Hívd meg ismerőseid!

Hívd meg ismerőseid a Lidl Plus-ba és zsebeljétek be a garantált ajándék kupont, vagy nyerjétek meg a Lidl ajándékutalványok egyikét!

Hogyan működik?

Nyisd meg a Lidl Plus-t, koppints a jobb alsó sarokban található Továbbiak menüpontra, majd válaszd ki a Hívd meg ismerőseid lehetőséget. A felületen meg tudod osztani ismerőseiddel az egyedi meghívó linkedet. A linket tetszőleges számú ismerősöddel megoszthatod. Amennyiben legalább egy ismerősöd regisztrál a linkeden keresztül, a promóció lejárta után automatikusan ajándék kupon kerül kiosztásra a Lidl Plus fiókotokra, valamint automatikusan részt vesztek a sorsoláson, ahol megnyerhetitek a Lidl Plus ajándékutalványok egyikét!

A promóció időtartama:

2022.09.15. 00:00 – 2022.09.28. 23:59


A sorsolás időpontja: 2022.09.30.

Nyeremények:

 1. A meghívott fél jutalma

  A meghívott fél jutalma

  Ajándék* Pilos tejföl 12%, 175g vagy Solevita multivitaminlé/narancslé 100%, 0,2l

 2. A meghívófél jutalma

  A meghívófél jutalma

  Ajándék* Harvest Basket steakburgonya, 750g vagy Pikok prágai sonka, 100g vagy Pilos tejföl 20%, 450g


A kisorsolásra kerülő nyeremények:


1 x 100 000 Ft értékű Lidl ajándékutalvány


5 x 50 000 Ft értékű Lidl ajándékutalvány


10 x 25 000 Ft értékű Lidl ajándékutalvány

 1. 3 x 150 000 Ft értékű Lidl ajándékutalvány

  3 x 150 000 Ft értékű Lidl ajándékutalvány

 2. 5 x 50 000 Ft értékű Lidl ajándékutalvány

  5 x 50 000 Ft értékű Lidl ajándékutalvány

 3. 10 x 25 000 Ft értékű Lidl ajándékutalvány

  10 x 25 000 Ft értékű Lidl ajándékutalvány


A nyertesek értesítésére és az ajándék kuponok kiosztására a promóció lejárta és a sorsolás után kerül sor 2022.09.30-án!


“Hívd meg ismerőseid”


Részvételi feltételek
1. A program/kampány célja


A Lidl Stiftung & Co. KG. (cím: Stiftsbergstraße 1, 74172 Neckarsulm, Németország; továbbiakban: “LIDL”) “Hívd meg ismerőseid” elnevezésű akciót indít, mely lehetővé teszi a Lidl Plus alkalmazás (“Lidl Plus”) már regisztrált felhasználói számára, hogy ajánlja barátainak, ismerőseinek a Lidl Plus alkalmazást - jutalom fejében.


2. Résztvevők


A Lidl Plus minden regisztrált felhasználója (Ajánló) részt vehet a “Hívd meg ismerőseid” programban/kampányban családtagjai, barátai, ismerősei (Ajánlott) meghívásával, hogy regisztráljanak a Lidl Plus alkalmazásban. Ajánlott a programban/kampányban való részvételre küldött meghívó érkezésekor nem lehet regisztrált Lidl Plus felhasználó. Ajánló és Ajánlott nem lehet ugyanaz a személy (két külön e-mail címet használva).
3. Részvétel


