Az Ön böngészője nem támogatott.
To display the website correctly, please use one of the following browsers.Figyelem!Frissítse böngészőjét, egyéb esetben a felhasználói élmény nem lesz megfelelő.

Rendered: 2024-05-31T13:39:30.000Z

Szeletelt combsonka

PIKOK PURE
  • hőkezelt
  • szeletelt

Leírás: Kimagasló minőségű 95%-os hústartalmú tartósítószer, - cukor és garantáltan gluténmentes sonka, mely zöldségekkel és fűszerekkel gazdagított. Mivel sertés combból készül, ezért zsírtartalma alacsony, fehérje tartalma viszont megközelíti a 20 grammot, emiatt kedvező élettani hatással rendelkezik és bátran beilleszthető étrendünkbe, még akkor is, ha fogyni szeretnénk, vagy célunk a normál testsúly megőrzése. Kellemes íze és állaga miatt kiváló szendvics feltét, de egyéb ételek készítéséhez is ajánlható.

 

599
Ft

A nagyközönség által is ismert, magas minőséget szimbolizáló Superbrands díjakat idén tizennyolcadik alkalommal ítélte oda a független marketingszakmai és vállalatvezetőkből álló Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága. A zsűri a többlépcsős előszűrést követően a reputációt, a márkaépítést, a piaci szereplést és a tradíciókat figyelembe véve pontozta, majd emelte ki a legkiválóbb márkákat.


Jellemzők

  • superbrands24
  • 001_hutott-termek-pv-hazank