. 23 óra 59 percig.

A nyeremény beváltásához, a kaparós sorsjegy megőrzése szükséges, anélkül a nyeremény nem beváltható! A nyeremény készpénzre nem váltható.

Napi nyeremény:

100.000 Ft Lidl kártyán, amely a Lidl valamennyi magyarországi nyitvatartó üzletében felhasználható.

Napi nyeremény

Heti nyeremény:

1 évnyi bevásárlás, azaz 1 éven keresztül havi 100.000 Ft Lidl kártyán, amely a Lidl valamennyi magyarországi nyitvatartó üzletében felhasználható.

Heti nyeremény

Főnyeremény

Ünnepeljünk együtt!

Lidl – már 15 éve együtt!

Tekintse meg születésnapi videónkat!