A “Hívd meg ismerőseid” program/kampány időszaka: 2022.09.15.–2022.09.28.
A részvételhez az Ajánlónak meg kell nyitnia eszközén a Lidl Plus alkalmazást, majd azon belül a „Hívd meg ismerőseid” opciót. A Lidl Plus egy egyedi hivatkozási linket generál, melyet Ajánló megoszthat ismerőseivel, barátaival és követőivel a közösségi oldalakon, e-mail rendszereken és chat felületeken. A link megosztásakor a rendszer egy előre megírt üzenetet kínál fel, ezt Ajánló módosíthatja. A LIDL nem fér hozzá Ajánló névjegyzékéhez, kontaktlistájához.
Az alkalmazás minden Ajánlóhoz egyedi hivatkozási kódot rendel. Ez a kód minden hivatkozási linkben szerepel, amelyet Ajánló küld az általa ajánlott leendő felhasználónak. A LIDL nyomon követi a hivatkozási kódot, hogy lássa a kapcsolatot Ajánló és Ajánlott felhasználó között, hogy megtudja, hogy utóbbit Ajánló hívta meg vagy meghívó nélkül csatlakozott a Lidl Plus-hoz és fentiek alapján jár-e az Ajánlónak a jutalom. Lidl a kapcsolatot az Ajánló és Ajánlott között nem tárolja.
Az Ajánló által küldött üzenet is tartalmazza ugyanazt a kódot, amellyel az Ajánlott felhasználó az alábbiakban leírt jutalmakat rendelheti hozzá, valamint egy aloldalra mutató hivatkozást. Ez az aloldal ugyanazt a kódot, valamint szimbólumokat tartalmazza az alkalmazás áruházak (App Store, Huawei Gallery, Google Play) utaló hivatkozásokkal, amelyek a Lidl Plus letöltését teszik lehetővé.
Ha az Ajánlott felhasználó a Lidl Plus letöltése után hozzájárult az alkalmazáson belüli követéshez ("Követés/tracking"), a jutalom a sorsolás után automatikusan hozzárendelésre kerül. Ehhez a Lidl az adapt GmbH termékét, az adjust-tot – elemző szolgáltatást - használja, amely lehetővé teszi a LIDL számára, hogy megértse, hogy az Ajánlott felhasználó egy meghívásra telepítette a Lidl Plus-t. Az Adjust a következő hirdetési azonosítókat használja a hozzárendelés elemzéséhez: (i) IDFA (Identifier for Advertising) iOS-eszközökön) vagy (ii) Android hirdetési azonosító vagy (iii) Huawei azonosító, IP/MAC-cím, HTTP-fejléc és a végeszköz ujjlenyomata (továbbá: a hozzáférés ideje, ország, nyelv, helyi beállítások, operációs rendszer és verzió, valamint az alkalmazás verziója). Ezen kívül a felhasználók eszköz- és webtevékenység-információi, valamint alkalmazás- és eseménytokenek.


4. Jutalmak


a) Jutalom az Ajánló felhasználónak:
Ha az Ajánlott felhasználó, az Ajánló linkjén keresztül letöltötte a Lidl Plus-t, regisztrált a Lidl Plus-ra és végrehajtotta a 3. „Részvétel” pontban írtakat, az Ajánló ajándék* Harvest Basket steakburgonya, 750g vagy Pikok prágai sonka, 100g vagy Pilos tejföl 20%, 450g termékre feljogosító kupont kap a Lidl Plus alkalmazáson belül. A kupon kiosztására a kampány végét és a sorsolást követően kerül sor, 2022.09.30-án.
b) Jutalom az Ajánlott felhasználónak:
Ha az Ajánlott felhasználó letölti a Lidl Plus-t, regisztrál a Lidl Plus-ra és végrehajtotta a 3. „Részvétel” pontban írtakat, az Ajánlott ajándék* Pilos tejföl 12%, 175g vagy Solevita multivitaminlé/narancslé 100%, 0,2l termékre feljogosító kupont kap a Lidl Plus alkalmazáson belül. A kupon kiosztására a kampány végét és a sorsolást követően kerül sor, 2022.09.30-án.
c) Kupon feltételek
Minden kupon csak a Lidl Plus hűségprogramban résztvevő Lidl áruházakban váltható be. A kupont a megadott érvényességi időn belül kell aktiválni és beváltani (a kuponon feltüntetett módon). A kupon harmadik félre át nem ruházható, készpénzre nem váltható. A kuponok fizikai formában nem kerülnek kibocsátásra, a kuponokat kinyomtatni nem lehetséges.
d) Ajándékutalványok sorsolása
Ha az Ajánlott felhasználó, az Ajánló linkjén keresztül letöltötte a Lidl Plus-t, regisztrált a Lidl Plus-ra és végrehajtotta a 3. „Részvétel” pontban írtakat, az Ajánló és az Ajánlott fél is egyaránt automatikusan részt vesznek a Lidl ajándékutalványok sorsolásán. A sorsolásra, valamint a nyertesek értesítésére 2022.09.30-án kerül sor.
A kisorsolásra kerülő nyeremények:
1 x 100 000 Ft értékű Lidl ajándékutalvány


