Az Ön böngészője nem támogatott.
To display the website correctly, please use one of the following browsers.Figyelem!Frissítse böngészőjét, egyéb esetben a felhasználói élmény nem lesz megfelelő.

Rendered: 2024-05-31T13:39:30.000Z

Nemespenészes szalámi

PIKOK PURE
  • Csemege / paprikás
  • 100 g késztermék 154 g húsból készült

Leírás: a Pikok Pure szalámik magas fehérjetartalommal is rendelkeznek (24 g fehérje 100 g termékben). 100 gramm termék 154 g sertéshús felhasználásával készül, mely nagyon finomra van aprítva. A paprikás szalámi jellegzetes magyaros színét és ízét az 1% csemege fűszerpaprika adja. Hosszú ideig tartó nemespenészes szárításos eljárással készülnek ezek a termékek, ezért rendkívül jó minőségűek, ráadásul cukrot és allergéneket sem tartalmaznak.

799
Ft

A nagyközönség által is ismert, magas minőséget szimbolizáló Superbrands díjakat idén tizennyolcadik alkalommal ítélte oda a független marketingszakmai és vállalatvezetőkből álló Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága. A zsűri a többlépcsős előszűrést követően a reputációt, a márkaépítést, a piaci szereplést és a tradíciókat figyelembe véve pontozta, majd emelte ki a legkiválóbb márkákat.


Jellemzők

  • 001_hutott-termek-pv-hazank
  • superbrands24