Az Ön böngészője nem támogatott.
To display the website correctly, please use one of the following browsers.Figyelem!Frissítse böngészőjét, egyéb esetben a felhasználói élmény nem lesz megfelelő.

Rendered: 2024-03-19T15:27:49.000Z

Kókuszos-kakaós tekercs

Összetevők: búzaliszt, ivóvíz, cukor, 14% kókuszos töltelék cukor, kókuszreszelék, teljes tejpor, módosított keményítő: acetilezett dikeményítő-foszfát; búzakeményítő, aroma, térfogatnövelő szerek: dinátrium-difoszfát, nátrium-hidrogén-karbonát; margarin (finomított növényi olajok /napraforgó, pálma, repce/, finomított növényi zsírok /kókusz, pálma/, ivóvíz, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei; étkezési só, tartósítószerek: szorbinsav, kálium-szorbát; savanyúságot szabályozó anyag: citromsav; aroma, színezék: karotinok), 1,8% holland kakaópor, panírmorzsa búzaliszt, ivóvíz, élesztő, étkezési só, sütőszer (búzaliszt, búzaglutén, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, lecitinek; savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-acetátok; lisztkezelő szer: aszkorbinsav), napraforgóolaj, porcukor, élesztő, felületi fényesítő anyag (ivóvíz, növényi fehérje, napraforgóolaj, dextróz, maltodextrin, keményitő), teljes tojáspor, tejsavókészítmény (sovány tej, édes tejsavó), sütőipari zsiradék növényi zsírok (pálmamag, pálma), ivóvíz, repceolaj, cukor, étkezési só, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei; teljes mértékben hidrogénezett pálmaolaj, 0,7% zsírszegény holland kakaópor, étkezési só, módosított burgonyakeményítő, sütőipari adalék (búzaliszt, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei; csomósodást gátló anyag: kalcium-karbonátok; lisztkezelő szer: aszkorbinsav). Szóját, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, szulfitokat és csillagfürtöt tartalmazhat.

Nettó tömeg: 90 g

Átlagos tápértéktartalom Ø/100 g

  • Energia: 1716 kJ/ 408 kcal
  • Zsír: 14,0 g
  • amelyből telített zsírsavak: 7,7 g
  • Szénhidrát: 62,0 g
  • amelyből cukrok: 23,0 g
  • Fehérje: 7,4 g
  • Só: 0,86 g

Allergiát vagy intoleranciát okozó anyagok: glutén, tej (beleértve a laktózt), tojás