5 x 50 000 Ft értékű Lidl ajándékutalvány


10 x 25 000 Ft értékű Lidl ajándékutalvány
A soroslás nem nyilvános, arról a sorsoló bizottság részéről jegyzőkönyv készül. A nyertesek a véletlenszerűség elvének eleget tevő számítógépes sorsolással kerülnek kiválasztásra.


A sorsolás időpontja: 2022.09.30.


A nyertesnek 15 naptári napon belül vissza kell igazolnia Adatkezelő részére a nyertes pontos nevét és szállítási címét. Ha ez nem történik meg, akkor a nyertes elveszíti a jogosultságát a nyereményre, és az eredeti sorsolás szempontjai szerint a Szervező pótnyertest sorsol helyette, akire ugyanazok a feltételek vonatkoznak, mint az eredeti nyertesre. A sorsolástól számított 30 naptári napon belül a Szervező gondoskodik arról, hogy a nyertesek megkapják a nyereményüket, pótnyertes esetén pedig a szükséges adatok megadásától számított 30 naptári nap áll rendelkezésére a Szervezőnek a nyeremény eljuttatására a nyerteshez.
A játék nyereményeire a vonatkozó adók és adótörvények vonatkoznak.
Nyertes értesítése:
Nyertesek értesítése a regisztrációkor megadott email címen, illetve telefonszámon keresztül történik. A nyeremények átadása postai úton valósul meg.
Adatkezelés részletei:
a) Nyereményjáték lebonyolítása, sorsolás
A Szervező, mint Adatkezelő a Játékra történő nevezés során a Játékos Lidl Plus ID -ját/azonosítóját kizárólag a Játék sikeres lebonyolítása érdekében kezeli - értve ezalatt a Játékos Nyertesként való kisorsolását követően a beazonosítását is.


Adatfeldolgozó: Lidl Stiftung & Co. KG (Stiftsbergstraße 1, 74167 Neckarsulm)


Az adatkezelés jogalapja: GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont – önkéntes hozzájárulás
Adatkezelés időtartama:


Résztvevők: Sorsolási időpontot követő 30 nap.


Nyertesek: Szervező a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján a Nyeremény átadásától számított 8 évig a nyilvántartásában kezeli a Nyertesek adatait.
b) Értesítés, Nyeremény átadása
Szervező, mint Adatkezelő a sorsolást követően a Nyerteseket a regisztrációkor megadott email címen, illetve telefonszámon értesíti. Az értesítés során Adatkezelő további személyes adatot kérhet el a Nyertestől, amennyiben az átadás módja szempontjából szükséges pl.: cím, ahova a nyereményt a Szervező ki tudja postázni. Az adatkezelés jogalapja a GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pont – szerződés teljesítése.
Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik, és bármikor lehetőséget biztosít a Játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje a személyek adatokhoz való hozzáférést, helyesbítést, zárolást, törlést az alábbi e-mail címen: adatvedelem@lidl.hu illetve lehetősége van, hogy a c) pontban foglalt adatkezelés esetében tiltakozzon az adatkezelés ellen.


