Text And Image Section

Végezze el a munkát egyszerűen a Parkside-dal!

Szerszámok minden feladatra:

A Parkside gépekkel műhelye minden projektre készen áll! Barkácstermékeink széles választékban elérhetők, megfelelő tartozékokkal.

Parkside termékeink ráadásul nemcsak széles körben elérhetők, de szigorú biztonsági és minőségi ellenőrzésekkel garantáljuk a megbízható munkát projektjeihez.

Szerszámaink kiváló ár-értékaránnyal rendelkeznek, formatervezett és minőségi kialakításukkal még vonzóbbá válnak.

Barkácsoljon örömmel, és a projektek száma egyre csak nőni fog!

Text And Image Section

Mindig energiával teli!

A PARKSIDE akkumulátorcsaláddal egyszerűen kézben tarthatja a mindennapos, nehéz feladatokat. Minőségi akkumulátoraink egyszerűen és gyorsan feltölthetők, így még hamarabb elvégezhetők a feladatok.

A szabadságérzet megvalósulásáért kombináltuk a teljesítményt a vezetéknélküliséggel.

A PARKSIDE X 12 V TEAM sorozatot ajánljuk akkor, ha kisebb helyeken is kényelmesen szeretne dolgozni. Egy kép felhelyezése a falra sokkal egyszerűbbé válik az akkus fúrócsavarozóval, a sarokcsiszolóval pedig könnyen csiszolhat, és ha lemerülne, töltse fel őket gyorsan. Műhelye alapfelszereléséhez és a nagyobb otthoni barkácsmunkákhoz a PARKSIDE X 20 V TEAM sorozatban megtalálhatja az Ön számára megfelelő eszközöket. Valósítsa meg könnyen az elképzeléseit a Lidl precíz és kézreálló barkácstermékeivel!

Hogyan készítsünk egy dohányzóasztalt?

Videónkból megtudhatja, hogy hogyan készíthet Ön is egy modern esztétikus dohányzóasztalt a Parside termékeivel!

Bemutatjuk: Parkside esztergagép

Ismerje meg a Parkside esztergagép működését bemutató videónkból!

A PARKSIDE termékvilága

Merüljön el az alkotásban, amely igazi kézműves munka. Az ezermesterek több mint 70 különböző fajta elektromos szerszám közül választhatnak. Az akkus csavarozótól a szúrófűrészen át a merülőszivattyúig – a PARKSIDE mindent kínál, ami a barkácsoláshoz szükséges lehet. Készen áll a következő csináld magad projektre? A szükséges felszereléseket nálunk megtalálja!

Text And Image Section

Ne szalassza el a következő akciót!

Semmiképp sem szeretne lemaradni a következő akciós hétről és információkat keres a termékeinkről? Iratkozzon fel most hírlevelünkre – legújabb ajánlatok, akciók, termékhírek és még sok más!


Feliratkozom >