Az Ön böngészője nem támogatott.
To display the website correctly, please use one of the following browsers.Figyelem!Frissítse böngészőjét, egyéb esetben a felhasználói élmény nem lesz megfelelő.

Rendered: 2023-11-30T16:27:42.000Z

Diákcsemege

ALESTO

A Maradok a pénzemnél blog munkatársai 17-féle diákcsemegét teszteltek. A teszten a Lidl saját márkás terméke, az Alesto Nuts & Raisin került ki győztesként.
 
A diákcsemege jellemzően mazsola és diófélék változó arányú keveréke – ezt a hagyományos vonalat követi a Lidl Alesto Nuts & Raisin terméke is. A kóstolók a Lidl magkeverékét egy igazán finom, klasszikus diákcsemegeként jellemezték. A keverékben megtalálható mazsola édes ízével, a földimogyoró jó pörkölésével, míg a törökmogyoró, a mandula és a kesudió intenzív ízével vette le a kóstolókat a lábáról.
 
A teszt további részleteit ide kattintva ismerheti meg.
 
A teszt nem reprezentatív és szubjektív.

399
Ft

Az Év Saját Márkás Terméke díj alapja a Store Insider szakmai lap (Professional Publishing Hungary Kft.) által Magyarországon az élelmiszerpiacon dolgozó FMCG kereskedelmi cégeknek meghirdetett Az Év Saját Márkás Terméke elnevezésű verseny, mely egy több kategóriában indított, nem reprezentatív, szakmai zsűri által, előre meghatározott szempont rendszer alapján értékelt elismerés. A zsűri a termékeket a termékminőség, megjelenés, aroma, textúra, íz/illatélmény, társadalmi hasznosság, csomagolás, összetétel alapján értékelte. https://evsajatmarkastermeke.storeinsider.hu/


Jellemzők

  • sajatmarkas_magvak