Amennyiben az adatkezelés jogalapja önkéntes hozzájárulás, az Érintett a hozzájárulását bármikor visszavonhatja a jövőre nézve, azzal, hogy az nem érinti a visszavonás előtt adatkezelés jogszerűségét.


Kérdéseivel az Adatkezelő adatvédelmi tisztviselőjéhez (1037 Budapest, Rádl árok 6., e-mail: adatvedelem@lidl.hu), panasszal az illetékes felügyeleti hatósághoz, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat (1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11., honlap: www.naih.hu) továbbá az általános adatvédelmi rendelet, valamint a Polgári Törvénykönyv alapján bíróság előtt is érvényesítheti jogait. (bírósági jogorvoslat).
5. Felelősség


A program minden résztvevője megérti és elfogadja, hogy a LIDL nem felelős és nem vonható felelősségre az információk küldésénél előforduló hibákért, veszteségekért vagy szabálytalanságokért, amennyiben ezeket az adatátvitel meghibásodása, vagy bármilyen más telekommunikációval, adatforgalom túlterhelésével vagy internetkapcsolattal kapcsolatos hiba vagy mulasztás okozta problémák miatt következett be vagy bármilyen egyéb, LIDL-nek nem tulajdonítható okból merültek fel.
A LIDL felelős az okozott károkért - jogalaptól függetlenül - abban az esetben, ha szándékosan vagy súlyos gondatlansággal járt el. Tudatos/hanyag gondatlanság fennállásakor a LIDL felelőssége a szerződéstipikus, előre látható károkra korlátozódik, kivéve a Felhasználó élet, testi épség, egészség sérelméből eredő kárigényét. A fenti felelősségkorlátozások akkor is alkalmazandók, ha olyan személyek követnek el kötelezettségszegést, akiknek a hibájáért a Lidl a törvényi rendelkezések szerint felelős/helytállni tartozik.
Nem alkalmazhatók azonban azokban az esetekben, ha a hibát előre eltervelt módon elrejtették vagy amennyiben az áru minőségére garanciát/szavatosságot vállaltak, valamint a a termékfelelősségi törvény szerinti igények vállalása esetén.
6. Kivételek:


A LIDL fenntartja a jogot, hogy a jelen részvételi feltételeket nem teljesítő ajánlókat vagy ajánlott felhasználókat előzetes értesítés nélkül kizárja és részvételüket megakadályozza.
Minden felhasználó, aki tiltott eszközöket használ a részvételhez (pl. Hacker eszközök, vírusok, trójaiak stb.), kizárásra kerül. Játékoscsoportok, automatizált szolgáltatások és szakmai szolgáltatások részvétele, igénybevétele a “Hívd meg ismerőseid!” programban nem engedélyezett.
7. Megszűnés


A LIDL fenntartja a jogot, hogy a “Hívd meg ismerőseid!” programot előzetes értesítés nélkül, a vállalat hatáskörén kívül eső okokból megszüntesse. A LIDL kötelessége ezt a döntést meghozni:


a. technikai okokból (pl. vírusok a rendszerben, manipuláció, hardver- vagy szoftverhibák stb.) vagy


b. ha jogi okokból nem lehetett a Hívd meg ismerőseid!” programot a meghatározott feltételeknek és követelményeknek megfelelően működtetni.


Ha a felmondást/megszüntetést a résztvevő jogellenes és vétkes magatartása okozza, a LIDL-nek joga van kártérítést követelni a résztvevőtől az elszenvedett és okozott károkért.
8. Adatvédelem


A Lidl Plus Adatvédelmi Tájékoztatójában, valamint a My Lidl fiók Adatvédelmi Tájékoztatójában foglalt rendelkezések irányadóak.
9. A bírósághoz fordulás kizárása


Az Európai Bizottság online vitarendezési portált működtet, amely a http://ec.europa.eu/consumers/odr/ címen érhető el.
Jelen Részvételi feltételek kizárólag Lidl Plus regisztrációt követően érvényesek és hatályosak.