*Az akció időtartama: 2021.08.26. - 2021.09.22. között, illetve a készlet erejéig. A kasszánál megvásárolható gyűjtőtasakok, gyűjtőalbumok és gyűjtőfigurák korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre, már az akció első napján elfogyhatnak. A kék színű csomagolásban lévő Stikeez figurákból minden üzletünkben elköltött 5 000 Ft értékű vásárlás után 1 db átvehető a pénztárnál, kizárólag az akcióidő tartama alatt. Tájékoztatjuk, hogy az akció során minden esetben a Lidl-nyugtán szereplő végösszeg az irányadó! A Stikeez figurák csak illusztrációk és az igazi figuráktól színükben és alakjukban is eltérhetnek. FIGYELMEZTETÉS! Fulladásveszély! A játék apró, ezért lenyelés veszélye áll fenn, amely fulladást okozhat. A Stikeez figurákat csak szülői felügyelet mellett ajánlott használni, csak 3 évnél idősebb gyermekek számára alkalmas!

Tisztelt Vásárlóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Brand Loyalty B. V. partnerünk nem tudta vállalni a Stikeez Gyűjtődoboz beszállítását, így nem lesz már elérhető a termék a promóció során.

A Brand Loyalty B. V. elnézést kér a vásárlóktól az okozott kellemetlenségért.

Próbáljátok ki Széll Tamás receptjeit szüleitek és a Stikeez figurák segítségével!

Stikeez világkörüli gasztro fesztivál receptfüzet

A főzés öröme mindenkit megtalál, kicsiket és nagyokat egyaránt. Nem is csoda, hiszen főzni jó móka, ráadásul remek közös program másokkal is!

 

Töltsd le a receptfüzetet!

Játssz a Stikeez-ekkel társasjáték formájában is!

Töltsd le az alábbi labirintus társasjátékot, és segíts a Stikeez figuráknak bejutni a Food Truck-ba!

Társasjáték letöltése

ISMERD MEG A LEGÚJABB STIKEEZEKET!

Baguette

Brie sajt

Burrito

Tésztabatyu

Hamburger

Húsgolyó

Fagyi

Kolbász

Lazac

Macaron

Nacho

Olívabogyó

Palacsinta

Perec

Pizza

Popcorn

Garnéla

Spagetti

Fish & Chips

Sushi

Szardínia

Taco

Tavaszitekercs

Tea