ajándék szalácskönyv az ünnepekre

Konyhai alapismeretek Széll Tamástól

40 recept és 40 konyhatechnológiai eljárás
Ikonikus fogások • Dietetikai leckék

Matricagyűjtő

*Vásároljon 2021.11.25-től bármelyik magyarországi Lidl-áruházban, és 7000 Ft-onként egy matricát adunk. Gyűjtsön össze 5 darabot, adja le a matricákat tartalmazó kártyáját a kasszánál, és vegye át az ajándék szakácskönyvét! Egy vásárlás alkalmával legfeljebb 5 db matricát adunk ki. Matricák gyűjtése: 2021.11.25-től 12.24-ig, matricák beváltása: 2021.11.25-től a készlet erejéig, de legkésőbb 2021.12.31-ig. A szakácskönyv korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre, már az akció elején elfogyhat.

Ajándék szakácskönyv az ünnepekre

A Lidl konyha bemutatja: Az étel iskolája

Idén is szakácskönyvvel zárjuk az év végét leghűségesebb vásárlóink számára. A legújabb szakácskönyvünk különlegessége, hogy a Lidl ingyenesen elérhető online főzőiskoláját követi le: nem csak receptek találhatóak meg benne, hanem részletes technológiai leírások is. Az új könyvben Széll Tamás Michelin-csillagos séf irányításával a korábbi évek alatt felhalmozódott tudásanyagot gyűjtöttük össze, hogy egy jól használható, gyakorlatias alapszakácskönyvvel támogathassunk mindenkit a mindennapi főzésben.

Ízelítő a tartalomból

Villámgyors zöldségragu, nemcsak vegáknak!

Villámgyors zöldségragu, nemcsak vegáknak!

Igazi francia ragu Széll Tamás receptje alapján, ami megszólalásig hasonlít egy húsos ragura....csakhogy húsmentesen!

Ínycsiklandó libás ételek a Lidl Konyhában

Egészben és szeletelve sült kacsa- és libamáj

Tanulja meg Ön is Széll Tamástól, hogy készítheti el egészben vagy szeletelve a kacsa- és libamájat! Nincs más dolga csak megnézni a videót!

Sült halak a Lidl Konyhában

Mennyei halfilék sütése

A tökéletes sült halfilé többé nem titok! Nézze meg Ön is Széll Tamás három különböző sütési metodikáját amivel a legfinomabbak lesznek a halak!