Gyepápolási tanácsok

Text And Image Section

Zöldellőbb és egészségesebb lesz a gyep, ha egész évben foglalkozunk vele

A gyep gondozásának több különböző fő lépése van. Tavasszal kell elvégeznünk az irtást és a vetést; nyáron a fűnyírást, öntözést és műtrágyázást; ősszel a füvesítést és a tápanyag-utánpótlást; télen pedig fontos, hogy kíméljük a gyepet és ne járkáljunk rajta.

Text And Image Section

Legyél a nyaralás alatt is biztos benne, hogy a gyeped jó kezekben van

A megfelelő öntözőrendszer telepítésével probléma nélkül utazhatsz el több napra is. Az öntözés ideje és módja is egyedileg beállítható, így növényeink vízellátása rendszeres marad a távollétünkben is. Tipp: érdemes az utazás előtt lenyírni a füvet.

Text And Image Section

Elektromos vagy benzines? Így válaszd ki a számodra megfelelő fűnyírót

A fűnyírás területe dönti el, hogy milyen a számodra megfelelő fűnyíró. Ha a terület nem nagyobb, mint 500 négyzetméter, akkor az elektromos készülék megfelelő választás lehet, hiszen halkabb és olcsóbb, mint egy benzinmotoros. Hátránya viszont az alacsonyabb teljesítményfokozat és a tápkábel.

Kertrendezési tippek

Text And Image Section

Sövényformázás egyszerűen

Fontos, hogy mielőtt elkezded a sövényvágást, ellenőrizd, hogy nem fészkeltek-e bele madarak vagy költöztek-e bele állatok. A kis, akár 40 cm-es vágáshosszóságú elektromos sövénynyírók különösen jól használhatók cserjékhez.

Text And Image Section

A magaságyás fantasztikus választás többféle növényhez

Bármilyen növényt is ültetünk magaságyásba, döntő jelentőségű, hogy milyen összetételű földdel töltjük fel. A tökéletes tápanyag-koncentráció öt összetevőből áll: durva és finom fás rétegből, durva és korhadt komposztból és legalább 20 centiméteres földrétegből.

Text And Image Section

Egy csipetnyi természet évelőkkel és gazdag fűvel

A virágzó évelőnövények és a puha fű kombinációja különböző textúrákat hoz létre, kontrasztot és térhatást teremtve. A kert rendben tartásához praktikus segítség lehet az akkumulátoros fű- és cserjeolló.

Tippek a teraszra és az erkélyre

Text And Image Section

Töltsd szabadidődet egy szép és tiszta teraszon

A szennyeződés és a moha természetes jelenség. A nagynyomású tisztítókkal viszont könnyebben tisztán tarthatjuk az olyan robusztus felületeket, mint a betont, gránitot, bazaltot vagy fát. A durva szennyeződéseket pedig legkönnyebben homokkal csiszolhatjuk fel. A puha természetes felületeket ecsettel tartsd tisztán.

Text And Image Section

Dekorálj esztétikusan természetes alapanyagokkal

Tedd szebbé a kertet robusztus és rugalmas fa ültetőládákkal. Ültess a ládákba színes virágokat, fűszernövényeket vagy akár salátákat - a lehetőségek tárháza végtelen!

Text And Image Section

Nyáron elengedhetetlenül fontos a fényvédelem

Az egyszerűbb napernyők előnye, hogy mobilisak és könnyen áthelyezhetők a kert egyik pontjából a másikba. Szeles környezetben viszont előnyösebbek a rögzített napellenzők. A nagyméretű napernyők pedig magasabbra emelhetők, ezért nagyobb árnyékot vetnek, és hatékonyan megakadályozzák a felmelegedést.

  1. Kiváló minőségű és tartós anyagok

    Kiváló minőségű és tartós anyagok

  2. Kiváló ár-érték arány

    Kiváló ár-érték arány

  3. Könnyen használható és biztonságos termékek

    Könnyen használható és biztonságos termékek

Text And Image Section

A Parkside-dal sikerülni fog

Egy eszköz minden alkalomra: válaszd a Parkside termékeit és tartsd karban egyszerűen a kertet! Kínálatunkban mindenféle kerti szerszám fellelhető, amelyekhez a tartozékok széles választékát is megtalálhatod üzleteinkben. Termékeink megfelelnek a szigorú biztonsági előírásoknak, ezért biztos lehetsz benne, hogy a kerti feladatok ellátásában hű társakra találsz. És nem utolsó sorban kiváló ár-érték aránnyal és minőséggel rendelkeznek!

Text And Image Section

Mindig teljes erővel!

Végezd el egyszerűen a ház körüli feladatokat a Parkside akkumulátorcsaláddal a nyírástól a vágásig! Töltsd fel és már indulhat is a munka! A szabadságérzet megvalósulásáért kombináltuk a teljesítményt a vezetéknélküliséggel.


Mindegy, hogy milyen projekten dolgozol éppen a kertben, a Parkside akkumulátoraival a mindennapi és nehéz feladatokat is egyszerűen elvégezheted.


Legyen szó láncfűrészről, ágvágóról vagy fűnyíróról, a Parkside akkumulátoros kerti szerszámok praktikus segítői lesznek kertednek.

A Parkside teljes kerti világa

Tölts több időt a szabadban! A fűnyírótól, a sövényvágón és a magasnyomású tisztítón át a Parkside termékcsaládban mindent megtalálsz, amire a kertednek szüksége van. Szóval készen állsz a következő projektre? A Parkside-dal sikerülni fog!

Text And Image Section

Ne szalaszd el a következő akciót!

Semmiképp sem szeretnél lemaradni a következő akciós hétről és információkat keresel a termékeinkről? Iratkozz fel most hírlevelünkre – legújabb ajánlatok, akciók, termékhírek és még sok más!


Feliratkozom >