Tormás kalács
Összetevők: búzaliszt, ivóvíz, 8,9% reszelt torma (46% aprított torma, ivóvíz, ételecet, cukor, finomított napraforgó étolaj, módosított kukoricakeményítő: acetilezett dikeményítő-adipát; étkezési sav: citromsav; étkezési só, tartósítószerek: kálium-metabiszulfit, kálium-szorbát), élesztő, margarin [finomított növényi olajok és zsírok változó arányban (növényi zsírok /kókusz, pálma/, növényi olajok /napraforgó, pálma, repce/), ivóvíz, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei; étkezési só, tartósítószerek: szorbinsav, kálium-szorbát; savanyúságot szabályozó anyag: citromsav; aroma, színezék: karotinok], búzafehérje, étkezési só, cukor, felületkezelő anyag (ivóvíz, repceolaj, tejfehérje, borsófehérje, búzarost, maltodextrin), sovány tejpor, fagyasztást elősegítő keverék [búzaliszt, búzaglutén, lisztkezelő szer: aszkorbinsav; enzimek (búzából)]. Tojást, földimogyorót, szóját, dióféléket, zellert, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Nettó tömeg: 350 g
Átlagos tápértéktartalom Ø/100 g
Energia: 1188 kJ/281 kcal
Zsír: 4,9 g
amelyből telített zsírsavak: 1,8 g
Szénhidrát: 49,0 g
amelyből cukrok: 3,8 g
Fehérje: 9,0 g
Só: 2,30 g
Allergiát vagy intoleranciát okozó anyagok: glutén, tej (beleértve laktózt), szulfitok