alma szív Valentin-nap

Food Hack tippek egy különleges Valentin-naphoz

Tedd felejthetetlenné a Valentin-napot pár kreatív csavarral! Készíts szív alakú szendvicset, lepd meg a kedvesed eperből készített rózsával, és írj szerelmes üzeneteket gyümölcsökre! Csak egy kis fantázia kell hozzá, és néhány finomság a Lidl üzleteiből.

szendvics szív Valentin-nap

Szívalakú szendvics

A jó szendvics valóságos műalkotás. Minőségi kenyér az alapja, amely az egészséges életmód jegyében lehet akár egy sokmagvas vekni, rozskenyér vagy akár mediterrán ciabatta is. Mindig friss és ropogós kenyér vár a Lidl kínálatában. A szendvicsedet még különlegesebbé teheted egy finom zöldfűszeres vagy chilis vajkrémmel.

Mindezt még bolondítsd meg a Lidl sajátmárkás mozzarellájával, a Lovilióval, amely első lett a Nosalty.hu mozzarellatesztjén.

Egy késsel vágd szív alakúra a szendvicset, és máris kész a Valentin-napi finomság, ami egy olyan ötletes meglepetés, hogy a párod biztosan elbüszkélkedik vele, hiszen kevesen kapnak ilyen leleményes ajándékot az év legromantikusabb napján.
 

Eperből készített rózsa dekoráció

Eperből készített rózsa

Az eper a világ egyik legnépszerűbb gyümölcse, amely nemcsak egészséges nassolnivaló, de még a reggeli müzlidet is különlegesebbé teszi.

És eperből készül a tökéletes Valentin-napi meglepetés is!

Csak egy kis ügyesség kell hozzá, és a zamatos gyümölcs pár perc alatt gyönyörű virággá alakul a kezeid között. Készíts apró bevágásokat az eper oldalán, a késsel finoman told kintebb őket, és máris kész az ételcsoda.

Ez romantikusabb meglepetés, mintha egy sima hagyományos csokrot adnál át a kedvesednek. A kiváló minőségű epret keresd a Lidl-ben.
 

Eperből készített rózsa dekoráció
gyümölcs szív Valentin-nap

Romantikus gyümölcsüzenet

Mi lenne, ha nem egy hagyományos Valentin-napi kártyára írnád a szerelmes üzeneted, hanem a partnered kedvenc gyümölcsére? Sokkal érdekesebb és viccesebb, ha egy narancson, almán vagy körtén vallod meg szerelmedet iránta. Válogass ízletes és friss gyümölcsöket a Lidl üzleteiben!

A kreatív food hackek legfontosabb összetevője természetesen a szeretetet, amelyet kis ajándékokkal és ötletes meglepetésekkel nemcsak ilyenkor, hanem az év összes napján megmutathatsz a kedvesednek.

Boldog Valentin-napot kívánunk Neked és szerelmednek!