Az Ön böngészője nem támogatott.
To display the website correctly, please use one of the following browsers.Figyelem!Frissítse böngészőjét, egyéb esetben a felhasználói élmény nem lesz megfelelő.

Rendered: 2023-05-16T06:41:00.000Z

Aszpikos sertéscsemege

Pikok Pure
  • főtt
  • burkolt (burkolata nem ehető)

Leírás: A húslevesből és zselatinból készült aszpik a hidegkonyha egyik fontos kiegészítője, állaga a kocsonyánál kissé szilárdabb, tiszta, áttetsző, és enyhén savanykás íz világú. Célja, hogy formát adjon a sertéscsemegének, miközben az elszíneződéstől is véd. Ennek köszönhetően tud a termék tartósítószer és ízfokozó nélkül is elkészülni. 100 gramm késztermék 135 gramm sertéshús felhasználásával készül, ebből adódóan fehérjetartalma magas (19,9 gramm/100 gramm). Jó tudni, hogy „clean label” termékről van szó, tehát tiszta jelölésű, mely többek között a természetes összetevők használatára utal.

999
Ft

A nagyközönség által is ismert, magas minőséget szimbolizáló Superbrands díjakat idén tizennyolcadik alkalommal ítélte oda a független marketingszakmai és vállalatvezetőkből álló Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága. A zsűri a többlépcsős előszűrést követően a reputációt, a márkaépítést, a piaci szereplést és a tradíciókat figyelembe véve pontozta, majd emelte ki a legkiválóbb márkákat.


Jellemzők

  • hutott-termek-pv-hazank
  • superbrands22