Most minden vásárlással nyerhet! Válasszon minket minden nap!

Vásároljon 2021. október 21. és november 17. között a Lidl-ben, és minden vásárlása után egy sorsjegyet adunk ajándékba. Kaparja le, és nyerje meg az azonnali nyereményeink egyikét, vagy küldje be a sorsjegyen található kódot, és nyerje meg a napi vagy heti nyereményeink egyikét, vagy akár a fődíjat!

A kódok feltöltési határideje: 2021.11.21.

Gyakran ismételt kérdések

Az "egyedi kód" egy hatszámjegyű betű- és számkombináció, amely a sorsjegy kaparós felülete alatt van. A kód csak a felület eltávolításával válik láthatóvá, kizárólag egyszer beküldhető, függetlenül attól, hogy SMS-ben vagy a weboldalon keresztül történik az.

Kizárólag a sorsjegy kaparós felülete alatt található egyedi számkombinációt. A sorsjegy vonalkódja nem megfelelő az "egyedi kód" mezőbe, beküldését nem tudjuk elfogadni, mint a játékra való jelentkezést.

A "captcha kód" egy ötszámjegyű betű és számkombináció, amely a weboldalon az "egyedi kód" kitöltő mező alatt található. A kód biztonsági funkciót lát el, minden feltöltő egyedi kombinációt kap. A "captcha kód" megadása minden esetben szükséges a játékra történő jelentkezéshez.

A fehér kitöltendő mezőbe a mellette található ötszámjegyű betű- és számkombinációt kell írni.

Frissítse a weboldalt és/vagy próbálja megnyitni egy másik böngészőben.

Ellenőrizze, hogy "egyedi kódját" nem töltötte fel korábban vagy küldte be SMS-ben.

Ellenőrizze, hogy kipipálta a "Játékszabályzat" és "Adatvédelmi tájékoztató" elfogadásához szükséges mezőt.

Amennyiben helyesen küldte be egyedi kódját a megadott telefonszámra, akkor nem kap válasz SMS-t, jelentkezését automatikusan regisztráljuk. SMS-t ismételt kódbeküldés, rossz kód beküldése, valamint nyeremény esetén küld a rendszerünk.

Minden vásárlás után egy darab kaparós sorsjegy jár. Kaparja le a szürke felületet! Amennyiben megnyerte azonnali nyereményeink egyikét, azt a vonalkóddal a következő vásárlás alkalmával érvényesítheti a kasszáknál a Lidl valamennyi magyarországi üzletében a játék időtartama alatt, illetve a játék lezárását követően legkésőbb 2021.11.27-ig. Egy alkalommal több sorsjegy is beváltható. Azonnali nyeremények: Őszibarack gyümölcsital, 25%, 1l | Alesto Diákcsemege, 100g | Snack Day Barna rizschips, sajtos // paprikás // hagymás-tejfölös // sós-borsos, 60g | Coca-Cola Zero, 0,5l | 1 db bármely helyben sütött édes vagy sós pékáru. Több mint 1 darab pékáru együttes vásárlása esetén, az alacsonyabb árú pékáru a nyeremény. Ha az „Esély a fődíjra” feliratot találja a szelvényen, küldje be az alatta szereplő kódot és induljon a napi/heti nyereményekért vagy a fődíjért, az 5 000 000 Ft-ért Lidl kártyán, mely a Lidl valamennyi magyarországi nyitvatartó üzletében felhasználható. A kódot a www.lidl.hu/nyeremenyjatek oldalon található kódbeküldő felületen vagy SMS-ben a 0630/555-5535-ös, nem emelt díjas telefonszámon küldheti be. A nyeremény beváltásához a kaparós sorsjegy megőrzése szükséges, anélkül a nyeremény nem beváltható! Részletek és nyereményjáték szabályzat a www.lidl.hu/nyeremenyjatek oldalon és az áruházakban. Az ajándék készpénzre nem váltható.