Text And Image Section

Végezd el a munkát egyszerűen a Parkside-dal!

Szerszámok minden feladatra:

A Parkside gépekkel műhelyed minden projektre készen áll! Barkácstermékeink széles választékban elérhetők, megfelelő tartozékokkal.

Parkside termékeink ráadásul nemcsak széles körben elérhetők, de szigorú biztonsági és minőségi ellenőrzésekkel garantáljuk a megbízható munkát projektjeidhez.

Szerszámaink kiváló ár-értékaránnyal rendelkeznek, formatervezett és minőségi kialakításukkal még vonzóbbá válnak.

Barkácsolj örömmel, és a projektjeid száma egyre csak nőni fog!

Text And Image Section

Mindig energiával teli!

A PARKSIDE akkumulátorcsaláddal egyszerűen kézben tarthatod a mindennapos, nehéz feladatokat. Minőségi akkumulátoraink egyszerűen és gyorsan feltölthetők, így még hamarabb elvégezhetők a feladatok.

A szabadságérzet megvalósulásáért kombináltuk a teljesítményt a vezetéknélküliséggel.

A PARKSIDE X 12 V TEAM sorozatot ajánljuk akkor, ha kisebb helyeken is kényelmesen szeretnél dolgozni. Egy kép felhelyezése a falra sokkal egyszerűbbé válik az akkus fúrócsavarozóval, a sarokcsiszolóval pedig könnyen csiszolhatsz, és ha lemerülne, töltsd fel őket gyorsan. Műhelyed alapfelszereléséhez és a nagyobb otthoni barkácsmunkákhoz a PARKSIDE X 20 V TEAM sorozatban megtalálhatjod a számodra megfelelő eszközöket. Valósítsd meg könnyen az elképzeléseidet a Lidl precíz és kézreálló barkácstermékeivel!

A PARKSIDE termékvilága

Merülj el az alkotásban, amely igazi kézműves munka. Az ezermesterek több mint 70 különböző fajta elektromos szerszám közül választhatnak. Az akkus csavarozótól a szúrófűrészen át a merülőszivattyúig – a PARKSIDE mindent kínál, ami a barkácsoláshoz szükséges lehet. Készen állsz a következő csináld magad projektre? A szükséges felszereléseket nálunk megtalálhatod!

Text And Image Section

Ne szalaszd el a következő akciót!

Semmiképp sem szeretnél lemaradni a következő akciós hétről és információkat keresel a termékeinkről? Iratkozz fel most hírlevelünkre – legújabb ajánlatok, akciók, termékhírek és még sok más!


Feliratkozom >